ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Planeta de război şi transformarea sa.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Manifestul împotriva războiului.

(Societatea de război şi transformarea sa.. Un manifest împotriva războiului)
Nu poate exista pace pe Pamant
domneşte încă în război, dragoste.


Motivul pentru scrierea acestui text a fost uciderea brutală a Guera Luis Eduardo, un lider de la San Zhuze - Sat de pace în Columbia, şi şapte săteni, inclusiv copii şi femei. Astfel de evenimente au devenit de multă vreme frecventă în lumea globalizată de azi. De mulţi ani am stat în contact cu aceşti oameni. războaie locale, cum ar fi în Columbia, nu se opresc astăzi în multe părţi ale lumii noastre. Aceasta înseamnă că conţinutul acestui articol nu se referă o singură ţară, dar situaţia de pe Pamant ca un întreg.

Cauzele de război, ajungând acum în întreaga lume, îşi are rădăcinile în cele mai adânci bazele civilizaţiei noastre, şi, prin urmare nu pot fi rezolvate prin recursurile simplu pentru pace, iluminarea şi rezistenţa. Prin urmare, activitatea referitoare la crearea unui viitor fără război şi cuprinzătoare necesită un nou concept.

industria militară este o parte integrantă a civilizaţiei noastre. Viitor, fără război necesită o civilizaţie diferite, în alte forme de organizare a localităţilor şi comunităţilor. Pacea Globala - aceasta nu este un slogan, ci un stil de viata alternativ şi structura socială. De stat din lume vine de la structurile sociale care susţin valorile umane, cum ar fi compasiunea, adevarul, solidaritatea şi sprijinul reciproc, mai degrabă decât să îi distrugă, aşa cum se face acum. Astăzi, prin urmare, cooperarea internaţională astfel încât este necesar de oameni capabili de a crea noi comunităţi. Cei care sunt gata să coopereze, şi adresată textul.

Astazi, SUA se pregăteşte pentru o nouă cruciadă, în ideea de "noi ordini mondiale". Ele sunt elaborarea unui proiect de "New Orientul Mijlociu" ca o zona de liber-schimb mare din Maroc în Pakistan. Aceasta este cauza pentru care stau la baza iminentă război cu Iranul şi alte ţări, cum ar fi Siria. În ciuda protestelor de diplomaţi, este evident că Iranul planificate război. Acest lucru este similar cu modul în care războiul planificate cu Irakul, cu mult înainte de căutare oficial pentru un pretext pentru ea.

Străzile din oraşele şi satele din Iran, unde copiii se joacă astăzi, mâine poate repeta soarta similare străzi din oraş Falluzhi distrus în Irak.

Ştiţi ce război? Ştiţi chinuitor durere de oameni sufocantă în ruinele caselor, mutilaţi sau ucişi? Gandeste-te. Dar structurile - economice, politice şi militare, ca urmare a politicii agresive a cărui moarte congela şi copiii suferă, de asemenea conştienţi de acest lucru. Şi continuă să facă. Ştiu cum familii sunt de rupere în jos şi a ucis comunităţi întregi, şi în ciuda acestui fapt, încă nu. Astfel, ei vorbesc de pace, libertate şi democraţie, dar ucide toate în picioare, în felul lor. Aceste structuri dezvoltate consumului mondial, care au condus la sclavie, disperarii si degradarii din lumea a treia. Pentru brokerii de cifre a pieţei de capital este suferă număr inimaginabil de oameni şi animale. În nici războaie, nu au pierit cât mai mulţi oameni au murit ca rezultat al colonizării şi al globalizării. Putem în această situaţie să continue să se bucure de confortul material şi să declare în cuvinte o cauză bună? Nu. Trebuie să găsim, eficient mod real de a elibera planeta de la război.

Dar noi, ca regulă, nu este timp liber pentru a rezolva ceea ce se întâmplă. Şi de timp pentru că nimeni altcineva nu - astfel încât cultura noastră este construit. Şi aşa toţi suntem parte din acest război. Suntem parte a civilizaţiei create de război, aşa că am - o parte a războiului. Războiul este o componentă a civilizaţiei noastre, economia noastră, dorinţa noastră de a consuma şi a noastrăideile lui despre viata. De fapt, comunitatea noastra de Vest este de viaţă, prin producerea de arme, din cauza războiului împotriva naturii, războiul împotriva satele şi fermele din "lumea a treia", din cauza războiului împotriva dragostei, împotriva valorilor cel mai înalt spirituală a umanităţii şi împotriva pământ ca patria întregii omeniri. Şi acest război va cere întotdeauna sacrificiu - în Afganistan şi Irak, America Latină şi Palestina. Dar chiar şi în acele locuri unde se pare că nu există pace şi democraţie, aceasta necesită, de asemenea, victimele sale. În fabrici şi birouri, şcoli şi familii, în relaţiile şi familiile spulberat, situaţia cu persoanele fără adăpost şi suferă de violenţă sexuală, adolescenti, abuz asupra copilului. Dovezi ale acestei persoane sunt prinse într-o situaţie disperată şi nu poate îndura mai toate minciunile şi brutalitatea culturii existente. Numai în Germania, la fiecare treizeci minute cineva se sinucide.

