ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Pe sacrament de yogaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Yoga - este o constantă de învăţare şi a schimbărilor. Este o puternică legătură de voluntariat, acord pe care o persoană intră în relaţia dintre mintea, corpul si mintea ta. poziţii de yoga spectacolului (asanas), o persoană dobândeşte şi de sănătate mintală şi rezistenţă fizică. Scopul de a invata tainele yoga la toată lumea. Dar rezultatul este - în general, corpul tau este treptat schimbare spre bine! La toate întrebările mele a răspuns cu bucurie însorită şi spumante zâmbet Anya Busuyok care învaţă arta de yoga în două cunoscute cluburi de fitness-si in capitala.

- Anya, spune-ne un pic despre hobby-urile lor şi cum ai venit la yoga.

- Nu pot sa cred, dar în copilăria mea, am fost copil foarte bolnăvicios. Din cauza imunităţii slabe, medicii recomanda întotdeauna părinţii să-mi pun în sport. La început, am fost dus la gimnastică. Sincer, mai mare dorinta am avut, şi foarte curând aceste lecţii am oprit pentru a vizita. Am fost destul de timid şi modest fata. Tata a vrut, de asemenea, fiica sa a crescut puternic şi om curajos. Deci, două sportive, pasiunea mea a fost arte martiale, similar cu scoala de supravieţuire.

I sa întâmplat să adopte în întregime diferite stiluri, de formare au fost foarte interesant, mai ales în aer liber vara. De altfel, am fost singura fata din grup. Prozanimavshis cinci ani, m-am dus timp de doi ani cu capul în domeniul dansului .=) Te-am iubit de hip-hop, break-dance. Pentru o lungă perioadă de timp nu am putut găsi adevărat sinele. Probabil că toţi cei din viaţa ei, ca şi mine, intreaba-te, este încercarea de a găsi adevărata cale.

- Ce vrei?

- Am nevoie de nişte lecţie spirituală, plin de satisfacţie şi de viaţă.

- Usor de aceasta a fost alegerea ta?

- Desigur, parintii ma trimis pe mine. Mama mea - în comerţ, tatal sfătuit să meargă la Universitatea Politehnica pentru încălzire şi alimentare cu gaz. Desigur, am intrat, şi vârsta de 16 ani a început să lucreze în cadrul companiei cu tatăl său. El ma învăţat să fie independentă. Dar, realizând că acest lucru nu este vocaţia mea, am abandonat. Într-o zi, văzând dacă carte, sau în transmiterea că o persoană poate face yoga, doar că m-am ars. Apoi, la vârsta de 17 ani, nu am avut chiar ideea că aceasta înseamnă în general. Înainte de a începe să practice yoga, a fost un huligan rară ... Ar putea arde de birou, o tunsoare la 0,3, decide pentru un minut. Da =)

- De îndată ce te-ai dus la practica?

- Am imediat înscrişi în grup. primul meu antrenor a fost fiul preşedintelui Federaţiei de Yoga din Moldova. Apoi, m-am întâlnit pe tatăl său şi a mers la el un grup. Sunt foarte recunoscător pentru aceste două mari oameni - Leonid Danilov, mi-a schimbat mai bine. În mare măsură datorită lor am schimbat stilul meu de viata, concepte, valori regândim.

- Cum au cunoştinţele dumneavoastră? Pe sacrament de yoga
- Cu înţelegându-se că yoga - un mod de viaţă. Nu este un fel de exerciţiu, care se întinde nu, gimnastica, daca o faci serios. Înainte, am simţit că starea mea de spirit este neliniştit, că nu există armonie în trup şi suflet. În cursul de formare a observat că toate au început să se schimbe. Nu pentru nimic nu se spune - schimba-te, şi totul sa schimbat! Nu fac nimic special, am văzut că totul sa schimbat dramatic.

- Ce este?

- Am schimbat modul de hrănire, respiraţie, rutina de zi cu zi, atitudinea faţă de viaţă şi de oameni. Cu excepţia celor care nu locul de lângă mine. Şi după tot acest timp întâlnit întâmplător pe cei care sunt dragi inimii. plecat de asemenea obiceiuri proaste, care interferează de obicei. Am devenit o bine-echilibrat, stres, adulţi.

- Cum să mănânci?

- Stii, nu cred că un yoghin ar trebui să fie un vegetarian. De fapt, nu toată lumea este potrivit: este necesar să te pregăteşti, să înveţeRespiraţie corectă, moral consolidate. Există într-adevăr sunt câteva sfaturi pentru absolut toată lumea - nu este "mort" produse alimentare, adică nu conţine nicio nutrienti - mezeluri, conserve, biscuiti, chips-uri. În al doilea rând, nu este timp de noapte. Nu numai din cauza kilogramele in plus: procese de noapte în organism încetineşte, inclusiv digestia. Produsele alimentare care nu aveau timp pentru a digera, rămâne în organism şi putrezi. Dimineata este, de asemenea, mai bine să mănânci mai târziu, pentru că în dimineaţa organismul curat. Puteţi bea sau mânca fructe proaspete, să se purifice. După toate, de mediu cele mai toxice de zi se află în organism pentru a dimineata.

