ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Potenţatorii de aromă sau canibalismul în realitatea noastră
 

Compania de biotehnologii Senomyx  produce potențatori de aromă artificială pe baza liniei de celule HEK 293 (celule din copii avortaţi, brevetul US 5681932, la pret de 1 fl. - 534 de euro) și le livrează la cei mai mari producatori de produse alimentare: Campbell Soup, Kraft Foods, PepsiCo, Coca-Cola, Nestlé, Solae, Cadbury Adams LLC.

Pro-Life publică din SUA, în 2011 a lansat o campanie masivă împotriva utilizării de țesut avortat în producția de alimente. Campbell Soup a răspuns la apelurilei publice și a întrerupt relaţiile cu Senomyx.

În ianuarie 2012, senatorul Oklahomei  Ralph Shortey a introdus în statul său  interzicerea produselor alimentare care au fost  produse folosind materiale fetale de avort, pentru ce a fost supus unui atac masiv  de mass-media.

În Florida, un  băiat de 12 ani aflând despre  folosirea celulelor fetale avortate a început propria sa campanie "School for Life" pentru a elimina din toate şcolile din Dieceza produsele Pepsi. PepsiCo a persistat, spunând că cooperarea cu Senomyx  este o condiție necesară pentru crearea unor  produse gustoase cu conținut scăzut de calorii pentru consumatorii lor.

Publicul a baicotat un timp îndelungat produsele Pepsi-Cola, iar în 2013 a primit vestea că ea va întrerupe contractul de 30 de milioane cu Senomyx.
Ne putem permite de a  folosi celulele de copii morți  pentru a face gustoase produsele dăunătoare? Oare nu e  începutul mutatii noastre în canibalism? Nu contează că o  fată de opt săptămâni  a fost descompusă pentru a crea HEK 293 în urmă cu treizeci de ani.

Nu contează că celulele în acest caz nu sunt folosite direct în alimentație, dar servesc pentru a genera proteine aromatizante ​​și stimulatoare de gust. Timpul nu diminuează importanța răului făcut, nici nu reduce vinovăția celor care utilizează de bună voie rămășițele copiilor uciși  pentru a avea profit.

Unde mai pot fi folosiţi copiii nenăscuți - compania americana de biotehnologie incepe un studiu clinic de celule stem embrionale la persoanele care suferă de o formă progresivă de orbire.
Un cuplu de tineri americani a conceput un copil pentru a-l avorta la un anumit moment, iar tatăl ar putea folosi rinichiul copilului său pentru propria transplantare.

Aproape toate produsele cosmetice "fetale" -  de origine animală sunt etichetate "extracte Ovar», «Placenta», «Cutis», «Hepar», «amnionic», «Lichior amnii» (lichid amniotic), "proteină placentară", "proteine ​​fetale piele ", și așa mai departe; produsele de origine umană sunt etichetate «Human» sau «fetal».
Embrioni umani pot fi incluşi în loțiuni de curățare, antipruritic, creme pentru pleoape, creme anti-celulită, pastă de dinți a producătorilor elvețieni, franceji, germani, ruși.
Rezoluția Consiliului European, N 327/88, p. 36 prevede că tranzacțiile comerciale și experimentele cu embrioni sunt interzise sub sancțiunea unei anchete judiciare.

Un om de afaceri american Molnar, cu sediul în Moscova, oferă injecții de anti-îmbătrânire (500-2000 de dolari pentru injecție) din organele copiilor avortați fiind în viață încă, în ultimele luni de sarcină. Cine știe de ce Constituția în acest caz nu funcționează.
În Rusia  există  aproape treizeci de astfel de clinici. Dezvoltarea  terapiei fetale a determinat o creștere de avorturi la termen târziu, motivul cărora a fost încheierea examinării ultrasonore obligatorii despre prezența unei boli incurabile a fătului.

Potrivit datelor oficiale, în Rusia sunt efectuate șase milioane de avorturi pe an (în SUA - 1,6 milioane), dintre care nouazeci de mii  - în ultimele luni de sarcină. Din surse deschise publicului se poate afla în ce mod mai sunt utilizați copiii nenăscuți. Spre exemplu - colagenul țesutului conjunctiv a oaselor și cartilajelor a fost găsit în 12 șampoane și cinci creme pentru mâini; grăsimea copiilori avortați se folosește pentru producerea săpunului în Anglia.

Experimente pe copii nenăscuți: în California embrioni de șase luni au fost scufundați  în borcane cu lichid cu un conținut ridicat de oxigen pentru a stabili dacă e posibilă respirarea prin pielea lor - nu a fost posibilă; un studiu a fost efectuat pe capetele tăiate a 12 copii nascuti prin cezariana, care au fost menținuți în viață timp de câteva luni.

Compania farmaceutică din Ohio a testat creierul și inimile a 100 de fetuși realizînd un contract  de 300 000 de dolari pentru a studia efectele de pesticide; în Finlanda au fost acordate 6 milioane de dolari pentru a experimenta cu ficatul copilului tăiat fără anestezie, iar medicul nega necesitatea unei anestezii, argumentând că copilul avortat este doar un gunoi.

Și, ceva de necrezut - embrioni și organe umane au fost închise în plastic și vândute ca un prespapier; de asemenea din corpul copiilor s-au făcut genți; în unele provincii din China copii avortați sunt considerați o delicatesă și sunt disponibili în restaurante doar pentru cei mai bogați , iar placenta uscată poate fi achiziționată într-o farmacie obișnuită.

 

Sursa

Marţi, 11 noiembrie 2014
Vizualizări: 5229

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
287
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
461
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
340
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
458