ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Plângerea de Greenpeace pentru construirea la Soci respinsAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/19jun07_grin_sochi/1179.jpg Un grup de recurs la Curtea Supremă a Rusiei a respins plângerea de mediu
Greenpeace şi a recunoscut legalitatea construirea de unităţi de Olimpice de la Soci, relateaza RIA Novosti. Greenpeace a cerut ca instanţa de decizie în primă instanţă ca fiind ilegale.

Curtea Supremă a avut loc pe 21 martie că programul ţintă federale "Dezvoltarea Soci ca-climaterice statiune montana" nu este ilegal, deoarece a fost efectuat în cadrul evaluării de mediu, care a indicat faptul că construirea de baze sportive în oraş, nu face rău naturii.

Ecologistii spun construirea de sport şi site-uri turistice ale oraşului, pretinzând să organizeze Jocurile Olimpice de iarnă din 2014, este de a ocoli legile de mediu.

"Dezvoltarea Soci implică construirea un sfert din teritoriul Soci Parcul Naţional şi ameninţă caracterul unic al rezervei din Caucaz, pe al cărui teritoriu este listat ca un site Patrimoniului Mondial şi este sub protectia UNESCO," - o declaraţie, citat de BBC, Greenpeace.

În domeniul spaţiilor verzi, în funcţie de ecologisti, planurile de a construi instalaţii pentru schi alpin şi bob. În construcţie alocate aproximativ 52 de mii de hectare de zone protejate, spun în Greenpeace Rusia.

Marţi, 19 iunie 2007
Vizualizări: 2198

Citiţi de asemenea

Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
47
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
50
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
64
Ce-i unește pe Arnold Schwarzenegger, Jennifer Aniston, Chris Evans, Charlize Theron și alți actori?Toți au luat cîte un...
154