ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Pentru ciuperci în grădină.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translateNu toate excitare inerente de vânători de ciuperci, dar aproape nimeni nu refuză ciuperci delicioase. Dar dacă în prezent să meargă şi să crească ciuperci în propria gradina ta?

ciupercile cresc în condiţii artificiale învăţat o lungă perioadă de timp. Una dintre ciupercile de cultură au fost prima ciuperci, şi numai în ultimii patruzeci sau cincizeci de ani de alte tipuri de ciuperci pe scară largă, cum ar fi ciuperci stridii, miere de vară agaric, Shiitake. Pentru cultivarea pe un teren de gradina lemn de esenţă tare nevoie de software-ul - plop, salcie, plop, tei. Chiar mai rău în această privinţă de stejar, frasin. Rasinoase inutilizabile datorita continutului ridicat de substanţe gudron. Jurnalele mari nu sunt obligaţi, suficient pentru a adopta o lungime reduceri de 30-35 cm şi un diametru de cel puţin 15 cm, este de dorit să folosească copac tăiat recent. În caz contrar, lemnul ud în apă 2-4 zile.

ciupercă Există mai multe moduri de a face miceliul în lemn. Cu prima metodă se face la subsol, unde este uşor să se menţină umiditate ridicată (85-95%) şi temperatura este optim pentru buna dezvoltare a miceliu.

Subsolul trebuie să fie curată, de preferinţă înainte de a începe să dezinfectarea sale, Paint pereti cu clorură de var de var. Nu mai devreme de o săptămână după tratament în subsolul introducerea umezit tăieturi şi începe a le instala în coloana unul la altul, în timp ce introducerea de miceliu. În primul rând un set de jurnal pe podea şi cu un băţ de lemn curat sau o lopăţică răspândirii pe capătul de sus al miceliu, uniform se distribuie cu un strat de aproximativ 1 cm în diametru. Capetele de segmente trebuie să fie curată, fără urme de sol sau a altor contaminanti. Înainte stabilit un jurnal de pe prima şi de unt, de asemenea, miceliu partea superioară sfârşitul său, şi aşa mai departe, până la coloana nu va fi 3-6 bloc de lemn. După o coloană, alături de a începe următoarea.

Prin setarea ultima coloană, la sfârşitul de top nu este acoperit cu miceliu, este acoperit de un consiliu de groasă şi se presara cu un amestec de paie sau rumeguş la sol pentru a retine umezeala în coloane de lemn şi să furnizeze aer necesare pentru creşterea miceliului. Germinarea de miceliu din lemn pentru ultimele 2-3 luni. În acest moment, ar trebui să ventila periodic subsol, aşa cum se acumulează dioxid de carbon eliberat din respiraţia de miceliu.

Prea mare cu miceliu de bucăţi scot cu grijă, de la subsol şi transferate pe un preparat special paturi. Dacă a început activitatea în aprilie şi mai, agăţare se va termina in iulie si august, şi deja în începutul lunii septembrie, veţi obţine prima recoltă de ciuperci.

O altă metodă diferă numai în ceea ce priveşte facultatea germinativă de miceliu din lemn. În acest caz, nu aveţi nevoie de o pivniţă, doar pe site-ul pentru a săpa un şanţ adâncime de aproximativ 1 m. şanţ ar trebui să se toarna un strat de nisip (10-15 cm) şi se toarnă apă pe el. Apoi se prepară un lemn şi apoi să efectueze aceleaşi operaţii ca la metoda anterioară, de raspandire marginile ciot şi stabilirea lor pe trei piese din coloană. La capătul de sus al miceliu nu se aplică, acoperindu-le şi şanţul intreaga cu plite si paie de a adormi, sau un amestec de rumeguş cu solul. În vreme caldă şi uscată trebuie să fie atenţi în special pentru a urmări de umiditate în şanţ (udat o dată pe săptămână, 5 l / m 2), prevenirea conţinutul de umiditate excesivă, şi să furnizeze aerare bună pentru a elimina posibilitatea de mucegai.


ciupercă Cultivarea ciupercilor.


1. Mesteacan arunca ciuperci capace wormy, cea mai mare parte capacul Boletus maro.

2 copaci. Numai umbra şi paie sau lemn (bucăţi) de foioase,. Şi totul o chestiune de tehnică. Straw infecta miceliul (de exemplu, stridii) şi .. ciuperci mananca. Şi cu buturugi astfel încât acestea să dea rezultate - până la ispepciot leniya (6-7 ani) şi îngrijirea este necesară.

3. Implant miceliu ciuperci într-o grămadă de bălegar în tufişurile de zmeură şi vor creşte bine acolo.

ciuperci sălbatice pot fi crescute cu succes în mod artificial - litigii . Există mai multe metode de ciuperci semănat.

4,. De exemplu, pentru limită de maturi ciuperci capace peste pus într-un loc nou sub copaci şi acoperă-le din partea de sus cu muşchi sau frunze moarte. Pentru a creşte probabilitatea de germinare de ciuperci, este necesară din timp în timp umezită gunoi în acel loc în care capacele de ciuperci.

5. Mai multe metode îmbunătăţite de plantare ciuperci: capacul ciuperci albe (mature) au fost tăiate şi răsturnat pe partea din dreapta jos în sus şi livrate la site-ul, unde au fost tăiate în bucăţi mici şi se usucă la soare. La site-ul de o spatula de lemn pentru a ridica strat lor partea de sus a gazon, unde au pus răsaduri, apoi gazonul uşor compactate. ciuperci Harvest - cel puţin doi ani.

