ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Piramide Kola
 

 

Peninsula Kola se află în partea nord-vest europeană a Rusiei, în regiunea Murmansk. Este scăldată de mările Barents și Albă. Suprafaţa ei este de aproximativ 100 mii km ². În partea de nord creşte vegetația de tundra, la sud – silvo-tundra și taiga. Clima peninsulei este moderat rece. Înghețuri și zăpezi sunt posibile chiar și în timpul verii. Pe coastă sunt frecvente vânturile puternice (până la 45-55 m / s), în timpul iernii – viscole îndelungate. Relieful Peninsulei Kola reprezintă văi, terase, munți și platouri. Masivele de munţi se ridică deasupra nivelului mării cu mai mult de 800 metri. Câmpiile Peninsulei Kola sunt acoperite cu mlaștini și numeroase lacuri.

 

Piramidele uimitoare și uriașele plăci de piatră, create în mod artificial cu 9000 - 40 000 de ani în urmă, găsite pe Peninsula Kola, sunt un argument puternic în favoarea existenței unei civilizații antice în zonă.

 

Привет! Алексей прислал письмо на почту. Ты видел?

 

Recent, Peninsula Kola a devenit Mecca pentru exploratorii și vânătorii de descoperiri științifice, pentru că acest loc ar putea fi originea ancestrală a unei dintre cele mai vechi și misterioase civilizații din lume - Hiperborea.

 

Привет! Алексей прислал письмо на почту. Ты видел?

 

Despre Hiperboreenii se cunoaşte destul de multe: grecii au susținut că Hiperboreenii au fost oamenii blonzi, înalţi care au putut zbura şi trăi veşnic. Potrivit multor istorici și cercetători, aceste două țări - Hiperborea și Atlantida - au făcut parte din aceeași cultură.

Recent, un vechi prieten universitar Serghei Lapşin, a vizitat Peninsula Kola și a adus imagini uimitoare cu cuburile de piatră ciudate de o formă corectă. Se pare că sunt ecourile ultimului război - buncăre. Dar, nu sunt buncăre și nici rodul muncii mâinilor umane din sec XX şi nici din toate secolele anterioare. Cu toate acestea, cercetătorii care au examinat resturile de cuburi s-au exprimat categoric: sunt pietre, prelucrate mecanic cu instrumente suficient de precise și calitative ... nu mai devreme de 40 mii ani înainte de Hristos.

 

Piramide antice

Un om de știință celebru, doctor în filosofie și autor a 10 lucrări științifico-populare, Vladimir Demin, în 1997 a întreprins a doua expediție în istorie pe Peninsula Kola. Prima încercare a fost făcută cu mult timp înainte, în 1921 sub conducerea profesorului, șef al Laboratorului de neiro-energetică al Institutul Unional de Medicina Experimentală, Alexandru Barcenko. Organizatorul călătoriei neobişnuite pentru timpul său, a fost Direcţia Generală Politică de Stat şi nu este surprinzător faptul că descoperirile au fost ținute în secret.

Demin, care a făcut o nouă încercare la sfârșitul secolului, a putut pentru prima dată spune publicului larg despre fapte care timp de mulți ani au rămas un mister, în special, obiectele misterioase de origine antropogenă, dar nu a reuşit. După întoarcere din călătorie, savantul a murit subit.

"Am întârziat literalmente doar cu două săptămâni - continuă Volkov – Arhivele lui Demin, au fost reexaminate de către văduva lui și apoi am decis că acest caz ar trebui să fie dus până la sfârşit şi am organizat a treia expediție".

Participanţii la a noua "cruciadă pentru istorie" au fost 18 persoane, printre care: purtătorul de cuvânt al Observatorului din Pulkovo, candidat în ştiințe fizico-matematice, Serghei Smirnov; profesor al Academiei Ruse de Științe Naturale, Valeriu Ciudinov, mai târziu el a făcut presupuneri sofisticate că obiectele antice au fost construite de poporul rus antic; profesor universitar, doctor în ştiinţe geologice și geografice, Dimitrie Subetto.

Însă calea membrilor echipei expediției s-a dovedit a fi mult mai periculoasă decât ei au crezut. În primul rând, grupul nu a găsit călăuzi buni. "Localnicii din tribul saami au arătat drumul fără bună voie, îşi aduce aminte organizatorul, - primul ghid a spus că după "excursie" va avea probleme cu strămoșii și apoi dintr-o dată a dispărut. În final a trebuit să căutăm un nou cunoscător de urme".

Călăuza în această localitate este foarte importantă. Locul unde se află piramidele este aproape pustiu, la 150 km – nici-un suflet, nici-o cărare. Fără călăuză nu găsești nici structurile: ele sunt acoperite cu mușchi, licheni și arbuști mici.