Ce zici de laborator în care sa experimenteze pe animale, ferme pentru producţia de blană sau de carne de plante abatoare? Nu sunt ele o parte a războiului de zi cu zi? De ce progresului uman şi cultura trebuie să fie asociate cu suferinţe inimaginabile astfel de lumea animală?

A afla, trebuie să înţelegem situaţia pe Pamant ca un întreg din punct de vedere al raţiunii şi viziuni spirituale.

Aruncati o privire la Pamant ca un organism viu, asociate cu alte organisme de anumite vibratii. Inclusiv tine. Prin gandurile tale, cuvintele şi faptele care le trimiteţi anumite vibratii care sunt fie de război sau de pace. Acesta trebuie să fi realizat că sentimentele in timp ce noi sunt motivate de frica, furie sau de răzbunare, vom rămâne o parte la acest război mondial. Deci, avem nevoie pentru a crea locuri unde nu va fi posibil, pentru a sprijini războiul de energie - fie în ei înşişi sau din lume. Respectivele spaţii pot fi un centru special pentru seminarii, centre spirituale şi comunităţi.

Nu este greu să vadă că şi persecutori şi victimele lor sunt conectate între ele, structuri foarte asemănătoare de personalitate. Oricare dintre noi poate deveni un persecutor şi victimă. Aceste iar altele sunt suferă un sistem unic, care are rădăcini istorice adânci. Toate urmăreau o dată au fost victime, care a forţat lipsit de un sentiment de acasa, dragoste şi adevăr. Toate acestea au crescut în condiţii care produc violenţă. Alice Miller a cercetat şi a descris viaţa mulţi criminali bine-cunoscute. De exemplu, dictatorul sârb Milosevic în copilărie a suferit sinuciderea ambii părinţi. "De ce l-au a face cu mine când am fost un copil?" - Această întrebare ar putea întrebaţi-vă orice infractor.

Trebuie să înţelegem că acest lucru nu este doar un sentimental, ci un fenomen de bază ale civilizaţiei noastre. Tragedia pierderii de rădăcini şi distrugerea de relaţii de dragoste, singurătate şi tragedie a copiilor fara adapost. Şi acesta nu mai este o problemă privată, ci umană şi socială tragedia din timpul nostru. Asta este generează dureri enorme, care se află în spatele epidemie mondială de violenţă crud.

Pentru a înţelege cu toate astea - principalul nostru obiectiv astăzi. Cauză pot fi puse în acest fel: cum de a opri producţia de durere şi teamă? Sau, mai pozitiv: cum putem crea astfel de condiţii de viaţă care va favoriza creşterea adevărului, iubirii şi solidarităţii între toate fiinţele vii? Este important că decizia afectează întreaga umanitate, nu grupuri individuale. Precum şi regnul animal întreg.

Imaginaţi-vă numărul de locaţii cu mai multe sute de persoane fiecare, în cazul în care o formă concentrată pe Pământ diferă de energie puternica din lume. În aceste locuri vor fi pace între indivizi, de pace între copii şi adulţi, între bărbaţi şi femei, lumea umană, cu toate creaturile vii şi natura. În aceste locuri vor fi defalcate inel vechi de violenţă. Cum va afecta lumea din jurul tau? Ce sa întâmplat într-o parte a întregului, pot apărea pe parcursul întregii că suntem cu toţii se referă trai durabilecod (ADN), o bază stabilă de informaţii şi structuri holografice. Cu alte cuvinte, o schimbare fundamentală în relaţiile umane, care trăiesc împreună în relaţiile cu natura, poate veni în cazul în care acesta este atins primul cel puţin în unele locuri.

Vă rugăm să nu spun imediat că acest lucru este imposibil. În univers există multe moduri de existenţă, şi a deciziei noastre depinde de ceea ce unii dintre ei vom vinde. Sunt oameni care au suficient de inteligenta pentru a crea o auto-rachete ghidate, nu sunt în măsură să-l utilizaţi pentru a crea ceva mai pozitiv?

Hai să încercăm să fie ghidat în acţiunile lor şi prin urmare, nu aduce atingere şi punctele de vedere impuse.

