ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Piramida de la Bomarzo a fost cioplită în stîncă (+Foto)

Înălțimea Piramidei de la Bomarzo, Italia,  este de 16 m, sub pămînt - încă 7-8 m, ceea ce îl face cel mai mare megalit din Europa.

Drumul spre ea este cioplit în stînci sub formă de canion. Drumul din piatră cu urme de transport - jgheaburi paralele de la roți, dar pe trepte nu există semne pronunțate de eroziune sau "uzură". În jurul piramidei sînt rămășițele unor clădiri megalitice, adică aici a existat o așezare mare și dezvoltată a unui popor necunoscut într-o epocă neidentificată.

Aceste fapte nu sînt suficiente pentru a interesa comunitatea științifică, de aceea, de la descoperirea sa din 1911, aici nu au existat arheologi sau oameni de știință. Dar piramida a fost numită anterior altar pentru ritualuri, ignorînd prezența așezărilor din apropiere și urmelor de activitate vitală.


ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 30 noiembrie 2022 13:41
Vizualizări: 880

Citiţi de asemenea

El a căzut la fund, pierzînd totul în viață...Nu și-a pierdut doar sufletul și dragostea pentru muzică......
230
Insula plutitoare din Argentina este un fenomen natural unic care a provocat o mulțime de controverse. Experții nu pot g...
229
Aceasta este o căsuță solto soul din parcul american Joshua Tree, în mijlocul căldurii sufocante a canioanelor din Vest!...
355
Un vagon de tren, transformat într-o căsuță mică, dar confortabilă în pădure....
526