ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Paul Chetyrkin (Poul Chetirkin), extremă sportiv, partid mai dure curse de supravieţuire în lume, veganAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Această scrisoare a fost scris de Paul Chetyrkin - unul dintre cei mai talentaţi şi mai strălucitoare sportivilor de pe planetă. El este vegetarian la 100% şi de mai multe ori pe an, participă la competiţii pentru sporturi extreme, inclusiv Campionatul Mondial "Eco-provocare" (Eco-Challenge), cel mai dificil de curse de anduranta.


Mesaj:


Autor: Paul Chetirkin
Sent: Vineri, 07-05-2004 06:57


În ceea ce priveşte produsele alimentare vegetarian pentru sportivi, în primul rând trebuie să spun că de 15 ani a devenit pentru mine un mod de viaţă, iar eu deja nu-i acorde o atenţie specială. Cu toate acestea, voi nu atat de arogant, deoarece este foarte important să se monitorizeze ceea ce mănânci, cel puţin la început.

Dacă sunteţi un student, cea mai buna alegere va depinde dacă există în sala de mese a şcolii dvs. de feluri de mâncare vegetariene. Dacă nu, vorbesc cu şeful de sala de mese şi să le cereţi să le includă în meniu. Acum, multe universităţi să depună eforturi pentru o alimentaţie sănătoasă, astfel că respectivul contract nu ar trebui să fie foarte dificil.

Cel mai important lucru pentru raţia completă - diversitate. Ca Harry va spune. De fapt, când a venit recent la noi şi ne-am dus pentru produse alimentare, el a făcut un curcubeu de fructe ordinare. Pentru aceasta, el a ales de fructe este de culoare roşie (căpşuni), albastru (afine), verde (struguri), portocaliu (pepene galben), galben (banane), etc

Practic am să încerc să mănânc variat de a obţine toate necesar. Personal, îmi place să găsească ceva neobişnuit. Îmi place să cumpere produse în magazinele alimentare din Asia, deoarece există doar pot găsi ceva util pentru sănătate, şi, de obicei mult mai ieftin decat magazinele mai mari. Am tone de absorbţie verde frunze şi doar un verde-inchis legume - atât prime şi aburit sau coapte. Aceasta este baza din dieta mea. Aceasta este o proteină şi util de sunet - numai fără colesterol şi alte substanţe de origine animală, care derivă din organism unele urmelor de elemente valoroase şi substanţe nutritive (de exemplu calciu, este foarte important pentru puterea de formare). Pentru a umple de calciu, mânca verdeaţă, precum şi de soia, tofu sau seminte de susan. COUNT nu-l lua de la produsele lactate. Aceasta este cea mai mare sursa de calciu, deoarece proteina din lapte de vacă prea acide pentru corpul uman.

proteine rinichi vynuzhdaet acid oferi nu numai de calciu din lapte de vacă, dar şi din oasele noastre. Consumul de cantitati adecvate de calciu este cheia pentru recuperarea ţesutului osos, precum si consumul de proteine pentru ţesutul muscular după exerciţii grele. Crede-mă, atunci când echipa mea este pregătită pentru a participa la cursă până la capăt şi instruiţi timp de 24 ore pe zi non-stop (cursa cu mai mult de 30 mile, 100 mile pe o bicicletă, şi un alt 20 mile într-o canoe), am fost întotdeauna de recuperare de la un trăsnet ritmul, veganstvo ca cele mai bune dieta pentru organismul uman.

Preocupările privind lipsa de proteine - este un mit. Ea se bazează pe modele efectuată de către oamenii de ştiinţă comandat de carne şi industria produselor lactate. Lui Harry drepturilor - tofu, fasole, linte, şi chiar şi legumele au o gramada de proteine. Şi amintiţi-vă întotdeauna că e ceea ce - dacă nu este de grăsimi şi glucide, atunci este o proteină. Deci, mâncaţi mai multe legume, au o multime de carbohidrati si proteine. Şi nu te împiedica, ca produse alimentare de origine animală, în care o mulţime de colesterol.

Mă uit la unToate acestea cu puncte de vedere foarte diferite. Atunci când vorbim despre corpul şi modul de formare, este important să se gândească nu numai despre conţinutul alimentelor (cantitatea de proteine, etc), dar, de asemenea, modul în care aceasta afectează tine atunci când se transformă în interiorul. Adevărul este că de carne este mort, iar eu nu încerc să te sperii. Dead carne, carne de exemplu, este o reacţie puternic acide, deoarece imediat după moartea animalului începe să se descompună. Microbii distruge structura de ţesuturi, şi devine products acide degradare. Când descărcaţi un porţiuni de alimente acide, pare să spună la corpul tău că este degradat, şi dă un semnal greşit muschi, care sunt testate pentru rezistenta in timpul exercitiului.

