ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Pe scurt despre înșelăciunile sistemului de sănătate
 

Escrocheriile majore, comise în masă și nu doar în țara noastră, dar și la nivel mondial:

1.  ”Vaccinarea obligatorie” a populației

Sub pretextul unei "lupte" împotriva virușilor și bolilor vaccinările sunt efectuate doar pentru a infecta populația cu aceste boli, distrugând la maxim sistemul imunitar. De altfel cu ce scop la gene bacteriene, animale, de insecte, etc., în vaccinuri neapărat se adaugă cele mai puternice toxine, cum ar fi sărurile de mercur, mercurul și fenolul. Dar și injectarea directă a produselor chimice în sânge uman, ocolind filtrele organismului - ficatul și rinichii - e nenaturală de la sine. Deci, vaccinarea este sursa principală a bolilor.

2. Folosirea în masă a antibioticilor

Inventatorii primului antibiotic - penicilinei, interziceau administrarea sa orișicărei persoane. Ea se injecta numai în cazul în care nu mai exista nici o altă opțiune. Cu toate acestea, de la mijlocul secolului al XX-lea, sistemul de sănătate a început prescrierea antibioticilor pe scară largă și în cantități mari. Ca consecință s-a creat o situație îngrozitoare - toate virusurile au devenit rezistente la substanțe antibiotice. Cu toate acestea, și în prezent vânzarea de antibiotici și injectarea lor continuă în cantități tot mai mari.

3. SIDA

Cea mai mare înșelăciune a sistemului de sănătate este ”Operațiunea SIDA”. Toată omenirea de 30 de ani este înfricoșătă de un ”virus” fictiv, ce nu există. Și atunci cu ce se luptă Organizația Mondială a Sănătății? Structurele pentru ”lupta” împotriva SIDei - "Hospice-le" sunt închise chiar pentru medici și separate de restul medicinei.

În cazul în care SIDA e un virus, căci asta declară mafia evreiască, de SIDA ar trebui să se ocupe virusologii - să declare carantină, să identifice agentul cauzator, să selecteze și să marcheze sușele în laborator, etc. Așa se procedează întotdeauna când izbucnește o epidemie, așa se face automat în conformitate cu instrucțiuni, dar în cazul SIDEI aceasta lipsește. Și după mai mult de 30 de ani de la ”apariția” SIDEI n-a fost prezentată nici o sușă a virusului. Nu participă la lupta împotriva sa nici imunologii, ce e foarte straniu. Se pare că ”mega-virusul” se răspândește pe tot globul, pentru ”lupta cu SIDA” sunt cheltuite miliarde, dar nimeni de fapt nu se luptă. Apare întrebarea: "Unde merg banii?".

În plus, în afară de furt, banii rămași publici ”pentru SIDA” sunt destinați în principal pentru propagarea sexului în rândul tinerilor, și chiar copiilor, sub masca”educației” actului sexual "protejat".

4. ”Tratarea” cancerului.

Această boală gravă, de asemenea, e folosită pentru profitul sistemului de sănătate. Chimioterapia - pomparea organizmului cu doze mari de substanțe chimice, e o procedură foarte scumpă, care nu vindecă de cancer, dar dimpotrivă, omoară. Și cu diagnosticul de cancer se procedează, în cele mai multe cazuri, la fel ca și cu "SIDA" (tratamentul se prescrie tuturor celor, care ar putea intra în zona de risc, dar încă nu sunt de fapt bolnavi).

Recent de Hollywood a fost lansată o nouă "modă" - tăierea voluntară de către femei a propriilor sâni și înlocuirea lor cu proteze; aparent pentru evitarea cancerului la sân. Se declară că e mai bine să fie tăiate, dacă există o probabilitate, chiar și foarte scăzută de cancer - iată un alt mod de spălare a banilor în acest ”sistem de sănătate”. 

 

Sursa: ruslekar.info

Luni, 29 decembrie 2015
Vizualizări: 1361

Citiţi de asemenea

Probabil că toată lumea a auzit despre grîul încolțit. Într-o zi de germinare în apă, puterea vitală a grîului crește ...
73
De ce acest lucru a fost păstrat secret atît de mult timp?Numeroase studii au demonstrat că lămîia are proprietăți ant...
68
Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
226
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
319