ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Povestea fiului fondatorului Staroselye (regiunea Smolensk).Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Starosillia reluat cititorii de cărţi VA Maigret în anul 2000 pe locul unui vechi sat cu acelaşi nume - Starosillia care au existat în timpul neoliticului.

Sa întâmplat aşa că soarta mi-a dat o mare oportunitate sa se nasca un om remarcabil.

Tatal meu Sinelnikov D.V.rodilsya 27.05.1940 în familia profesor onorific MIIT. terminat strălucit Facultatea de geologie la Universitatea de Stat din Moscova, de asemenea, o şcoală specială francez. După formare a fost repartizat la expeditie Ridge Enisei. Cinci ani a trecut toate din Siberia, a cucerit toate praguri şi inotat toţi afluenţii Enisei. Dupa un timp a intrat în geologi straine franceza traducator principal. A lucrat în Mali, Burundi, Uganda şi Senegal, Algeria, a călătorit peste tot în Sahara. A fost nevoie de un întreg de 10 ani. În 70-e tatăl plecat devreme pentru a cuceri marea Kamceatka în calitate de şef al expediţiei, unde sa întâlnit cu mama mea. Curand el a fost din nou trimis în Algeria, unde am petrecut primii ani ai vieţii sale. În 1986, Papa la revedere de la geologie. Pentru ţară şi de oameni au venit o nouă eră.

Dar tatăl meu, omul a fost destul de aproape de iubitori de libertate de la Moscova. Şi în familia noastră a existat o întrebare despre cumpărare vile. Dar din moment ce noi suntem obisnuiti cu spaţiile deschise, în apropiere de Moscova, tabere de vară nu au fost interesate.
La sfatul unei prietene a cumpărat o casă într-un sat abandonat în apropiere de râul Ugra. Aici şi a început o nouă linie de vieţile noastre.

Рассказ сына основателя Староселья

Primii trei ani am fost de conţinut Starosillia (aşa-numitele satul nostru) ca resedinta de vara. Dar apoi a vrut mai mult. La acea vreme, ţara de copilarie agricultura. Ei au încercat - produse rurală în piaţă nu a fost capacitatea concurenţială, astfel încât agricultorul ţăranul trebuia să suspende activităţile. In curand, de o afecţiune gravă, a murit mama mea şi ne-am dus să-rotund reşedinţă an. Următorii cinci ani să construiască parc naţional în cursul superior al râului Ugra.

Pe baza aduce altruiste oameni de ştiinţă de la Moscova, în Kaluga, Smolensk, a lucrat cu tineri naturalişti din Obninsk. Acesta a fost asamblat o mulţime de materiale cu privire la natura, istoria zonei şi regiune. Dar se pare că activităţile noastre nu sunt interesate şi în administraţia locală (deşi de această dată parc national a fost creat). Cu toate acestea, nu am abandonat speranta intr-un fel de a transforma locul în care ne-a condus destinul. Sa decis să se concentreze asupra foarte Starosillia. Doar în acel moment ottets citit cartea B. Maigret, şi ne-am uitat pentru minte cititorii "-cum ar fi cluburile - şi nu fără succes.

Рассказ сына основателя Староселья În 1988 satul a avut trei case, dar mulţumită eforturilor de tatăl său, împreună cu poyavivshimesya edinomyshlenikami, în momentul de faţă, există aproximativ 40 de case. Avut trei copii direct Starosillia.

Deci, cred că totul este făcut - sat reînviat. Din păcate - a fost ultimul lucru pe care acest om remarcabil.
Acum, deschide noua pagină de o localitate veche, care isi datoreaza revenirea sa DV Sinelnikovo.

PS În plus faţă de toate cele de mai sus, tatăl meu a fost un fotograf excelent, fotografiile sale pot fi găsite în multe albume artistice. A fost mândru de sculptură, precum şi meşteşugurile din coaja de mesteacan. Multe din lucrurile care mă înconjoară astăzi, a făcut mîinile.

Acest monument va fi mai puternică decât orice granit si marmura, deoarece va fi întotdeauna amintit şi descendenţi ai oamenilor care au fost destul de norocos sa-l cunosc.

Рассказ сына основателя Староселья Şi totuşi, cel mai important monument este renaşterea Starosillia.

O scurtă trecere în revistă a fondatorului, se va muta la cele mai pui. Decontare, ca un copil - se naste, creste, se maturizeaza face greşeli, învaţă şi aranjează totul în locul său. În domneşte entuziasmul devreme, oamenii încearcă să arate doar cea mai buna calitate, nu fac nimic special, zonele goale în gândurile mele şi samovare visele regulă. Un an mai târziu, devine clar că toată lumea are opiniile lor asupra dezvoltării aşezărilor deja construite case, oamenii au început să ia măsuri reale să se mute. Ei încep să primească oferte de a scrie regulamente, consilii de bătrâni - aceasta este perioada cea mai problematică. Un an mai târziu oameni nedorite se plece, ideea de carte şi bătrânii devine inutilă, şi oamenii sunt în cele din urmă de a trăi pur şi simplu, şi normele de convieţuire se formează. Nici nu pot face să nu funcţioneze atunci când sunteţi pe propriul teren pentru a crea dvs. de paradis. Prin modul în care, crearea unui patrimoniu imobiliar au contribuit la menţinerea multe familii, pentru că aduce crearea în comun de proprietate mult mai puternic în comun.

Рассказ сына основателя Староселья

Sursă

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 31 martie 2010 15:09
Vizualizări: 4293

Citiţi de asemenea

YMCA Moldova are două HUB-uri care prestează servicii pentru refugiații ucraineni, unul din ele este amplasat în cadrul ...
452
YMCA Moldova a acordat pachete cu produse alimentare pentru 70 de refugiați ucraineni care sunt adăpostiți de familii de...
454
Primele produse cu canabis fabricate pe teritoriul Republicii Moldova fac senzație la nivel mondial.Crema cu canabis pen...
621
Organizația Particulară de Pază CHESTOR - Security a devenit cîștigătoarea Concursului Național al Mărcilor Recunoscute ...
284