ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Peste milioane de ani înainte erei noastreAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Stiinta oficiala spune că strămoşii noştri au aparut pe Pamant mai mult de 100 000 de ani în urmă, şi cele două Americi şi a făcut recent - doar 12 000 de ani. Cu toate acestea, în depozite de muzee şi organizaţii ştiinţifice păstrat o mulţime de descoperiri, care, după cum bombe de timp, de aşteptare în aripi. Această aşa-numită fosili site-urile neidentificate (Nio). Sub acest nume subiecte combinate de origine artificială, găsite în straturile de rocă deranjate de mai sus.

Aţi putea întreba: de ce nu ştim despre aceste descoperiri? De ce nu sunt scrise ca un descoperiri senzaţionale în toate reviste şi ziare? Ei au scris, dar a fugit într-un perete dens de tăcere de ştiinţa oficială. În primul rând, este dificil să renunţe la atitudini. În al doilea rând, ştiinţa nu este doar un templu al cunoaşterii, ci, de asemenea, pentru cercetare şi dezvoltare, salariu, aceasta este - gradul şi titlul ... Cine trebuie sa abandoneze toate acestea în mod voluntar? In final, se dovedeşte că există o istorie de funcţionar şi au o istorie de secrete.

comori secrete ale Pamantului

Ca date de arheologie, deja 50 milioane ani în urmă, pe Pamant oamenii trăiau. Ei ştiau cum să lucreze lemnul, piatra, a scris. Dar 50 milioane ani nu este limita. Ce este 50 milioane? Prostii! Se pare că înapoi în 1891 în Illinois (SUA), a fost găsit un lanţ de aur, îngropat într-o bucată de cărbune. În secolul XX, când au existat destule metode de estimări exacte de vârstă şi arheologice constatări paleontologice, Geological Survey a dat un aviz oficial, că la vârsta de cusătura de cărbune, care a găsit un lanţ de 260-320 milioane de ani! În Oklahoma găsit nava de fier, ca un ceainic; vârsta de roci în care el a găsit, este de 312 milioane ani! Şi în Anglia au excavat o navă, ca un clopot, care, după cum sa dovedit, şi cu totul peste 600 de milioane de ani! Acestea sunt lucrurile pentru tine! Chiar şi dinozaurii au dispărut, şi fiinţe sensibile sunt. Şi foarte abil. Şi toţi suntem incearca sa inteleaga: dacă au existat de fapt Atlantida? Dar aceste "Atlantis" pentru 600 milioane ani ar putea fi de sute şi mii!

Deşi au vorbit doar despre aceste constatări, care dovedesc că omul a apărut pe pământ mult mai devreme decât ne-au spus oamenii de ştiinţă. Dar sunt unele care spun că strămoşii noştri au fost foarte diferite de la noi. Când lanturi de teoria lui Darwin de somn, a existat o mulţime de idei diferite pentru a explica originea omenirii. Cel mai simplu şi în spiritul timpului nostru a fost să ia străinilor bunicii sale. Nu le-au suferit un accident, stabilit dacă Pământului creat în mod artificial cursa - nu conteaza. Este important ca această abordare ne permite să explice cum strămoşii noştri au fost în această lume, înainte de soparle gigant.

Eroare de aici este că oamenii de ştiinţă încearcă să dovedească doar că: aspectul de oameni, înainte de dinozauri. Dar dacă ne uităm nu numai la constatările fizice, dar şi la folclorul bogat al diferitelor popoare ale lumii, şi acolo vom găsi nu doar o descriere detaliată, dar, de asemenea, mai multe "carti" din istoria vieţii pe planeta noastră rase diferite de fiinţe, similare şi diferite faţă de om. În folclor, există încă şi istoria secretă, scrisă de ocultişti şi teosofi, în general, mistici de toate culorile din timpuri stravechi. Ei au păstrat cu grijă boabe de cunoştinţe pronunţate la noi din epocile trecute, iar noi se îmbarcă pe "o cale solida a materialismului, celebru şi cruzime le uita - sterge istoria planetei noastre proprii. La sol fertil din legendele antice şi astăzi creste in salbaticie muguri de romane fantasy, de la "Stăpânul Inelelor" de Tolkien, şi terminând cu Harry Potter.

