Pentru a restaura o familie sanatoasa, ROC ofera un nivel mai scăzut de urbanizare

/ Vizionări: 5434

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Урбанизация Pentru a restaura o familie sanatoasa, Biserica Ortodoxă Rusă îşi propune să reducă nivelul ţării, de urbanizare, care, potrivit reprezentantilor al BOR, duce la dispariţia a naţiunii. Acest lucru, conform RIA Novosti, a declarat preşedintele în Ekaterinburg al Patriarhiei Moscovei cu privire la relaţia dintre Biserică şi societate, protopopul Vsevolod Chaplin.

"Trebuie să ne gândim ca o societate nu numai despre cum să dea bani pentru a sprijini familia, dar gandeste-te cum să creeze condiţii pentru o viaţă normală într-un mediu normal. Nu va fi nici o renaştere a familiei în oraşe supraaglomerate curent ", - a declarat Chaplin la Catedrala al reuniunii din lume Ruse Consiliului Popular" de familie în Rusia: ieri, azi şi mâine. Domnesc martiri - un eşantion de familii ortodoxe.

Potrivit acestuia, în astfel de împrejurări, familia nu poate trăi, şi poate fi văzut în diferite ţări.

"Statistica demografică direct legate de statisticile de urbanizare. Întotdeauna, atunci când 75-80% din populaţie trăieşte înghesuiţi în blocuri de apartamente, este de dispariţie ", - a explicat el.

"Deci, pentru a oferi oamenilor o oportunitate de a obţine pământul lor şi nu deţin locuinţe proprii," - a spus Chaplin.

El a menţionat că nu neapărat toate în acelaşi timp se angajeze în agricultură, ca nivel de dezvoltare a transporturilor şi comunicaţiilor pot face multe lucruri de la distanta.

Catedrala întâlnire în care membrii discuta aspecte de familii ruse contemporane, se desfăşoară cu binecuvântarea Patriarhului Moscovei şi al Întregii Rusii, Kirill. Participanţii la Arhiepiscopul de Ekaterinburg şi Vincent Verkhotursk, profesor de Teologie din Moscova Academia de părintele arhidiacon Andrei Kuraev, director al Institutului pentru demografice Securitate Irina Medvedev, director adjunct al Institutului de Istorie Ruse, rusă Academiei de Ştiinţe, Vladimir Lavrov, guvernul şi administraţia din Ekaterinburg Sverdlovsk regiune.

Sursă