Live alimentare, dimpotrivă, provoca o reactie alcalina in timpul digestiei - care creşte eficienţa, energizeaza, vindeca, etc alimente alcaline a vă ajuta să recupereze mai rapid şi are un efect benefic asupra organismului in timpul si dupa antrenamente intense. Live alimente - de exemplu, salata verde cu spanac, o bucată de tofu, marinat în sos de soia, si legume, asezonate cu ulei de susan - mult mai sănătos decât o friptură mare. Prezenţa produselor alcalini din meniul va face mai rezistenta in timpul exercitiului fizic contribuie la muschii recupera mai repede, şi să extindă tineri - care este, puteţi ajunge rapid la nivel înalt sportive şi păstraţi-l mai mult. Acum, eu sunt 33 şi eu sunt mai rapid, mai puternic şi mai solide decât oricând înainte. În plus, am 10 ani joc de rugby. Veganstvo ma ajutat cu adevărat a recupera de la numeroase leziuni şi fracturi, pe care am primit jocuri.

Aşa cum am spus, cel mai important in dieta - o varietate! Dacă este dificil de a cumpăra fructe şi legume proaspete pot fi pregătiţi să facă. Mănânc o mulţime de conserve de fasole, fasole si naut. Ele pot fi de asemenea adăugate la salate.

În plus, trăiesc în stare proaspătă (alcaline) produsele alimentare - fructe, legume, nuci, seminte, legume şi cereale - ajută la menţinerea în formă, în contrast cu mort (acid), tare şi prelucrate, cum ar fi carne, brânză, dulciuri etc c zahăr . e. Cred că toată lumea trebuie să proprii de a experimenta şi de a descoperi, din care să facă meniul, în funcţie de preferinţe, capacitatea financiară şi disponibilitatea produselor.

Cu toate acestea, vreau să prezinte aici un exemplu din dieta lor. Mă ridic şi să rulaţi aproximativ 6-8 mile de ţărm, şi apoi tren cu greutăţi (numai pentru întreţinerea de formă), a face banner-ului. În cele mai multe exerciţii, am folosi greutatea corpului propriu, ei bine, există o mie de push-up-uri, trage-up-uri, exercitii la presa, etc

Imediat după care beau băuturi de proteine de soia 8 uncii de suc de mere, 2 linguri de măsurare de proteine de soia "Trader Joe" (aproximativ 25 de grame de proteine), scorţişoară şi o cantitate mică de apă. De obicei, acest lucru trebuie să se adauge o banana. Apoi mâncaţi un castron de fulgi de grâu, stafide, sucul de afine ud sau lapte de soia. La locul de muncă am de gând să meargă (doar o pereche de mile) du-te pe jos acasă pentru masa de prânz, apoi mănâncă ceva şi ei "brutal" salata. Frunze de spanac şi salată (Romaine sau salata Salata de Roman), fasole, tofu marinat, serdtsevinki anghinare, ceapă, "Bakos" (şi nici o îndoială că vegetarian!), Broccoli, mazăre, porumb. Pe scurt, am adăuga toate că se află rău.

În seara, am tendinţa de a sări de pe trainer-pas cu pas pentru o jumătate de oră, pentru a menţine metabolismul si pentru cina, de obicei, mânca nimic "carne". Sunt, în general, un iubitor de alimente simple, cum ar fi "carne şi cartofi. Asa ca am terminat pe un număr de coaste vegetariene pe un sandwich mare italian. Într-le o mulţime de proteine, şi acesta este lucru foarte delicios. Plus, am susţinut toată ziua cu fructe, mai ales un amestec de fructe uscate şi nuci.

Astfel de cazuri. Nici un secret. Alege-o mare varietate şi nu vă faceţi griji - vitaminaîn I nu accepta, pentru că nu am nevoie de ea. Ele exista in toate fructele şi legumele.

Când am devenit vegetarian, am fost la facultate. Eu nu au întotdeauna suficient timp şi bani să acorde o atenţie suficientă pentru dieta. Şi apoi m-am dus în Bell Tako. Da, ştiu, fast-food - E naspa, dar să strice burrito cu fasole, este nevoie de un efort imens. Acestea erau pline de proteine, rapid şi simplu avantajos. Le-am mancat aproape o jumătate de an.

Dar cele mai bune răsfăţaţi-vă - alege bucătărie şi lăsaţi-vă drumul. Cook de orez, se prepară sos curry (pudra de curry, se amestecă cu lapte de cocos la starea pastă asemănătoare), arunca inapoi tofu, ceapa, cartofi, şi nu veţi pregăti doar propria mancare sanatoasa, dar va fi super gustos. Dacă doriţi, pentru a discuta ceva specific, vă rugăm să nu ezitaţi să întrebaţi. Harry a declarat ca, am supravieţuire cal de curse. Astfel, vreau să arate lumii că iau parte la sporturi extreme, vegetarienii nu pot supravieţui numai, ci a lovi cu piciorul de asemenea, toate fund.

Sursă

Miercuri, 05 mai 2010
Vizualizări: 2159

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
803
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
218
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
336
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
283