ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

perpetuum mobile este o lungă perioadă de timpAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/4dec07_perpetuummobile/p1.jpg Până de curând, o astfel de scrisoare, fără să mă gândesc de două ori, s-ar fi abandonat urna Mole, desigur - nebun: nu ştiu că perpetuum mobile este imposibilă. Oamenii de ştiinţă au dovedit a fi de două sute ani în urmă ... Da, dar în acelaşi timp, a fost "dovedit" că pietrele nu poate cădea din cer. Totuşi, în ciuda bază de prescripţie medicală, ele sunt răufăcători, care se încadrează în fiecare zi. Când a devenit evident pentru toţi, a trebuit să anuleze verdictul teribil al Academiei Franceze de Ştiinţe. Ceva similar se întâmplă în ultimii ani şi cu un altul de interdicţia - în mişcare perpetuă. şi mai ştiinţifice disturbers Mai multe de pace declara cu indrazneala: "Şi totuşi, el se transformă!" Am studiat cu atenţie ideile lor şi a fost convins că acestea nu sunt atât de nebun încă mai încearcă să ne convingă unii oameni de stiinta. Judecător pentru tine.

În scrisoarea sa către Eugene Ignat'evich explică faptul că puterea gravitaţionale, motorul face ca forţa de muncă de atracţie a Pământului. De brevetare în zadar frecare ochelarii lui: spun ei, acţiunea acestei forţe se va "manca" mecanisme de frecare. Un astfel de argument contrar la fapte cunoscute. De exemplu, luna acţionează asupra obiectelor este mult mai slabă decât cea a Pământului, dar atragerea de companie suficient noastre pentru a le face munca aranjamente energia mareelor. Frecare în ele nu este "mâncat" de gravitatea lunar. O astfel de plantă poate funcţiona de ani de zile, fără a necesita orice combustibil uzat de unităţi până la ei. Acelaşi lucru se poate spune despre convenţionale hidroenergetice. De fapt, acest lucru este nimic de genul maşinilor de perpetuum mobile.

"Dar acest lucru nu se poate întâmpla!" - Strigă tutorilor de ordinul ştiinţifice. - Eternul eficienţa motorului ar trebui să fie mai mare de unitate, în contradicţie cu legea de conservare a energiei.

Scuzaţi-mă, domnilor. Aceasta a fost mult timp estimat că o eficienţă cu role rutier este mult mai mare decât unitatea: leului de lucru privind sigilarea asfalt efectueaza întindere a Pământului, şi motorul se transformă doar roţile. Dar cine ne împiedică să folosească forţa de gravitaţie în alte mecanisme?

Inventatorul Ignashka scrie cu profunzimea ingenuu: "Eu pur şi simplu cred că legea de conservare a energiei au gătit pentru ulei magnaţilor. Spune, în cazul în care condiţiile stabilite până mişcare perpetuă masini, ar deveni caduce maşini care ard combustibil diesel, pe benzină şi a kerosenului. Apoi, monopolurile de petrol ar fi ruinat. Nu lasa funingine de evacuare întreaga planetă, şi am sopreem de la efectul de seră - chiar nu ar alerga afară de ulei de venituri regi.

Dar dacă sunt legate la cornul toată lumea ştiinţei, atunci ce speranţă nu s-au retras, incercand sa "rupe" un perpetuum mobile? Poate că el a găsit nişte magnaţi alte persoane care sunt interesate în introducerea gravitaţional puterii sale? Judecand dupa tratament pentru editor, nu a fost găsit. Slaba Eugene Ignat'evich! Nu cineva ca tine, de rupere avtoritety.Eto ştiinţifice bine cunoscut-inginer proiectant de nave spaţiale Alexei Mitsyashova, care a lucrat anterior la NPO Energia. Cand a vazut ca "accidental", a ucis cel mai talentat inventatorii în încercarea de a pune în aplicare dezvoltarea lor în Rusia, a decis să plece de slănină unul cu un astfel de loc de muncă periculoase. De atunci, designer de liber susţine regulă ironclad - în orice caz, nu să insiste asupra prioritate. Cele mai multe le-ar fura ideile, cu atât mai bine, aşa că are nevoie de o mulţime de cap si trage-l extrem de profitabil.

Prin urmare, construcţia noastră a unei maşini perpetuu Miteshov altruist mişcare oferă ca un fel de distracţie, care poate juca tuturor celor veniţi, dacă doresc să încă o dată, asiguraţi-vă că "pietrele care cad din cer." Alexei Alexandrovici nu a ascunde orice secrete - dimpotrivă, vrea să se scuture de ele cât mai repede posibil, să nu fie unicul proprietar al cunoştinţelor periculoase. O astfel de inventator, ziarul nostru poate ajuta - doar pentru a vorbi despre urmaşilor săi.

- Aici este, diavolul, - a spus PDMHaya, Miteshov, şi a pus la televizor un model de lucru de perpetuum mobile - ceva asemănător cu o roată de căruţă, numai mici. Demonstrator atins efectul dorit. Ceea ce am văzut spectacolul părea mai interesant fiecare detectiv care ar putea apărea pe această casetă ". La urma urmei, ochii mei au fost prabuseste fundaţii de vârstă vechi de ştiinţă.

- Este destul de simplu - pur si simplu spus, geniu. - Spiţele roţii sunt goale în interior - acestea magneţi călători liber identice cilindrice. Acum pune cele două părţi ale roţii de magneţi permanenţi mari, transformându-le spre centrul poli diferite. A se vedea: stânga - cilindri respinge, dreapta - atrage. Ca urmare, toate au mutat de la o parte, şi dreptul de jumătate de roată este mult mai greu decât stânga.