Pictura un viitor fără război există un potenţial pentru dispozitiv în lumea noastră. Aceasta nu este fantezie, dar imaginea originală, care prevede structura holografică a universului. Acesta este asociat cu sistemele de rezonanţă a lumii este în codul genetic şi încorporate în conştiinţa noastră ca pe o oportunitate reală. Noi îi spunem "Sacre Matrix".

De mii de ani oamenii sunt prinşi şi-a exprimat matricea sacru sub formă de serii de numere armonice, imagini geometrice, proporţiile de biserici şi catedrale. Noi, oamenii moderni ar trebui să-l traducă în viaţa reală - în ceea ce priveşte locul de muncă şi de şedere, în tehnologia, organizarea, structura sociala si etica de mediu. Societatea are nevoie cu disperare un nou sistem de operare necesare pentru punerea în aplicare ideea de pace. Cultura modernă este un sistem de operare de frică, concurenţa şi violenţă. Sacred Matrix - un sistem de operare de deschidere, transparenţă şi cooperare. Prin urmare, principala sarcină a omului modern - este crearea de centre de operare prima şi a modelelor de noul sistem de operare. Noi le numim "aşezări din lume" sau "biotopurilor vindecare".

Dacă vom reuşi să creeze o nouă comunitate în mai multe locuri de pe Pamant si vor rezonează cu Matrix Sacra, este foarte probabil pentru a crea un efect de câmp la nivel mondial. Una care va ajuta elibera energia de vindecare şi Mondiale, a blocat pana acum statele din frica si anxietate. Vă rugăm să încercaţi să înţeleagă şi să aprecieze această oportunitate. Ca o analogie, putem aduce schimbări imagini holografice cu unghiul razei laser. Un fascicul schimbă complet nouă realitate.

Cu toate acestea, depăşirea războiul este nu numai o nouă conştientizare. Pentru a crea un viitor fara razboi, Pământul are nevoie nu numai la oameni pozitive, dar şi în apariţia unor noi forme de viaţă. Civilizaţia are nevoie de noi astfel de model de a trăi în armonie cu natura, care ar putea fi răspândit în întreaga lume.

Pentru a realiza ideea de pace, avem nevoie să înţelegem acest termen, precum şi cunoaşte legile de dragoste şi adevăr. Şi aceasta este o zonă care a avut, de regulă, religia face numai şi filozofie. Prin urmare, caracteristică a noua gândire este gradul de conştientizare a rolului crucial al acestor "interne" zone de cunoştinţe în domeniul politicii. În cazul în care milioane de oameni mor zilnic din cauza lipsei de iubire, gelozie şi ură, nu este o chestiune de politică?

Ştim legile vieţii paşnice, studiind comunitate de universul nostru. La urma urmei, viaţa există doar comunităţi. Omenirea este de a supravieţui, are nevoie de noi forme de comunităţi. Comunităţilor într-un sens global - oameni, animale, plante, toate fiinţele vii şi creaturi. Avem nevoie de comunitate sa o evoluţie în comun, convieţuire şi susţinere reciprocă, deoarece toate creaturi vii într-o respiraţie, o conştiinţă unică şi integrată într-un plan unic de viaţă. Toate dintre noi - o familie de viata de pe Pamant.

Prin urmare, principala sarcină a timpului nostru - pentru a restaura principiile comunităţii şi cooperarea într-o relaţie cu toate fiinţele vii.

Cunoscut�й биолог Линн Маргулис (Lynn Margulis) сказал об этом так:

"Pentru a supravieţui în criză socială şi de mediu, şi am creat, de asemenea, necesitatea de a construi un nou vie experienta complet din viaţa comunităţii."

Grup rock "Medicii" ("Die"? Rzte) din Germania cântă:

"Teroare dvs. - un strigăt tăcut de dragoste. Cizme combate Cauti o dorinta de tandrete.

Nu este această legătură între dorinţa de violenţă şi lipsă de dragoste? Şi mai departe:

"N-ai învăţat să se înţeleagă, nu parintii au avut suficient timp pe tine ... Asta pentru că până la problemele tale nimeni nu îngrijiţi, pentru că sunteţi încă frică de îmbrăţişări, vei deveni un fascist."

Doar realizat si schimba toate aceste link-uri, putem pune capăt tuturor război afară.

O extindere cuprinzătoare a violenţei ce apare pe Pamant - este o explozie de energie, ascunse anterior, dar au fost eliberaţi în afara sistemului modern. American propolzshie tipi pe rezervoarele de strident pe Bagdadului şi a tras un muzica tare cu căşti - Au venit dintr-o cultură care nu au de a da o putere pozitivă de energie Portugalia. Lihtenfels Sabine (Sabine Lichtenfels), unul dintre organizatorii de Tamer - Vindecarea biotopurilor în, scria:

"Sursa de război - energie pentru o lungă perioadă de timp nu au o alegere. Acesta este conţinută în cele mai întunecate colţuri ale conştiinţei noastre, dar izbucneşte, obtinerea formele cele mai distructive.

