ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Povestea mea de greutateAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cheia pentru a armonie - cultură alimentară

Julia Burmistrova

Se pare ca viata umana - nu doar o pagină în istoria propriei fel şi caracterul său în istoria omenirii, dar, de asemenea, o carte mare numit "Istoria greutatea mea."

- Spune-i povestea de greutatea lui - mi-a cerut dietetician, pregăteşte o hârtie şi stilou pentru a scrie.

Dar medicii mai târziu - mai bine pentru a spune povestea de la început.

Copilărie

De obicei, dacă nu există abateri de la normă puternice, copilul nu poate evalua dacă el este frumos şi bun. În Rusia, în cazul în care copilul nu este implicat în sport sau de balet, el a fost pur şi simplu unde să înveţe despre cultura de alimente. Ei mănâncă ce le dau, şi solicită pentru inghetata de ciocolata sau scoate din frigider, care mai gustoase.

Pentru mame, taţi şi bunici de toate, că copilul a fost bine hrănit, bine îmbrăcat şi bine studiate. Aproape fiecare familie supraalimenta copii, care nu respectă regimul şi o dietă cu aproximativ 4-5 ani. Toate că lipsa părinţilor - restrângerea în dulce şi şcoala oferă sandwich rău sau rulouri bani.

Cu toate acestea, plecarea mea de la norma a fost văzut imediat şi părinţii, şi cu mine. Eu nu am fost norocos - Am fost la Kiev atunci când sa întâmplat tragedia de la Cernobîl. Catastrofa a avut loc la sfârşitul lunii aprilie. În practică, atunci tragedii tăcere nu ştiu imediat. Şi când a devenit cunoscut, toată lumea a crezut doar în cazul în care copiii să ataşaţi la vară. Nu pentru luna de mare, ca de obicei, ci pentru toate cele trei luni şi mai departe.

Prin 01-09-1986 (după accident a avut loc patru luni), am avut o glanda tiroida marita si un pic neclar la ce punct de format suplimentare de 20 de kilograme. Brusc şi în mod clar. Acesta a fost începutul de a suferi de pierderea în greutate.

Dar indiferent de fac sport şi să se limiteze în nutriţie, greutatea nu plece. Ambient atribuite la maturitatea sexuală, care a coincis cu lansarea de radiaţie. Verdictul a fost grea - hormonale fundal deranjat.

Şi, probabil, mi-ar fi renunţat la mâinile ei, zicând: nimic nu poate fi făcut, dacă nu următorul "miracol". După şapte ani, în final, decizia de a schimba profesia de fizica de radio de la actorul, lăsând universitare şi intrarea în teatru, brusc de o lună, fără a face nimic nou, a pierdut 15 kilograme.

Ea a plecat, dar sper să mă pun în forma rămâne. Un altul a fost că dump.

Prima dieta

viaţa de student nu este bogat în mâncare bună, dar este - un stil de viaţă activ, mai ales daca învăţa într-un institut de teatru. Dans, mişcare scenică, din plastic, garduri - toate din belşug. Dar de pregatire fidea rapid, toate role acelaşi, cârlige, şi plin, cald mese numai - pe timp de noapte.

Dintre toate dietele în anii nouăzeci macră a fost singurul disponibil - nu este pentru noapte.

Cand institutul a fost de peste, mai mulţi bani, şi într-o varietate de magazine, dietele au devenit prea diferite - chefir, mese separate, un produs de o zi pe termen nelimitat, sânge şi alte obscurantismul.

Da, acum cred că orice obscurantismul dieta. Organismul are nevoie de alimentare întreg. Mai presus de toate, produsele alimentare a fost alimentare, şi nu mysletvorchestva produs alimentar de procesare, cum ar fi cârnaţi sau tort. Natura nu implică apariţia de mezeluri, care a venit cu omul. Dar de cartofi au luat în considerare.

Dar, pentru a veni la acest gând, am încercat multe lucruri. Şi cele mai eficiente au fost de repaus alimentar. A fost ciudat să fie, dacă nu am avut pierdut in greutate, postul de aproape 20 de zile.

Muri de foame dăunătoare

În condiţii de repaus alimentar Am bătut colegul meu, fostul maestru al sportului la lupte greco-romane. El este practica încă post, programate pentru acest post de Paşti, scăzând 30 la 50 de lire sterline pentru 30-40 de zile de foame, şi apoi pentru restul anului sa iau din nou.

Pe uscat, ca un coleg, nu ma deranjeaza, obiective pentru un anumit număr de zile nu a stabilit. Doar spune în fiecare dimineaţă - binealcaline singură zi. A venit 18 zile. Şi minus 45 kg.

Oh, cum mi-a plăcut de rezultat! Am decis ca ar merge foame o dată pe săptămână, şi un alt cinci zile la fiecare trei luni. În acest mod, am îndurat ani şi jumătate, un pic mai mult prin reducerea greutăţii lor. În timp ce organismul nu urla.

