ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Pentru viitor spunAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

A fost o dimineaţă ciudat. Prima prietena sunat şi a spus că-l nervos, o jumătate de oră în imposibilitatea de a ajunge la ambulanta, din cauza absenţei sale fratelui său, răspunsul la întrebare, ceea ce sa întâmplat cu el. "Ceea ce am pentru medici?" - În inimile exclamă ea, cauta sprijinul meu şi confort. Apoi i-am sunat mama mea, care cu o zi înainte a treia oară, să solicite înregistrarea de o casă la ţară, şi din nou în certificatul ei a fost ceva în neregulă. Un avocat a sugerat că unul, celelalte - atât ca rezultat al zilei a fost pierdut ... "Ceea ce am pentru avocaţi?" - Cu amărăciune, "a spus ea. Treia poveste, am auzit la telefon, mi-a facut foarte exclama: "Ce avem de poliţie?"

Şi apoi erau copii ... Ei au stat tăcut, gata pentru misiuni noi, exercitii, gata să-şi amintească, răspunde, de a primi cinci ... Şi se uită la ei, nu am putut ajuta gandesti: "Se va lua destul de câţiva ani, şi au crescut, cineva spune doar:" Ce avem pentru avocaţi? Ceea ce am pentru medici? Ceea ce am pentru profesori? "

Şi la acest punct a fost amestecat ... Şi-cunoscută fraza lung: "Copiii - viitorul nostru" a avut pe un alt înţeles complet. Înainte de mine nu au fost copii - aceasta a fost viitor. Viitorul a devenit realitate. Şi trebuie să facă acest lucru în viitor dintre ei a spus: "Acesta este un doctor! Real" medic "Şi ce un om" "Acesta este un avocat Real!" Avocat "Şi ce un om!" Asta e un poliţist , pompier, un om de stiinta! .. " Am realizat brusc că sau rele oameni buni nu vin de nicăieri: vor creşte de la Nisa şi copii drăguţ. Deci, pentru viitor, pentru ceea ce este, răspunde-mi! Vreau sa sau nu.

Recent, aşezat pe biciclete după o, lungă pauză lungă, nu am putut face faţă cu ea şi am auzit sfatul: "Nu te uita sub roţi, uita-te unde vrei să ajungi acolo."

Unde vrem sa ajungem?

copii Într-o zi în viaţa mea a fost întâlnirea mamă minunată. Sa întâmplat ca în seara aceea nu am vorbi cu părinţii, nici de câte două în trimestru, sau despre comportamentul copiilor, şi a întrebat la întrebarea: "Ce ne-o dorim pentru a vedea copilul în viitor?" Ceea ce vrem, că a crescut " Unul mama ei partajate sincer că, înainte de naşterea unui copil la fel ca majoritatea, asa ca a trebuit dinţi bună. La foarte rău - acesta are probleme cu ei, şi dinţi bună a prezentat cele mai important lucru în viaţă. Mai târziu, încă se părea că nu a fost. Ea a crezut atunci că a fost inteligent, dar nu a abandonat-l unii, dar acest lucru nu era de ajuns, până când a dat seama că ea a vrut să fie o persoană bună. Conceptul de "om bun" a decis să descifreze, şi au început să apară bord înregistrate pentru părinţi doreşte: că a fost o cinstit, bun, corect, nobil, cui îi pasă ...

Şi după aceea a venit o altă întrebare: ce sa fac pentru a face corect? Cum să reacţioneze la egalitate de puncte şterse în jurnalul lui? Ruga? Ajută? El este data viitoare găsi o sută de feluri, să nu ia blog-ul dvs. pentru a verifica (necinstea acelaşi, de altfel). Sau încearcă să înţeleagă de ce rade - teamă că vor certa? Deci, nu e problema lui, ci a mea. Deci, eu-l înveţe necinstea prin acţiunile lor. Şi dacă vă ştergeţi pentru că el e ruşine de mine? El ştie că este vina lui, care nu au durat că prolenilsya, şi chiar cred sincer că corect sau au corectat, aşa ceva şi şterse! Deci, nu mai este нечестностьѕ Aceasta este datoria lui să-şi onoreze. Şi dacă tu liniştit minciuna, am capabila sa au venit cu o astfel de pedeapsă ", care va fi o lecţie, nu un reproş?

Dar ceea ce fac pentru ca aceasta sa fie bun, corect, cui îi pasă? Care sunt condiţiile pentru manifestarea bunătatea creat? Am plimbare de metrou şi o parte a cere pomana, sau să explice că acest lucru este mafia şi să le sprijine, nu-i asa? Şi ca să se facă distincţia celor care au nevoie de asistenţă din partea celor care nu? Voi aminti mereu vechi doamnă dulce, pe care copilul la cersit in metrou, a predat pâinepâine.