Uşor de judecător, pentru a dovedi - este dificil

În plus, excavare prezentate cu surprize, ca ochii urca pe frunte. Toate lucrurile vii lase urme. Omul nu - excepţie. În Turkmenistan, oamenii de ştiinţă sovietici au descoperit o amprenta fosilizate de picioare umane, a cărui vârstă - 150 milioaneem. Lângă amprenta turkmen au descoperit urme de dinozaur cu trei degete! Oamenii de stiinta sovietic a declarat că nu au fost suficiente probe pentru a pretinde că este într-adevăr, urme de picioare umane (deşi traseul dinozaur ei nu aveau îndoială). Bineinteles ca nu, deoarece nu putea presupune chiar că strămoşii noştri vânate pentru dinozaurii! Dar nu este om de ştiinţă încăpăţânată de viaţă incapatanat: lângă Carson City (Nevada, SUA) în gresie este găsit nu doar un gol de imprimare cu piciorul, ci un întreg set de urme. Aceste printuri perfect limpede şi nu lasă nici o îndoială că melodiile omului. Dar lungimea piciorului -51 inch! Vârsta de descoperire este definit în 213-248 milioane de ani. Aceste semne gigant în mod clar nu se încadrează în sistemul existent de reprezentări. Ele nu se potrivesc precum şi uriaşe "urme ale lui Dumnezeu" în Africa şi Sri Lanka, piatra gigant şi topoare de cupru din Ohio şi Wisconsin (SUA), constatările multe altele. Dar se potrivesc destul de în prezentarea de strămoşii noştri care au creat Biblia, unde puteţi citi aceste rânduri: "Când oamenii au început să se înmulţească pe faţa pământului au avut fiice, fiii lui Dumnezeu au văzut fetele oamenilor erau frumoase, şi le-au luat neveste din toţi pe care au ales. Iar el a zis Domnul (Dumnezeu): Nu vreodată în spiritul meu de a fi neglijat bărbaţi (Simi), deoarece acestea sunt trup, şi să fie de la momentul în care fiii lui Dumnezeu a venit în zis fetele oamenilor, şi ei copiii goale pentru a le: Acesta este un puternic de bătrâni, frumos "(Geneza, b, 1-4).

sculpturi in piatra lasate de culturile antice, sa ne arate gigant, a căror creştere este mult mai mare decât umane. imagini extrem de largă de zei în Egiptul antic, India, Sumer, Insula Paştelui, în America sunt mult mai mari decât creşterea umană normală. Tradiţia de ridicarea de monumente magnifice la eroii din trecut din cele mai vechi timpuri este prezentă în toate popoarele, precum şi a le duce la strămoşi lor. plafoanele imens (temple sugerează, de asemenea, că în vremuri străvechi, nu au fost proiectate cu tine în creşterea noastră medie. Spune stânga aceleaşi de o civilizaţie anterioară (sau civilizatii), clădirile gigant, resturi de care sunt în America, Europa, Orientul Mijlociu, Egipt, Polinezia, India ... distinge toate aceste clădiri care sunt compuse din pietre uriase greutate de sute de tone. Astfel de pietre pentru a ridica la înălţimi mari doar de către persoanele cu "restante" creştere economică şi puterile remarcabile, cu toate acestea, şi au fost, conform legendei, giganţii din trecut.

Notă faptul celelalte este: multe din aceste clădiri sunt la adâncimi de mică adâncime lângă ţărmurile oceanului. Acest lucru sugerează că aceste clădiri au fost o dată la mal, şi cu creşterea nivelului mării, ca urmare a dezastrelor naturale, după cum arată în datele de geologie, a intrat sub apă. Mulţi istorici cred că, ca urmare a dezastrului ucis civilizatiei antice de uriaşi. Legenda Marea Inundaţie a fost păstrată pentru mulţi oameni, demonstrează în mod clar adevarat dezastru a avut loc în trecut. "Pământ al Făgăduinţei", au fost ucişi şi a lăsat numai amintiri vagi de o vârstă de aur a omenirii. Lemuria a fost plasat în centrul din Oceanul Indian, Pacifis - insulele de azi din Polinezia, Hyperborea - în Pacific sau Oceanul Arctic. Oamenii care au scăpat în timpul inundaţiilor, a dat naştere umanităţii moderne.

Öko-planet.su

ABONAȚI-VĂ
Luni, 13 aprilie 2009 22:45
Vizualizări: 3697

Citiţi de asemenea

Hipertensiunea și ateroscleroza sînt cele două cauze principale care duc la afectarea circulației cerebrale.Încălcarea...
0
Într-o școală din Moscova un băiat a încetat să meargă la lecții. Nu merge o săptămână, două... Leova nu avea telefon, i...
513
Aceste plante nu sînt greu de plantat în propria grădină și chiar acasă pe pervazul ferestrei, dar vor fi de neprețuit...
940
Timp de multe secole, mierea a fost renumită printre oameni pentru proprietățile sale vindecătoare. Același lucru se p...
531