6 hârtie. Şi tu chiar poate pune o pălărie de ciuperci mature pe o bucată de gol, a doua zi, vysyplyutsya spori suport de hârtie a ciupercii, care se poate face seed.

7 -. Ciuperci entuziaşti au propus un alt fel: capacul mature ciupercile sunt plasate într-un vas cu apa de ploaie şi în vârstă de acolo timp de aproximativ o zi. Apoi, acest must de ciuperci care conţin miliarde de spori, se toarnă o parte din pădure, care anterior nu cresc ciuperci.
În acest fel, ciuperci - amatori MI Lavrentiev a crescut în ciuperci lui alb pe o suprafata de plantaţie de 12 m2, în cazul în care el a cules ciuperci randamente de 50-60 de primă clasă alb cu 1 metru pătrat. Adevărat, complot pentru plantarea, el în mod special de preparare: pune un bălegar de cal, în stare proaspătă, cu un strat de 12-15 cm, apoi amestecul de top format din 4 bucăţi de gazon, 3 bucăţi de frunze căzute, 2 bucăţi de lemn putred şi 1 parte lut.

Aceste metode de ciuperci pot fi cultivate atât în grădina sa, şi în pădure.

8. Ciuperci albe poate creşte mai mult şi aşa mai departe. În a doua jumătate a lunii august a fi oferite nu este mare, alb mâncat de viermi de ciuperci, care au fost scăzute capac verde (acestea sunt în acest moment sunt mai frecvente decât cele mici). Apoi multicore selectat bun ( sau ) mesteacan 30-40 de ani vechime, în creştere de pe aşternutul de paie sau putrezire format din ace de pin, frunze şi ramuri de copaci căzuţi, sau în locuri unde a existat o mică iarba . (Dacă aveţi iarbă înaltă sau rogozuri, precum şi în zona de câmpie, în cazul în care de lungă durată de apă de primăvară, ciuperci albe de reproducere nu sunt recomandate).

După ce a făcut în cadrul mesteacan trei sau patru mici gauri de 2-3 cm adâncime, situate pe marginea unui baril la o distanţă de aproximativ 1 m, au pus un vârf de cuţit de masă verde, ciuperci, care este apoi sigilat cu pământ. Toate Această operaţiune simplă este posibil, în vreme umedă, dar fără ploi susţinute şi a secetei. În al treilea an într-o perioadă când maturare zmeura în grădini urbane, în termen de o lună de la 2-3 zile de ciuperci culturi ceas.

Oamenii de stiinta au descoperit ca miceliul de ciuperci mai multe asociate cu rădăcini de copaci. filamente micotice sunt sub pielea de pe rădăcini. Se pare că rădăcinile de arbori din apa suge miceliul din minerale şi miceliul din rădăcini de zahăr.

Fire de ciuperca, deoarece înlocuieşte rădăcinile de firele de păr rădăcină. Miceliu este atât de necesar pentru unele plante, cum ar fi orhideele, că fără ea nu sunt zbor. Rădăcinile Heather, afine, merisoare, combinate cu miceliul. copaci precum stejar, fag, fără a ciupercilor nu cresc bine. Conexiune de ciuperci şi rădăcina arborelui este numit: micoriza şi gribokornya.

9. Atunci când se plantează o ghindă de stejar, sau puse în gaura cu miceliu solului. Experimentele au fost semănate în brazde de sporii de ciupercă, în multe cazuri au fost neconcludente. Ciuperci fără copaci, de asemenea, nu se poate dezvolta, cu excepţia excepţia de ciuperci, de stridii, Morel şi gândaci de bălegar.

Colectarea ciuperci, observate cu nişte copaci, sunt prieteni.

Prin modul în care acolo şi Siberiaciuperci de pin pe sale - Suillus pin numit (plorans Suillus). Altul poate creşte în conformitate cu cedru greasers larice (Suillus grevillei). În aparenţă el Pobol normală şi capacul au galben.

Printre localnicii din Siberia nu este luată pentru a curăţa luteus, a spus ca pielea lui este foarte vindecare şi persoană de ajutor.

Dintre toate mijloacele de aterizare "sălbatice" ciuperci, cred că modul în care capacul de perfuzie în apă de ploaie este cel corect si economic. Adăpare ar trebui să fie în zona de creştere a rădăcinilor tineri laterale ale arborelui în cazul în care arborele este tanara, de 0,5-1m, unde vechiul 2.3 de la portbagaj. Copaci cu miceliu crească mai bine şi să ia rădăcină, ace de pin în mod clar deveni mai întunecată şi mai mult.

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 01 iunie 2007 11:06
Vizualizări: 15073

Citiţi de asemenea

Unguentul "Steluța" este unul dintre cele mai cunoscute unguente. A devenit vestit datorită eficacității sale în trata...
310
1. Shosha. Hibridul se autopolenizează. Începe să dea roadă în a 40-a zi. Coaja este subțire, cu spine și pubescență. Ca...
301
"Vă prezint mărul fericit (stînga) și mărul trist (dreapta). Acestea sînt două jumătăți ale unui măr. Pe 20 mai le-am pu...
322
O companie rusească care prestează servicii de telecomunicații, servicii digitale și media în Rusia, Armenia și Belarus ...
166