ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Poluării electromagneticeAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Poluării electromagnetice
poluării electromagnetice este printre cele mai presante probleme ale omenirii. In fiecare zi, am inclus un cuptor cu microunde, vorbind la telefon celula sa, de călătorie în jurul în subteran, care lucrează la calculator fără gândesc la faptul că fiecare dintre aceste inovaţii tehnice a avut impact negativ asupra noastră acesteia.

Nu este cel mai bine situaţia, există oameni care trăiesc în zonele metropolitane, în cazul în care există un grad ridicat de concentrare a câmpurilor electromagnetice. Se poate observa, şoferilor care au maşinile lor sunt aşa-numitele avertizare viteza capcană, care, în esenţă, sunt indicatori de frecvenţă ultrahigh (UHF) domeniu. Unele modele de semnal radar este dată în absenţa post de poliţie de trafic. Inseamna doar ca crescute nivelurile înregistrate fluxurilor electromagnetice.

Semnale de un nivel crescut de contaminare a undelor electromagnetice pot fi, de asemenea, obţinute fără ajutorul echipamentelor speciale. Oamenii care suferă de-vasculare sistemului cardio, mai bine decât altele stiu de unde creşterea poluării. De exemplu, într-o maşină de metrou. Oamenii de ştiinţă sugerează că frecvenţa redusă domenii, ne însoţesc în metrou, provoca o exacerbare a bolilor cardiovasculare. Câmpurilor electromagnetice cu frecvenţa redusă poate contribui, de asemenea, la dezvoltarea infertilitatii feminine. Această concluzie a fost oamenii de stiinta italieni care au studiat influenţa câmpurilor de frecvenţă redusă pe şoareci. De sănătate care ar putea fi doar una din cele trei experimentale. Dar chiar nu ştiu dacă influenţa de câmpuri şi aceeaşi persoană. Experimentele pe oameni nu au fost încă realizat, din motive etice.

generator puternic de radiaţii nocive este un computer, pentru care mulţi oameni petrec cea mai mare din zilele lor. Emiţătorii în acest caz sunt procesor şi monitorul. Radiaţii este mult mai mare decât cele din urmă, în special din spate a acestuia şi pereţii laterali, deoarece nu au un strat special de protecţie, cum ar fi partea din faţă a monitorului. Pentru a proteja sănătatea dumneavoastră în acest caz este simplu. Este suficient să mergeţi la plimbare şi luând pauze de la calculator. Copiii nu ar trebui să petreacă pe computer mai mult de 2-3 ore fără întrerupere, pentru că acestea sunt deosebit de vulnerabili la efectele nocive.

Un alt dăunătorilor masive - telefonul mobil. Sub influenţa al aparatului făcut să se distingă două efecte: termic (de exemplu, de căldură) şi non-termice. Efectul termic are loc atunci când energia electromagnetică este absorbită de organism şi transformată în căldură. Din aceasta se poate observa o incalzire de anumite organe, cum ar fi, la ureche, dintr-o lungă conversaţie. Dar, având în imediata apropiere a telefonului pentru a capului, unele zone ale creierului sunt, de asemenea, încălzite. Al doilea efect, non-termice, manifestată în faptul că-frecvenţa radiaţiei scăzute afectează telefonului bioelectrice propriu de activitate a creierului care pot duce la o încălcare a funcţiilor sale. Reţineţi că, pentru cei din jur vorbind la un telefon mobil, nu harm la câmpuri electromagnetice acolo. Şi cea mai uşoară cale pentru a se proteja si copiii lor de efectele negative telefonul mobil - utiliza un set cu cască. De asemenea, nu folosi un telefon mobil fără a fi necesară speciale şi vorbesc în mod continuu pentru mai mult de 3-4 minute.

Refuzul de a invenţii care fac viaţa mai uşoară, desigur, nu merita. Dar faptul că progresele tehnologice, nu devin asistent a inamicului, avem nevoie de observa doar câteva reguli şi să facă uz în mod rezonabil de inovaţii tehnologice.

Hovhannes Gasparyan
chaskor.ru
Marţi, 13 octombrie 2009
Vizualizări: 9715

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
72
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
250
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
50
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
152