ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Piramidele din întreaga lumeAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

piramidele egiptene. Ce fel de epitete nu recompensate doar oamenii lor: Majestic, misterios, unic ... Sa dovedit - nu unic! Cladiri monumentale gasit in Mexic, Guatemala, Honduras şi Peru, şi acum, oamenii de ştiinţă se luptă cu noi ghicitori. Similitudini cu piramidele egiptene indică existenţa unor legături între cele două continente şi permite cercetătorilor să ridice problema de o singură sursă de cunoaştere a constructorilor antice. Si cel mai important - multe descoperiri legate de piramide, nu se lipi de acceptat, în general, notiuni despre trecutul nostru.

Constată din ultimii ani, se adaugă numai de combustibil la foc.

Un ac in carul cu fan

"Am gasit" italian Gizeh! " - Membrii strigat al expediţiei organizate de revista cehă "WM-Shop" pentru verificarea un bang: cu ajutorul imaginilor prin satelit într-un sat Montevecchia Milano au fost descoperite trei piramide.

Orion - o constelaţie, pe care egiptenii asociat cu zeul Osiris. piramide Locatia, matematic precis imită poziţia de trei stele strălucitoare a lui centura Orion, "transfer" de calitate a terenurilor, care sunt specifice zeilor, - existenţa eternă. Spaţiale aceeaşi structură, aceeaşi formă de construcţie ales şi arhitecţi care a creat piramide în Italia.

Provincia Lecco pitoresc, cu dealuri mici şi mari, împădurite şi viile, marginita la nord de poalele Alpilor puternic, iar in partea de sud se întinde Câmpia Lombard aparent fără sfârşit.

Observatorii sunt orice piramida este dificil să discernem: dealurilor rotunjite seamana unul cu celalalt. În plus, ei, şi structuri separate create de mana omului, acoperite de un strat gros de sol fertil.

Şi totuşi, există o piramidă. Şi mărimea lor este impresionanta: cea mai mare înălţime - 150 m, ziduri de pantă - 42-43 °, iar structurile sunt ele însele orientate spre cardinale ca piramidele de la Giza!

Cele trei piramide cu un accent clar pe partea de est se află pe creasta Montevecchia - "Vechiul munte". Dealurilor rotunjite acoperite cu vegetaţie, şi similar pentru fiecare alte. Prin urmare, piramide au fost descoperite doar recent.

Profesorul Di Gregorio, sub a cărui conducere efectuat săpături din acest monument unic, susţine că italian piramida create prin metoda de procesare (simulare) a rocilor locale: "In finala au fost nevoiti sa arate ca piatra real piramidale, falnic peste valea verde."

Dar cel mai surprinzător, că "arhitect italian, a pus corespunzătoare piramida la trei stele din centura lui Orion - ca aici din nou să-şi amintească piramidele de la Giza Plateau, orientate în acelaşi mod!

Specialişti în Milano visaed Montevecchia piramida folosind dispozitive de navigare prin satelit, şi a confirmat o coincidenţă în aceleaşi proporţii.

Piramidele egiptene sunt o proiecţie exactă a locaţiei trei stele din centura lui Orion, deoarece a fost de aproximativ 12 000 de ani în urmă.

Timpul de piramide italiene încă nu determinat cu precizie, şi vă pot spune cu certitudine doar că au mai mult de 3000 de ani. clădirile din preajmă nu sunt găsit nimic care ar contribui la clarificarea dating.

Cercetatorii Cehă nu sunt de acord cu concluziile cercetătorilor italieni. "Până în prezent, ora de construcţii - spun ei - este necesar să se compare mişcarea de precesie a constelaţiile Orion şi a poziţiei sale în zori în timpul solstiţiului de vară, cu localizarea efectivă a piramide de pe teritoriul Italiei moderne." Acest lucru poate împinge în momentul de creare a "Giza nou" în mii.


Crearea Sons of Heaven în camuflaj

În primăvara anului 1945, la scurt timp înainte de sfârşitul celui de al doilea război mondial, U. S. Air Force-pilot James Haussmann a fost instruit să zboare peste munţi Chinleysud-vest de ngshan Xi'an. Acest zbor de rutină a fost destinat să devină cel mai important în viaţa de pilot. Efectuarea unei U-turn peste valea de mare, el a observat brusc ... un gigant de 300 de metri de piramidă, cu o bază de 500 m! Dându-şi seama că nimeni nu l-ar crede fără dovezi, Haussmann fotografiat această facilitate fantastic. Fotografie, care a fost capturat de piramidă, repede a dispărut în arhivele secrete militare.