Desigur, jumătate grele puternic atras de Pământ. Uite - roata incepe sa se intoarca. Acum se va invarti pentru totdeauna.
Într-adevăr, am văzut că magneţii au început să se deplaseze de-a lungul axei lor, astfel încât roata din dreapta, în orice moment a rămas mai greu decât stânga. Asimetria de masa se conservă, sprijinirea de rotaţie ... Atentie, doamnelor şi domnilor: în acest loc sunt trei puncte de grăsime. Nu am spus că discul a continuat să se rotească fără obositoare după prima zguduitură.

Chiar a luat o imagine a unui dezvoltator cu copilul său înainte de experiment, atunci când aproape de roata nu a fost magneţi. Oferta mişcare - pentru prima oară în istorie - fotografie perpetuu pentru cei care au putere sau naivitate să declare prioritatea sa în crearea de "perpettuum Mobile." Dar noi Mitsyashova retragere modestă în direcţia de a furniza o autoritate ştiinţifică a clarifica relaţia cu magnaţi ai petrolului.

Este posibil ca, după publicarea entuziaşti se unească într-o veşnică dvigatelistov cooperativă condusă de un pensionar Ignashkovym. Şi lumii întregi, acestea să se impună împotriva reacţionarilor puternic.

- Şi-mi prea lenesa pentru a aduce acest motor până la sfârşitul - a spus viclean (sau înţelept?) Inventor. - Nu sunt de lucru mai interesant.
Nu cred că această tombolă poveste. Dacă nu ne credeţi, citiţi nota de la ziarul "în străinătate" (№ 32 în 1983, p. 21.) ", Care descrie un caz similar. Un chimist de la Newcastle, David Jones a demonstrat în cadrul expoziţiei ... roată de bicicletă, care sa ridicat pe două metale sprijină într-o caseta de sticla şi se roteşte în continuu timp de mai multe luni. Peste 400 de oameni de ştiinţă din SUA derutat peste cauza acestei rotaţie, dar nu a putut explica.

Şi inginerul Miteshov a dat seama repede că, în sprijinul - mare magneţi permanenţi, care sunt deplasate la o parte din mici magneţi, suspendat în interiorul roţii
- Ca urmare a centrului său de greutate constant luat de la axa: roata tot timpul, în care intră într-o direcţie şi, prin urmare, se roteşte, neştiind opri.
Poate că, de mai sus magnaţilor a trebuit să cumpere toate drepturile de la inventatorul cu bicicleta Etern "- să-l îngroape undeva departe. Deoarece are o multime de ulei de pe Pamant - prea devreme pentru a introduce "perpetuum mobile".

"Dar de ce nu scrii despre perpetuum mobile - pot fi indignat cititorii - dacă ştiţi că acestea nu pot pune în aplicare?

Ştiu că am fost personal familiarizat cu mulţi autori de astfel de lucrări. Şi vezi bine că urmaşii lor stabilite sub obroc: mana imperioasa. Dar majoritatea inventatori nu stiu juca culise lumea ştiinţei. Acestea se aplică, cu naivitate, pentru maşini de perpetuum mobile, şi vreau să-i avertizeze de ceea ce o forţă redutabilă pe care încearcă să lupte. Şi apoi - să le alege.

Poate că ei doresc să martiriul în lupta pentru echitate academice. Dar nu mai există? - Aceasta este întrebarea. Sau, creierul poraskinuv, genii va lua mult mai interesant şi sigur afacere. Acest lucru nu înseamnă că munca lor a fost în zadar. În cazul în care poluarea planetei gazele de eşapament şi a deşeurilor radioactive atinge valoarea critică, care ameninţă pierderea tuturor civilizaţiei, introducereaţia perpetuum mobile ar da speranţa doar pentru supravieţuire. Apoi, toate maşinile perpetuă mişcare ar fi rapid recuperată de sub obroc, şi a creatorilor lor, de urmaş la cap productii puternice.

Nu - nici un moment. Dar poate veni în curând. Nebokoptiteli creat deja un astfel de efect de seră puternic, care a început o încălzire rapidă. Acesta ameninţă catastrofe fara precedent - Doomsday celor provocate de om. Acesta este începutul pentru a înţelege mai multe persoane, inclusiv magnaţi. Ei vor simţurile şi să dea evoluţiile verde deschis salutar?

Aşteptaţi un răspuns foarte curând. Bucură-te, dvigatelisty veşnică! În curând veţi avea posibilitatea de a deveni salvatorii omenirii. Sau pieri împreună cu mormânt săpat-a ideilor dumneavoastră. Ultima ar fi nedrept.

Foto: Alex Miteshov şi a lui "okyaanny" motor.

Sursa: http://www.z42.ru/

ABONAȚI-VĂ
Marţi, 04 decembrie 2007 12:05
Vizualizări: 18556

Citiţi de asemenea

YMCA Moldova are două HUB-uri care prestează servicii pentru refugiații ucraineni, unul din ele este amplasat în cadrul ...
486
YMCA Moldova a acordat pachete cu produse alimentare pentru 70 de refugiați ucraineni care sunt adăpostiți de familii de...
479
Primele produse cu canabis fabricate pe teritoriul Republicii Moldova fac senzație la nivel mondial.Crema cu canabis pen...
645
Organizația Particulară de Pază CHESTOR - Security a devenit cîștigătoarea Concursului Național al Mărcilor Recunoscute ...
286