Pe vegetarianismului în comparaţie.
Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate
cu privire la beneficiile economice şi de mediu ale vegetarianismului:- Pe teren, în cazul în care aproape prokarmlivaetsya 1 persoana, consumul de carne, puteţi hrana vegetarienilor 20;
- Pentru 1 kg de carne de vită are 16 kg de cereale şi soia;
-% Porumb 80 şi ovăz 95% în SUA merge la hrana animalelor. În acest fel, ar putea fi în continuare hrana 1,3 miliarde de oameni;
- În timpul de transformare a cerealelor în carne pierde% proteine 90, 99% carbohidraţi, fibre şi% hrănitoare 100;
- Aproximativ 50% din poluarea apei în SUA apar în legătură cu îngrăşare a vitelor;
- Carne industriei americane în fiecare an are 50% din totalul apei consumate în stare proaspătă în ţară;
- Pentru a produce 1 kg de grâu la 100 de litri de apă, precum şi pentru a produce 1 kg de carne - 10 de mii de litri.