Japoneză geolog Masaaki Kimura găsite pe fundul oceanului din apropierea insulei Yonaguni, aproximativ 300 de kilometri sud-vest a insulei Okinawa, resturi de blocuri de gresie pliat pasit piramida ca ziggurat babilonian. blocuri Edge sunt netede, ca în cazul în care au fost tăiate cu un diamant văzut. Spaţiul la nivelul solului, un pic mai mic decât cel al piramidei lui Keops, şi înălţimea - aproximativ 30 m. Superioară Teren de joacă pentru doar cinci metri nu ajung la nivelul actual de apă. Kimura estimată de vârstă a clădirii la aproximativ 10 000 de ani - a fost atunci, acest domeniu a fost deasupra nivelului mării. investigarea foarte bine descoperire, geologul japonezi au descoperit la baza piramidei, sub iese marginea sa, un număr mare de pietre cu semne, aplicarea în mod clar o parte a omului.

Accesul la străini în această zonă este închis, astfel încât până de curând despre piramidele din China au fost cunoscute numai de zvonuri. Numai în 1997, arheologul german Hartwig Hausdorff şi prietenul său austriac Peter Kressu reuşit să obţină acordul autorităţilor din China pentru a participa la zona "închise". Acolo, oamenii de stiinta au descoperit ca mărime al piramidei au fost mult exagerate, dar nu a fost doar unul.

În centrul terenurile agricole din jurul piramidei a fost de 200 de picioare (60 metri) înălţime. Această clădire a fost construită în mod clar de mii de ani în urmă - a spus membru corespondent al expeditiei al revistei americane "Soarta" - câţiva kilometri de periferiile oraşului., Am găsit un excelent simetrice monument de mai mult de 230 de metri (80 m) înălţime. urcat, am fost surprins de ceea ce am vazut Chkrater caracteristic ". top plat pe care arată că a existat o cavitate în interiorul piramidei, acum distruse de eroziune. Din vârful piramidei, am putut vedea un alt 17 altele. Unele dintre ele s-au separat Unii - în perechi sau în linie. În trei sau patru mile de la piramide Chgoroda "Am găsit o piramidă în formă ca o piramidă de soare în Teotihuacan. Chiar si inaltimea este aceeaşi. ultimii patru sau cinci ani, conifere chinez rase cu creştere rapidă de pe pante. Nu fi surprins în cazul în care o fac in scopul de a ascunde piramida de curios. "

Piramida Kukulkana - sarpele cu pene - în Chichén Itse (Yucatan). Patru etape de la 91 pas, plus etaj dă un total de 365 - numărul de zile din anul solar. Orientarea piramidei este că, în zilele de echinocţiilor de primăvară şi toamnă joc de lumina si umbra pe scara de nord creează iluzia de un sarpe taratoare.

Când a fost întrebată de ce nu studieze aceste structuri misterios, unul dintre arheologi de conducere din China profesorul HIA Nai declarat că "acest lucru pentru generaţiile viitoare." Poate că el şi alţi oameni de ştiinţă se tem că piramida poate forţa să rescrie istoria.

Piramida expertul, pitic, sau Casa, în Uxmal (Yucatan). Conform legendei Maya, un pitic, înzestrat cu puteri supranaturale, si a construit piramida într-o singură noapte.

Chineză Wang arheolog Shiping consideră că piramidele din Shaanxi sunt în conformitate cu aspectele astronomice şi sugerează că anticii posedat cunoaştere incredibil de geometrie si matematica.

Locatia trei cladiri principale ale Teotihuacan (Mexic): Piramida Lunii, Piramida Soarelui si Templul de şarpe cu pene - surprinzator coincide cu piramidele egiptene vzaimopolozheniem.

În ianuarie 1994, arheologii au descoperit o piramidă de lângă râul Veyho. Calculele au arătat că unul dintre ei construit în centrul geometric al chineze antice, abaterea este de numaicâţiva metri!

Nu totul este clar încă cu datarea piramide. Monahale cronici datând 5000 de ani, autorii de constructii grandioase numit împăraţi legendar al Regatului Mijlociu, descendenţii din fiii lui Rai.

Dmitri Zubov
mwb.newacropol.ru

ABONAȚI-VĂ
Joi, 12 februarie 2009 9:35
Vizualizări: 4511

Citiţi de asemenea

Hipertensiunea și ateroscleroza sînt cele două cauze principale care duc la afectarea circulației cerebrale.Încălcarea...
0
Într-o școală din Moscova un băiat a încetat să meargă la lecții. Nu merge o săptămână, două... Leova nu avea telefon, i...
523
Aceste plante nu sînt greu de plantat în propria grădină și chiar acasă pe pervazul ferestrei, dar vor fi de neprețuit...
950
Timp de multe secole, mierea a fost renumită printre oameni pentru proprietățile sale vindecătoare. Același lucru se p...
531