ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Plantele care impulsionează activitatea creierului. Merită să pregătiți ceai măcar din una dintre ele

Ginkgo Biloba – ameliorează capacitatea creierului, îmbunătățind fluxul de sînge periferic pentru utilizarea mai bună a oxigenului și glucozei. Această plantă accelerează transmisiunea semnalelor nervoase și activează compușii organici, ce accelerează metabolismul. GInkgo este una dintre cele mai populare plante ce stopează îmbătrînirea. Circulația energiei sporește de cîteva ori.

Ginsengul siberian alimentează glandele suprarenale și hipofiza, sporește capacitatea organismului de a combate stresul. Este important și faptul că el sporește concentrarea.

Rozmarinul. Mirosul acestei plante reduce simptomele de neliniște. Dacă aveți un examen, raport, conferință, faceți o ședință de aromaterapie! Rozmarinul ameliorează memoria. Aroma Rozmarinului ridică dispoziția și sporește energia. Rozmarinul este bogat în calciu, magneziu, fosfor, fier și potasiu.

Răculețul, sau lemnul dulce – o plantă dulce ce impulsionează și ameliorează tonusul. Menține un nivel stabil de zahăr în sînge și alimentează glandele suprarenale.

Semințe de cardamom este un stimulator gustos, aromat și sigur. Încercați un ceai din cardamom, molotru, levănțică și alte componente.

Pentru a pregăti un ceai gustos și folositor, evitați vasele din aluminiu.

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
248
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
111
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
155
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
94