ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Plimbare la 200 de metri înălţime
 

Deasupra localităţii Krasnaia Poleana din sud-vestul Rusiei, în apropierea oraşului Soci, se întinde cel mai lung pod pietonal din lume, pe o distanţă de aproape 1 kilometru. Botezat SkyBridge şi deschis în această vară, spectaculoasa structură  suspendată la 200 de metri înălţime găzduieşte şi o instalaţie pentru amatorii de bungee jumping.

În luna iulie a acestui an a fost inaugurat cel mai lung pod pietonal din lume, o construcţie impresionantă cu o lungime de aproape 1 kilometru, care poate susţine până la 30.000 de persoane în acelaşi timp.

Podul tronează deasupra pădurii din valea Krasnaia Poleana, aproape de oraşul Soci, oferindu-le turiştilor ocazia să facă bunjee-jumping de pe platforma „Trollwire“, instalată la aproximativ 200 de metri înălţime, informează Daily Mail.

Sursa

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 08 octombrie 2014 16:58
Vizualizări: 1618

Citiţi de asemenea

Oamenii de știință ruși au făcut totalurile unui experiment care a durat 24 de ani în pădurile din regiunea Moscovei. În...
131
Fundația Ecodava, în parteneriat cu Pretura sectorului Centru a organizat o acțiune ecologică în Parcul Valea Trandafiri...
249
Arborele Dragonului atinge o înălțime de 20 de metri, iar diametrul bazei ajunge pînă la patru metri....
304