Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/pics/2010/04/health_personalinaia_ohrana01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Personal mediu
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Personal mediuAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Ori de câte ori există o problemă de protecţie a mediului, oamenii au început să pună întrebări: "Ce-am luat,?" "De ce eu?", "Ce pot să fac?". Cele mai multe, de îndată ce partea de sus a ei şi spune: "Nu-mi pasă", "Nu am nevoie", "eu încă nu pot face nimic." Aici sunt idei preconcepute comune avem şi să încerce să risipească.

Ei bine în primul rând, cred eu, mult prea tare percep însăşi expresia "protecţia mediului". Acest lucru nu înseamnă a fi radicale, pentru a organiza pichete, strigând la oameni care au pierdut trecut la gunoi. Şi, bineînţeles, acest lucru nu înseamnă că trebuie să cureţe de gunoi alte persoane. Si absolut sigur aceasta nu înseamnă că ar trebui să renunţe la toate prestaţiile, să meargă, goi, de foame, dar ecologic. În timp ce acesta din urmă este cel mai apropiat în sensul. Într-adevăr, începe cu tine însuţi, cu responsabilitatea sa. În total, este necesar să se reconsidere unele dintre atitudinile lor.

Încercăm să înţelegem acest lucru în mod abstract, fără exemple.

Ai ceva utilizate, sunt utilizate pentru acest lucru şi nu altfel. Zi dupa zi, comite actul mecanic, fără să mă gândesc, nu ştii unde radacinile acestui obicei. Iar ei au întotdeauna.

Puteţi afla acest lucru, sau învăţat mai degrabă nu invers tine. Şi, fără să mă gândesc despre raţionalitate, consecinţele acţiunii sale necesare, continuă să îşi îndeplinească zi sa zi. Dar cine-ai învăţat, de asemenea, cineva a învăţat. Iar omul care la invatat pe omul care l-ai învăţat în mod natural ca referinţă. Şi aşa, a risipit mai multor generaţii, ne-ar ajunge la un moment în care problema de protecţie a mediului nu a fost la fel de acute ca acum. Populaţia era mai puţine progrese şi industrializarea în fază incipientă. Oamenii ar putea permite mult mai mult decât acum, cu mai puţine consecinţe departe. În rudimentare asemenea obiceiuri se află multe probleme.

Poate că tu chiar a face it inspirat. Eronate concepte Asigurarea în avantajul lor. Ei au spus că ai atât va fi mai convenabil, şi crezi în cuvânt, gândindu-mă că nu puteţi avea cât mai multe persoane fac aceeasi greseala. Poate! Numai ei nu fac greşeli, şi greşit. Poate că gândurile nu sunt formate în cuvintele tale, dar admite astfel de multe exemple.

Setaţi aceste două concepte este principiul de "bine acceptate". Şi de ce, de către cine şi atunci când a făcut, fie sau irelevante, iar uneori nu necunoscute, chiar a început să suspecteze că acest cineva a fost în general. Totul este, atât cauzele şi consecinţele! Iar ei au valoare! Pentru rezultatul poate deveni de multe ori o consecinţă.

Există un punct de complicat, care trebuie să înţeleagă. Oamenii spun adesea: "Eu nu-l pot permite, de ce ar trebui să aducă atingere el însuşi?". Ei uită că cuvântul "poate" şi "ar trebui" nu este sinonim. Voi toţi, dar au nevoie doar ceea ce contează cu adevărat. Iar sensul că dacă cineva îşi pot permite ceva pentru a permite, aceasta nu este obligată să-l permiti sa te.

Şi acum, pentru exemple, pentru a consolida, în acelaşi mod.

În ceea ce priveşte mentori. De exemplu, strămoşii noştri ar putea permite să cheltuiască cat mai multa apa ca se potrivesc. Ei s-au dus pentru o pe puţuri, şi în jurul râuri şi iazuri cu apă curată. Acum, că apa intrat în apartamentul nostru, altcineva în locul de care aveţi nevoie să facă eforturi uriaşe să-l curăţaţi şi de transport. Şi de ce ar trebui să-l petreacă la fel de mult pentru ca-ti place?

Presupunerea doilea se referă, de exemplu, despre tot felul de truc de marketing viclean, care vizează numai la maximizarea profiturilor, nu pentru confort şi bunăstare. Dar, pe parcursul eTim profesioniştilor care lucrează şi arată ca un customer tremurat. Ei bine, ceea ce este mai convenabil reutilizabil stilou de unică folosinţă? Atunci de ce o fac? Dar ea se transformă în gunoi.

Exemple de ceea ce "a făcut" un număr foarte mare. Care a făcut multe şi se toarnă fierbere ceainic plin cu apă, în ciuda faptului că partea de ceai este implicată o singură persoană. De ce? De ce petrece în mod repetat un plus de energie pentru producerea de care atât de mult este necesar?

Risipi în ipoteza în care ar trebui să facem tot ceea ce ne putem permite, nu fi dificil. Leul nu îşi pot permite să omoare antilope în savană, dar de ce a făcut el. Aceasta nu este ceva care nu va fi nici mai bine, va primi doar mai rau. antilope mâncat merg prost, şi el va muri de foame. Aici acelaşi lucru.

Realizând acest adevăr simplu, ai facut o treime din cazuri. Tu "cu ea"! Toate "Ce se întâmplă dacă"! Fiecare face propriile sale, chiar dacă nu în mod deliberat, contribuţia în încălcare a echilibrului ecologic. Dacă aţi înţeles cu adevărat acest lucru, apoi, în faţa dumneavoastră sunt în aşteptare pentru răspunsuri la alte două întrebări.

* De ce trebuie să fac?
* Ce pot face?

Sursă

Joi, 22 aprilie 2010
Vizualizări: 3266

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
75
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
257
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
52
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
154