- În yoga, o atenţie deosebită este acordată de respiraţie. Spune-ne despre asta.

- Respiratia - piatra de temelie. De energie mai important să luăm din aer. Prana - este o energie vitală. Este important să învăţăm să "lung" respira. respiraţie profundă în mod corespunzător, astfel cum a redus vaselor de sânge. Trebuie să încercaţi să respire burta jos, cu un suflu lung, nu suntem atât de frecvente palpitaţii, în cele din urmă mai puţin uzura organismului. În exerciţii de respiraţie yoga sunt numite "pranayama". De îndată ce veţi învăţa să îndeplinească toate exerciţiile în mod corect şi de a folosi tehnica depinde numai de dorinţa dumneavoastră.

- Cum ai ajuns la yoga de predare?

- Am înţeles că este pregătit pentru asta. antrenorul meu ma asigurat ca voi face fata cu totul, pentru că am un magazin de cunoştinţe. Nu în fiecare persoană poate trece competenţele şi sentimentele cu experienţă de el însuşi.

- Cum crezi că, dacă toate yoga potrivite?

- Da, cred că - la toate. Dacă cineva crede că nu este potrivit de yoga, înseamnă fie el a fost un profesor de rau, sau nu are nici o idee despre ce yoga. În general, un stil de viaţă sănătos. Dar acest lucru nu înseamnă că ar trebui să o scape din toate lucrările renunţe, să se retragă în ei înşişi. În mod semnificativ, că yoga este potrivit la orice varsta, orice natura şi domeniul de aplicare a activităţilor.

- Aţi schimbat religia, cultura?

- Ştii, budismul, hinduismul - o religie care se referă la yoga, şi eu le respect. Cred într-unul Dumnezeu, în energie, virtutea supremă. Cred că pentru toată lumea că este prea personal o întrebare.

- Pot să vă imaginaţi fără Yoga?

- Nu - astfel că a devenit esenţa mea. Şase ani am trăit-o şi de fiecare dată descoperi ceva nou în mine şi în lume. Aceasta este - o filozofie întreg. Cea mai mare bucurie şi plăcere pentru mine -, atunci când am vedea modul în care oamenii pur şi bine după ocupaţie. Cel mai frumos lucru - aceasta este armonia internă a sufletului, corpul şi mintea.

- Ai te consideri fericit? "

- Da, eu sunt pe deplin sănătos şi fericit. Pot spune cu certitudine că eu sunt în armonie cu sine. Am exclus din viata tot ce armonia prevenite.

- Există alte sfere, pe care doriţi să învăţaţi?

- Există o surfing-vis de vânt. Aceasta nu este fezabilă, deoarece nu există nici mare, în Republica Moldova, din păcate. O dată pe Ghidighici aranjate astfel de clase şi concursuri. Şi acum, din cauza studii de nivel scăzut de mediu sunt ilegale.

- Profiturile dacă munca ta?

Pe sacrament de yoga - Dacă muncesc din greu, atunci da, cu siguranta! Luând în considerare nu numai de grup, dar, de asemenea, lecţii individuale, pe care eu, din fericire, foarte mult. Scopul meu - nu pentru a câştiga şi de a lucra din inima şi sufletul. Îmi place echipa lor, mai ales pentru copii. Nu copiii pot învăţa mult mai mult decât adulţii. Ele nu sunt corupt, în ochii lor mici astfel de sinceritate şi puritate. Ei nu ieftin, nu ascunde relatia lor.

- Un barbat adevarat ochii ...

- Desigur, trebuie să înţelegem reciproc! Noi trebuie să fie similare în unele dar nu toate. Şi, bineînţeles, incredere ... pot ierta, deoarece mânie şi resentimente, nu aduce nimic pozitiv. Acesta rămâne în noi, de aceea suntem pierde secunde preţioase din viaţă. Cel mai rău de-l numai pe noi înşine.

- Cum vedeţi în viitor?

- Am vis de o puternica cald-eme, despre doi copii mici. Înainte am mers, a mers la picnicuri, a avut locb yoga, au fost de multe ori în natură.

- Gust şi de preferinţele dvs. ...

- Culoare - verde, timp de un an - vara, ţara - India şi China, vasul - supe, bea - suc de piersici, de stil de îmbrăcăminte - sport, parfum - proaspete şi miroase a vara.

Nu te grabi imediat să atenueze organism, respiraţia şi conştiinţa. Doar le explora cu interes şi persistenţa. Comanda prin schimbarea tine, rămână puternic şi înţelept, indiferent de ce. Si tine minte: mai bun lucru din viaţa noastră este viaţa noastră! Zambeste si da fiecare cald altele!

Interviu realizat de Olga Stepanenko
baza.md

Sâmbătă, 18 iulie 2009
Vizualizări: 3117

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
307
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
175
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
285
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
117