Acest lucru ne permite să înţelegem cauzele de cruzime şi sadism care să însoţească orice război, inclusiv sexuale tortură în Irak.

Când tânărul a fost întrebat de ce a decis să devină un mercenar, el a răspuns: "Pentru că am vrut să devin un bărbat adevărat."

Şi această problemă nu poate fi rezolvată prin politica, recursurile morale sau îndrumare spirituală. Acum, mai mult ca niciodată avem nevoie de noi forme de convieţuire, comunităţi noi şi noi moduri de organizare a spatiului de locuit în care poţi deveni un om real, nu merg la război, unde oamenii nu se tem de dragoste sau de bocanci militare pentru a ascunde singurătatea ei.


Dacă vrem să pună capăt războiului, trebuie să pornim de la punctul de unde provine: în condiţiile de viaţă, în stresul constant de la locul de muncă lipsit de raţiune şi monotonă, cum să crească şi profit, în fabrici şi în birouri, familii şi şcoli în tragedii de dragoste, în sex, în ideile noastre cu privire la rolul de bărbaţi şi femei în casele cuşcă al vieţii sociale, profesionale şi senzual, care este prea mic pentru un om ...

Vrem tineri în întreaga lume nu au mers mult pe război?

Dacă este aşa, atunci trebuie să găsim un sens mai înalt al vieţii şi să ofere tinerilor posibilitatea de semnificativ, aplicarea semnificativă a forţelor lor.

Nu vrem să oprească violenţa sexuală, care creează lumea?

Если да, то нам необходимо создать такие условия, в которых сексуальные отношения будут освобождены от ненужных ограничений и станут доступными без участия унижения и насилия.

Fie că ne-o dorim pentru a opri abuzurile împotriva copiilor?

Dacă este aşa, să creeze condiţiile de viaţă, care vor fi abordate probleme de dragoste si sex.

Nu vrem să elibereze lumea de tiranie, minciună şi ură?

Dacă este aşa, să ne construim un stil de viaţă în care despotismul, minciuni si ura opri ajuta pe oameni sa rezolve problemele lor.

Şi nu este suficient doar sa vrei, sa viseze si sa vorbeasca, dar trebuie să facem! Numai când vom demonstra că acest lucru este, probabil, toate lumea se va transforma în mai bine. Deci, avem nevoie de modele de lucru. Toate cunoştinţele necesare, timp de operare, solutii tehnice si sociale pentru construirea acestor modele - satele Global - deja disponibile (a se vedea www.tamera.org). Acum va trebui să le realizeze în practică! Pouchastvuyte asta! Dacă aveţi posibilitatea - va contribui, de bani, dacă sunteţi un ziarist - ajuta la difuzarea de informaţii pozitive, dacă eşti o persoană publică- Asiguraţi-vă că guvernul în loc de continuarea cursei înarmărilor, a trimis bani pentru a crea sate pace.

Avem nevoie să faceţi acest lucru dacă ne serios doresc să renunţe la războaie pe planetă.

Suntem recunoscători pentru toate grupurile de oameni pentru a promova cauza Pace. Ne simţim o legătură profundă cu cei care sunt în diverse colţuri ale Pământului este spre deosebire de nedreptate şi proteja viaţa. Vrem să facem un obiectiv pozitiv de umanitate mai evidentă şi de apel pentru activitatea comună a tuturor celor care sunt dispuşi să ia parte la ea.

Teren trebuie să unească oamenii conştiente de a crea un nou forum la nivel mondial: o miscare globala pentru un viitor fără război.

De dragul copiilor noştri şi generaţiilor viitoare.

În numele tuturor lucrurilor.


Doom Dieter (Duhm Dieter)
Tamera Ecovillage, Monte do Cerro, Portugalia
Tel: 484 +351-283-635
Fax: 344 +351-283-635
Email: info@dieter-duhm.de

Traducere: Lazutin Fedor
Sursa: eco-kovcheg.ru

Marţi, 08 decembrie 2009
Vizualizări: 2311

Citiţi de asemenea

Pe lacurile zonei ecologice VioPark creat de holdingul Daac Hermes s-au stabilit mai multe lebede. Acest lucru îl demons...
26
1. Nu e voie să pregăti în seră un pămînt prea bogat nutritiv pentru această cultură. Aduceți (chiar din toamnă) gunoi...
280
În Asia, încă din cele mai vechi timpuri, se știa că membrele inferioare îmbătrînesc în primul rînd. În tratatele orient...
356
Astăzi site-ul www.moldovenii.md, dedicat studiului, conștientizării și promovării adevăratei istorii și culturii a Mold...
185