ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

plante aromatice în produsele cosmetice naturale, de origineAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Cum drăguţ să meargă în grădina de o zi insorita de vara. Aer cald sunt gastronomic arome mixte: Rose, lavanda, menta, Monarda, bujorul, rozmarin ... Şi cât de bine că şi mirosuri preferate plante substante nutritive pot fi menţinute cu atenţie, pentru a utiliza mai târziu în îngrijirea la domiciliu este, în produsele cosmetice SPA, la fermă, şi chiar unic, manual cadouri.

Utilizarea acasă căi de atac este foarte frumos. Ele sunt sigure şi eficiente, şi vă sunt întotdeauna conştienţi de ceea ce sunt. Prin crearea unui produs cosmetic cu propriile mâini, puteţi adăuga tocmai pentru acele plante şi condimente, care sunt potrivite pentru tine si mai ales ca.

Printre fondurile de pe piaţa internă, create din cultivate în grădină şi plante medicinale aromatice: Compoziţii pentru îngrijirea părului, pielii şi a gurii, cosmetice, baie şi duş; mijloace de relaxare si somn bun, precum şi compoziţii pentru inhalare terapeutice Parfumuri, mijloace de spălare şi curăţare ; umidificatoare pentru casă şi birou, protecţia împotriva moliile şi înţepăturilor de insecte; apa de flori, un potpuriu - taxe parfumată de finisare si facilitati de parfumare; lumanari aromatice şi mai mult. Iată câteva dintre aceste retete.

Floare de apa
(Gidrolat sau distilate din plante aromatice)

Gidrolat de plante aromatice este în curs de elaborare uşor şi rapid, şi pot fi stocate până la un an la frigider. Apele cele mai populare flori sunt de culoare roz, lavanda, musetel, Geraniaceae, menta, în timp ce distilat pot fi făcute din orice plantă. Industria de apă florale - reziduul din uleiuri aromatice de o distilare cu vapori. Mai jos este un exemplu gidrolata trandafiri, voi da două moduri simple de a obţine apa de flori de start.

apă Rose - un instrument minunat, păstrând perfect aroma şi culoarea, este de asemenea plăcut la gust. Romanii credeau că apa ajută crescut de la 32 boli, şi unul dintre secretele de frumusete Cleopatra se afla în apa de trandafiri de spălat. Folositi o apa de flori pentru piele si par, adăugaţi-l în deserturi (sorbeturi şi produse de patiserie).

Metoda 1. Colectează petalele de trandafir, în dimineaţa zilei de zile, atunci când merge pentru a produce apa de trandafir. Trandafiri trebuie cultivată fără folosirea pesticidelor sintetice şi alte substanţe chimice periculoase. Potrivit observaţiilor mele, aceasta este cea mai potrivită pentru cel mai parfumat trandafiri gidrolata şi câine a crescut cu mirosul de mir, sau fructe şi arome de citrice.

Locul petale pe fundul de vase mari, că acesta a fost acoperit în mai multe straturi. Se toarnă petalele de apa pura, astfel încât să se referă numai.

În mijlocul tigaie, se pune un vas gol sau borcan scăzut, astfel încât partea de sus sa este deasupra nivelului apei, cel puţin o pereche de centimetri. Acoperiti tigaia cu un capac, care ar trebui să pună capul în jos (aşa abur vor fi colectate de pe capacul, alunecarea în jos, iar condensul va picura din susul în jos potul capacul pen-ul direct în vas).

Porniţi gazele şi energia termică de apă cu petale până la punctul de a izbucni. Cand fierbe apa, reduceţi gaz şi umple oala cu capul în jos capacul cu cuburi de gheaţă. Să fiarbă la foc mic petale pentru aproximativ o oră sau mai mult. Periodic, se adaugă gheaţă şi asiguraţi-vă că apa în care nu sunt petalele de trandafir, se evapora complet (puteţi adăuga apă). Care se va reuni intr-un bol, la sfârşitul, şi nu există apă roz.

Metoda 2. > N Repetaţi paşii 1 şi 2 de la prima metodă. Apoi, acoperă tigaia cu un capac, ca de obicei, şi porniţi pe gaz. Unii nu aduc apă de la petalele la fierbere, reduceţi gaze şi apă a păstra în această stare până atâta timp cât nu-şi pierd petalele de culoare (aceasta poate dura o jumătate de oră). Apoi separat apa din petale, strângeţi petale, dacă este necesar - deformatia rezultata apa de trandafir.

Imediat se toarna apa de trandafir în flacon pregătit sterilizate, aproape de bine, şi se păstrează în frigider.