Este greu de înţeles, ceea ce nu am nevoie să se acorde atenţie, şi ce nu. Citeşte orice cărţi bune? Lectură. Şi prietenii dă o plimbare pe noul său "cool", bicicleta? O copie colegii da? Iar atunci când mama mea este bolnav, poate închideţi computerul cu jocurile preferate, pentru a da mama mea o pauza?

Se pare că o idee corectă a unui om bun nu este de ajuns, se pare, aceasta este o muncă serioasă, de zi cu zi cu o mie de nuanţe. Şi fiecare situaţie este ca oricare alta, şi fiecare trebuie să răspundă, luând în considerare nu numai cuvintele, ci faptul că aceste cuvinte, şi că în loc de cuvinte.

Sloganul interesante sugerat părinţilor: "Nu te da pace!" Nu aşteptaţi până când cineva vine, reacţionează, să vă atrag atenţia că cineva în spatele tău podsunet el cărţi pe care doriţi pe cineva pentru ai vorbi despre sensul vieţii, dacă te, desigur, gândurile cum a venit în minte. Dar copiii şi părinţii nevoie unii de alţii, nu numai pentru a partaja un adapost comun.

copii "Şi de ce, de altfel, copiii au nevoie?" El a intrat în viaţa mea, în scopul de a scuti singurătatea mea? Să-mi aducă un pahar de apă în vârstă vechiul meu? Asta a fost pentru oricine de a experimenta şi cui să transfere posesia? De ce? Vă mulţumim pentru acei părinţi care pune această întrebare, chiar dacă, în răspuns, din nou şi din nou să se înţeleagă că aţi găsit răspuns greşit. Ca mama, care a fost un pic "dinţi bună".

Şi apoi: "Oh!" - A exclamat o mama. - Cum este greu în viaţă, ar fi: tipul sincer, lumea este. Crud. Trebuie să înveţe să supravieţuiască! " Asta e interesant: suntem chiar, poate, nevoie copilul a fost un om bun, dar ne temem, ca şi cum aceasta este dorinţa noastră, dorinţa noastră este krovinochke noastră Nu te opri, nu a făcut viaţa grea. Si cine a spus că în această lume trebuie să înveţe să supravieţuiască, nu trăiesc ca fiinţe umane? Poate e un stereotip, un obicei care trebuie să se adapteze la lumea, să nu el a aliniat la noi? Ştiu, toată lumea are o multime de exemple din propria lui viaţă şi viaţa de prieteni - exemple de modul în care circumstanţele s-au rupt, deoarece lupta pentru dreptate sa încheiat în dezamăgire şi amărăciune. Cum de a stabili dinţii pe neputinţă şi disperare ca nu poti trece de birocrati-birocraţii. Şi nu doar ne inspiră la acest punct, expresia "Dumnezeu trimite cele mai dificile teste din fiii lui cele mai iubite." Şi eroi roman, atât de iubit în copilărie, devenind o legenda, nu realitate. Şi film despre Al Side doar un film, dar a fost numai de mine. Când te întreb dacă doriţi să vă copilul dumneavoastră a fost birocrat acelaşi - cum să răspundă? ..

Deci, poate că problema nu este dacă ceea ce dorim să educe şi ceea ce facem? Ceea ce am cererea de noi înşine? Ce-o să permit sau? Ce trăim, cum sa reactioneze?

... Întrebări, întrebări, întrebări. Şi alegerea - în fiecare zi. Ceea ce contează este că el a avut dreptate.

Duminica dimineata. De mers pe jos încet trimis în parc să se bucure de primavara, frunzele tinere, cântând păsări. La intrarea in parc, mai mulţi bărbaţi tineri oferi o specie inteligentă pentru fiecare sac de gunoi - nu uitaţi să accidental parc gunoi dumneavoastră, şi mănuşi - cînd, deodată, există dorinţa de a face mai mult şi nu a lui. Ele intind punga şi mănuşi, o doamnă cu un copil de vârstă de patru sau cinci. "Nu vedeţi, eu sunt cu copilul?" - Un dispreţ care îndeplineşte şi trece. Două minute mai târziu, mama cu doi copii de vârstă de patru sau cinci, şapte sau opt şi oferă pentru a ajuta la parc deveni pure dă din cap: "Sigur, sa, sunt cu copiii!"

Tatiana Kurbatova
mwb.newacropol.ru

Joi, 07 mai 2009
Vizualizări: 1889

Citiţi de asemenea

Locurile abandonate, împrăștiate în diferite colțuri ale planetei noastre, sperie și fascinează în același timp. Datorit...
219
Copacii nu numai că sînt capabili să îmbunătățească bunăstarea, capacitatea de concentrare și viteza de reacție a omului...
186
Brandul „Viorica”– temelia celei mai mari companii de produse cosmetice și parfumerie din Republica Moldova – a fost rem...
125
”Studiile oamenilor de știință arată că acest volum de fitoncide este capabil să distrugă cel mai mare număr de microbi ...
193