ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Plitvice miracolAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Va spun eu, şi cel mai important spectacol, probabil cel mai frumos loc în Croaţia. Spune adevărul, toate frumoase, probabil, o parte din viaţa mea. Serios, acest set uluitor de specii n-am întâlnit.

Parcul National Lacurile Plitvice include 16 şi mai mici carstice kaskadnoraspolozhennyh lacuri mari, cascade, 140, 20 pesteri si fag unic şi pădure de pini, care a fost păstrat încă din timpurile antice şi are capacitatea de a se repare. Pe teritoriul său locuite de urşi, lupi şi multe specii de păsări rare şi alte animale.

Lacurile Plitvice - unul din puţinele locuri de pe planeta noastră, în cazul în care în fiecare an se nasc noi cascade din compoziţia minerală neobişnuit de apă. Copacii cad în apă, paralizat şi forma barajului estvestvennye. De aceea am venit aici de un an, veţi vedea o altă cascade uşor.

Petrificat copaci

Plitvice miracol

Deoarece compoziţia minerală a culorii apei în lacul de neobişnuit şi şocant - de la verde smarald la un turcoaz bogat.

Plitvice miracol

Apa aici este limpede şi curată! Alături de benzi de înot Shoal de peşte - păstrăv.

Plitvice miracol

Deşi peştele nu poate hrana pentru animale, dar atât de greu de a rezista!

Plitvice miracol

Altele sunt păsări de curte şi a altor animale.

Plitvice miracol

Parcul mai are încă o reputaţie trist. În 1991 au existat evenimente numit Plitvice Bloody Paşti. sângele vărsat în acest loc pare sacrileges.

Ca lacuri du-te prietenos nave ecologic, cât şi pe teren calea de lemn, cu care este imposibil să plec. Cu toate acestea, de dragul unei fotografii bune este dificil de a rezista:). În general, lacuri - acest paradis pentru fotograf, nu te uiţi în cazul în care - totul este frumos si fotogenic.

Plitvice miracol

Aceste plante, în centrul cadrului - alge, ele sunt sub apă.

Plitvice miracol

Din păcate noastra de vizita la parcul a fost foarte scurt, doar 2,5 ore. Deci, de multe ori am fost într-un grup dens de turisti. Dar, la 20 minute a reuşit să mă smulgă de la oameni si la o distanta mica de la traseele turistice principale să se aşeze şi să se bucure doar natura. Sentimente nespus ... Dacă există undeva în paradis pe pământ, este aici!

Apoi, în timpul vizitei la Veneţia şi Viena, a fost la Budapesta, foarte frumoase si luxoase oraşe. Dar, mai presus de toate vreau să-l reveni la Plitvice Lakes.

Şi acum, eu nu va deranjez cu povesti, doar se bucură de fotografii şi când.

Plitvice miracol

Plitvice miracol

Plitvice miracol

În această imagine puteţi vedea oameni pe pistă. Clasamentul scară cascada ...

Plitvice miracol

Plitvice miracol

Plitvice miracol

Plitvice miracol

Plitvice miracol

Plitvice miracol

Plitvice miracol

Plitvice miracolvenividi.ru

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 18 noiembrie 2009 12:25
Vizualizări: 2600

Citiţi de asemenea

Ş. A. AmonaşviliMereu am aspirat spre Viitor, fără să mă gândesc la ce îmi va aduce în plus. Înclin mereu către Viitor, ...
144
Tavanul sălii hipostilului din templul Hathor din Dendera, Egipt....
128
La mama mea, după vârsta de 50 de ani, începuseră să îi amorțească uneori degetele de la mâini și picioare. O prietenă, ...
182
Acesta este Lacul Cerkel-Kel din Kabardino-Balkaria. Face parte dintr-un grup de cinci lacuri, în care nimeni nu se scal...
117