Hidratante frecarea corpului cu ierburi

Aceasta este - o reţetă de bază pentru frecarea de start, cu ierburi, hidratarea si hranirea, uleiuri aromatice, este - o reţetă de bază pentru frecarea de start, cu ierburi, hidratarea si hranirea, uleiuri aromatice şi parfumate cu zahar brun sau sare. Aceste scrubs sunt realizate şi utilizate în saloanele bun SPA. Pielea după ce au devenit incredibil de uşoară şi moale. Produse de îngrijire a corpului sunt lavanda perfecte, rozmarin, petale de trandafiri, balsam de lamaie, galbenele, cimbru, busuioc, tataneasa, sunătoare şi alte ierburi. Ca de ulei, ulei de seminte de struguri am recomanda, care are excelente anti-oxidant şi proprietăţile de hidratare. Dacă se doreşte, poate fi înlocuită cu orice alte: de măsline, floarea soarelui, migdale, avokadovoe sau glicerol. În loc de zahăr brun puteţi utiliza alb, deşi nu este atat de dulce. Sugar Scrub pentru a îndeplini funcţia de exfoliere în mod excepţional, în timp ce sare de mare, în plus faţă de efectul pur mecanice, elimină toxinele din piele. Un impact negativ de sare este faptul ca irita pielea sensibila sau deteriorat. Prin diferite ierburi şi ulei aromatic, poate varia în produsul final, în funcţie de starea de spirit şi scop.

Veţi avea nevoie de:
3 linguri. linguri de ierburi uscate sau pe bază de plante
15 picături de ulei aromat adecvate
O picătură de colorant alimentar (dacă se doreşte, în special atunci când se utilizează zahăr alb sau sare)

Crush pulbere câteva linguri de plante dumneavoastră preferat uscate, folosind o râşniţă de cafea. Într-un castron mare, se amestecă bine toate ingredientele. Puneţi într-un borcan transparent frumos, de preferinţă cu un capac etanş. Dacă folosiţi un exfoliant şi unt, păzeşte-te: a ajunge la partea de jos a baie sau duş, frecarea face foarte alunecoase.

Dacă doriţi să faceţi frecarea exfoliere si hidratare îngrijirea pielii feţei şi gâtului, folositi o amendă de zahăr şi, în special pentru a trata atent uleiurile aromatice - ele pot provoca iritaţii pentru persoanele cu pielea sensibila. Provocând pe tufărie fata, aceasta masaj mişcare foarte simplă şi uşoară şi bine clatiti cu apa calduta.

Sasha (saci) pentru baie

Sasha pentru o baie - o modalitate foarte bună de a adăuga ierburi proaspete sau uscate de medicament, în baie, fără prea multe probleme. Plante aromatice, care sunt introduse în pungi de strans de muselină sau organza, realiza proprietăţile lor de vindecare, cu apa de baie rămâne curată şi transparente. O astfel de plicuri în limba engleză se numeşte pliculete de ceai pentru baie.

Locul preferat o colecţie de plante medicinale, amestecat cu sare de mare şi / sau făină de ovăz sub formă de pulbere într-un sac şi cravată-l strâns. Aruncă geanta în baie la stadiul de umplere cu apă sau să le ataşaţi sub jet de apă, astfel încât să umple cu apă trece prin plic. Lasă punga în baie, în timp ce luaţi. Efectul de baie, cum ar dublă: în primul rând, aceasta afectează tine prin piele, şi în al doilea rând, vă inhala vapori aromatice. După sac pot fi spalate si refolosite.

Pentru fiecare dată să nu iase amestecă Xia de ierburi, sare şi făină de ovăz, vă puteţi pregăti în avans de baie, adăugând câteva picături de ulei esenţial de dumneavoastră preferate. Pune intr-un borcan destul de etanş, acesta va fi decorare baie, şi, dacă este dorit va fi un cadou bun, manual.

Aer condiţionat pentru păr cu plante

Este cunoscut faptul că de aer condiţionat sunt eliminate din reziduuri de sampon de par si a restabili echilibrul acid al scalpului. Deosebit de bune pentru plantele par vindecare grijă de familia Labiatae: rozmarin, busuioc, menta, oregano, Monarda, salvie, levantica si rudele lor.

Veţi avea nevoie de:

mai multe pahare de plante proaspete sau uscate (poti lua de colectare)
2 cani de otet de mere

Locul plante într-un vas nemetalic, se toarnă încălzite acestora (aproape de fierbere), oţet şi se lasă timp de două săptămâni. În fiecare zi, se agită balonul la plante aromatice şi mixte oţet. Suşă care a insistat oţet şi se păstrează într-un loc răcoros întuneric. Pentru a utiliza: Conectaţi Cupa 1 / 3 din otet cu ierburi cu 3 cesti de apa calda si clatiti parul tau.

Sursă

Joi, 14 ianuarie 2010
Vizualizări: 3869

Citiţi de asemenea

Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
3
Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
302
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
272
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
287