"Am zburat cu elicopterul până la piramide, însă ele nu puteau fi văzute din cauza vegetației, acestea s-au fuzionat cu peisajul general", - relatează Volkov. A doua problemă a fost legată de elicopter. Potrivit organizatorului, în aceste locuri deseori se întâmplă lucruri inexplicabile. Astfel, participanții la a doua expediție condusă de Demin, mai că nu s-au prăbușit în timpul aterizării și au supraviețuit numai datorită abilității piloților: deasupra piramidelor la o înălţime mare zburau avioanele forţelor aeriene militare şi numai printr-o minune am reuşit să trecem coridorul aerian atunci când în cele din urmă acesta a rămas deschis pentru o perioadă scurtă de timp".

Dar, a meritat. Miracolul, pe care l-au văzut cercetătorii, a depășit toate așteptările lor. "Am luat în expediție un dispozitiv special şi un echipament geofizic modern – geo-radar, care străbate în interiorul oricărui obiect, ca şi roentgen. Concluzia geologilor a fost unanimă: dealurile sunt de natură antropogenă şi prin urmare, nu au fost create de natură, iar piramidele sunt construite de mâinile umane".

 

СЛЕДЫ ИСХОДА АРИЕВ

Unele concluzii sunt provocătoare. Apariția așa-numitei civilizației albe – Persiei şi Greciei Antice, Indiei, Egiptului și Sumeriei - coincide aproximativ cu legenda privind scufundarea Atlantidei (congelarea Groenlandei, vezi despre era glaciară şi marea migrație a slavilor). Anume din nord au venit strămoșii indienilor, persanilor, asirienilor și sumerienilor, egiptenilor și grecilor și altor triburi din Asia Mică și Africa de Nord. Cele mai vechi portrete ale faraonilor egipteni seamănă cu omul european mai mult, decât cele mai târzii, ceea ce sugerează faptul că în Egipt, s-a produs un amestec treptat al raselor europene cu negroide din care cauză s-a format națiunea egiptenilor antici.

În mod similar, s-a întâmplat în India și Asiria, în cazul în care arienii albi veniţi au luptat împotriva oamenilor de culoare (Kali Yuga), deplasându-le și distrugându-le. Rezultatele unui război îndelungat al albilor venetici şi aborigenilor negri sunt clar vizibile în cazul Indiei: aici cu cât mai superioară este casta, cu atât pielea ei este mai albă, ceea ce înseamnă că timp de mii de ani casta superioară foarte rar se amestecă cu locuitorii aborigeni, considerând asemenea căsătorii înjositoare. În Iran și Pakistan, până în prezent, în munți puteți găsi oameni cu ochii albaștri și părul blond. Cea mai veche piramidă din lume, găsită pe Peninsula Kola, confirmă existența legendarei Hiperborea. Peninsula Kola poate fi patria ancestrală a unei dintre cele mai vechi civilizații ale lumii. Aşa susţin oameni de ştiinţă care au efectuat o expediție științifică la piramidele abandonate din Nordul Rus. Potrivit acestora, vârsta structurilor artificiale constituie nu mai puţin de 9000 de ani, ceea ce înseamnă că piramidele din Peninsula Kola sunt de două ori mai vechi, decât cele egiptene.

 

Привет! Алексей прислал письмо на почту. Ты видел?

 

Oamenii de ştiinţă au descoperit ca piramidele sunt în mod clar îndreptate spre Est - Vest. Mai mult decât atât, ele au fost reconstruite de trei ori: slavii încontinuu adăugau la înălțimea lor.

După caracteristicile funcţionale, piramidele sunt observatoare exacte, permițând să urmăriţi cerul stelar. Prin metode simple a fost creat un sistem cu ajutorul căruia strămoșii noștri au înregistrat schimbări galactice și au studiat spaţiul cosmic. În plus, după formă, piramidele reamintesc legendarul Munte Meru, "axa lumii", care este menționată sub diferite nume în mitologii și religii mondiale.

 

Привет! Алексей прислал письмо на почту. Ты видел?

 

"Testele au arătat că piramidele au cel puțin 9000 de ani, ceea ce înseamnă că cultura piramidelor a venit din Nord, - a concluzionat membrul expediției. - Deci, Rusia are o istorie care se trage din cele mai vechi timpuri ale unei mari puteri".

 

Привет! Алексей прислал письмо на почту. Ты видел?

 

 

Sursa: bpplanete.ru

 

Joi, 14 februarie 2013
Vizualizări: 7681

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
756
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
189
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
314
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
269