ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

pompa de caldura geotermale ca o sursă inepuizabilă de energieAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Pompe geotermale
În acest articol va vom spune despre cazul în care nu energie pentru pompele de căldură şi modul în care pot fi convertite şi utilizate pentru încălzirea locuinţelor noastre, încălzirea apei, chiar şi pentru a genera electricitate.

pompe de căldură geotermală, sau, aşa cum sunt numite pompe de căldură, au acasă toată lumea. Pentru cei care nu au ghici unde, de obicei, standuri - uita-te la bucatarie - este preferat frigider noastre. Putini oameni cred că a principiului activităţii sale.

În fapt, totul este simplu şi, în scopul de a înţelege de bază, oricine poate efectua un experiment simplu. Pentru a face acest lucru, să ia un balon cu un deodorant sau odorizante, şi înainte apăsaţi dozator, să acorde o atenţie la temperatura de cilindru coajă. Acum, faceţi clic pe pulverizator si sa te simti ca balonul răcit brusc. Acest lucru se datorează faptului că presiunea buteliei scade brusc, şi gaz din stare lichidă la o stare gazoasă. Acest proces este numit "izotermice" şi este însoţită de schimbări de temperatură, deoarece trecerea de la lichid la substanţa gazoasă petrece interne a energiei.

pompe geotermale pentru a inversa ciclul termodinamic pentru substanţa de lucru cu puncte de fierbere scăzute. Ei provin lor scăzut potenţialul de energie termică-regenerabilă din mediul înconjurător şi creşterea capacităţii sale la nivelul necesar pentru încălzire. Aceste cheltuieli în 1,2 - 2,3 ori mai puţină energie decât primară de ardere directă de combustibil de plante. Geotermală nu utilizează resurse regenerabile de energie-non a planetei noastre şi nu emit CO2 în atmosferă.

Luaţi în considerare-conturul geotermale de instalare 3.
Pompe geotermale


3 contur de schimb de căldură a plantelor

1. În prima bucla primar circulă lichidul care se încălzeşte în pământ la o temperatură constantă de aproximativ 13 ° C şi se desfăşoară de căldură este pe circuitul al doilea, care conţine o substanţă cu puncte de fierbere scăzut (cum ar fi freon).

2. Această substanţă este încălzit într-un schimbător de căldură (evaporator) la temperatura lichidului din circuitul prima şi a trece de la un lichid la o stare gazoasă.

3. Compresor creşte presiunea lichidului, în timp ce este încălzit la aproximativ 80 ° C şi intră în schimbătorul de căldură (condensator), treilea circuit.

4. În acest schimbător de căldură (condensator) este fluidul de transfer de căldură care circulă în sistem de încălzire (de exemplu, sistemul de încălzire prin pardoseală). În acelaşi gaz în modificările condensator înapoi la lichid fiind în acelaşi timp răcit.

5. În cele din urmă, în lichid-m contur 3 (sistem de încălzire) pot fi folosite pentru încălzirea spaţiului.

Video arată principiul general al instalatieiCele mai multe centrale electrice geotermala sunt folosite pentru încălzire, apă caldă, comerciale şi industriale clădiri rezidenţiale.

Aceste sisteme de încălzire poate fi de asemenea folosite pentru încălzirea apei, cu temperatura apei la ieşirea din pompei de căldură este de 45 ° C - 55 ° C.

De energie de pe pamant este o modalitate foarte bună de a salva pe facturile de încălzire, precum şi o bună oportunitate pentru a salva planeta noastră de la utilizarea nocive ale surselor de energie regenerabile non-.

Alternative de energie pentru Eco-way.org .

Marţi, 27 octombrie 2009
Vizualizări: 7135

Citiţi de asemenea

ONU a aprobat miercuri una dintre cele mai importante schimbări din ultimele decenii ale politicii sale privind droguril...
36
Compania Sanabul a fabricat primele din lume mănuși de piele din cactus.Potrivit companiei, materialul produs pe bază de...
63
Retailerul britanic ASDA și-a deschis următorul său magazin în formatul "fără ambalaj".Se spune că acesta este cel mai m...
59
Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
712