Nu pot nega nu moară de foame. Dar încearcă să-i spun toate plusuri şi minusuri.

Mai întâi, nu încep să sufere de foame grăbit. Acest lucru poate fi fatal. Cinci zile exclude toate grăsimi - unt, brânză în masă, cotlete, friptura. Trei zile - bea chefir in loc de cina. Înainte de curăţire a organismului, sau otrăvuri pentru foame 2-3 zile va fi lansat în organism.

Curăţarea organismului în două moduri, care, întâmplător, util şi nu în timpul foametei. În primul rând - clisma. Un al doilea mai complicată - pentru a bea o jumatate de litru de apă sărată şi de a face exerciţii speciale de respiraţie, suflare şi suflare stomac. Acest lucru ar trebui să fie repetate de cinci ori. Rezultatul este acelaşi ca şi în clisma - vizita la toaleta.

În timpul postului, m-am dus să lucreze unnormalised - zi de lucru la 12 ore. În plus, în fiecare dimineaţă am avut un antrenament, care a avut până la şase dimineaţa.

Ziua a patra a devenit ameţit. A întoarce capul, el a trebuit să aştepte câteva secunde, până când imaginea nu este "ustakanitsya. În a şaptea zi de grevişti ai foamei au început să îngheţe. Nu a ajutat baie calda si trei pături. La a zecea zi a vatnost generale şi impotenţă. Somn este necesar pentru a creşte până la cel puţin zece ore. În ziua a douăsprezecea mai pasă de ceea ce se intampla in jurul lui, toate gândurile şi vise - despre alimente.

Destul de ciudat, că nici visat de a mânca la sfârşitul postului, după chefir prima bautura sau o bucată de alimentare obsesie să înghită un pui fript întreg este pierdut.

În post, la intrarea principală şi ieşire. De ieşire ar trebui să fie conform formulei: perioada de post înmulţit cu doi. " Această săptămână este foame, du-te la două. Şi prima - produse alimentare fără sare, la toate.

Singurul lucru pe care mi-a placut despre post, şi ceea ce mi-e dor - capacitatea de a auzi nevoile organismului. Mersul pe jos intr-un magazin cu o astfel de talent este o placere. Intră, uita-te la produsele şi ştiu exact ce corpul vrea acum, ceea ce are nevoie. Meu hrisca dorit, grepfrut şi kiwi. Nimic mai mult.

Totuşi, foamea este rău. Mai devreme sau mai târziu vei mânca, şi pui la rotisor, si Pat de unt. Va pleca capacitatea de a auzi corpului, şi el va răzbunare - toate excedentul va fi retrase din circuitul agricol ca o rezervă. Care au supravieţuit dincolo de stres, el nu mai are încredere în tine şi va folosi orice ocazie pentru a atenua următoare. Sau să-l puneţi spunem deschis - organismul mai activ va amâna grăsime. Cu toate acestea, ca orice dieta.

Dacă sunteţi vreodată foame pentru mai mult de trei zile, pregateste-te pentru ceea ce viata ar trebui să adere la o dieta stricta sau robust din nou.

Diete Eu nu deţin, rezultatul este clar - lupta împotriva kilogramele in plus a mers mai departe. Doar acum ea s-au înecat în tristeţe şi regret - in vestiar a fost lucruri frumoase în frumuseţea subţire, dar nu eu.

Banii - greutatea dumneavoastră

După această creştere şi toamna am devenit mai activ pentru a încerca dieta diferite. Dar dieta a dat un rezultat scurtă. Aveam nevoie de schimbări fundamentale.

Şi apoi m-am gandit ca primul, probabil, să dea din banii lor pentru experţi, locuri bune, care pot fi atribuite câştigat cinstit, un lot, deoarece preţurile pentru servicii.

Dar am avut de a decide cu privire la metodă. Cele mai multe ori dau peste anunturi despre Clinica Bormental. Familiariza cu preţuri (de la 30 mii) şi după ce a citit comentarii, a refuzat. Întregul sistem este bazat pe intimidare şi de alt joc psihologic. Dar căutarea comentarii bloguri oamenilor obişnuiţi şi citindu-le, am întărit în decizie.

Institutul de Nutritie a sugerat că dietele, dintre care majoritatea am trecut deja. Nu sunt interesat.

Atras atenţia de ideea să treacă un test de sânge pentru anticorpi. Dieta pentru grupa de sange de la începutuldar mi sa părut greşit, e ca într-un horoscop revista ieftine - toate Varsatorul şi Scorpionii stereotip unică. Dar în astrologia ca stiinta, cred. La urma urmei, de calcul este o anumită dată şi oră. Poate, am motivat, anticorpi astfel de poveste. De ce, e doar reacţia organismului la anumite alimente.

Am ales unul din centrele de frumusete estetice, care nu a devenit încă o snyavshisv celebrul emisiuni TV multe despre alimente.

Preţuri şi atitudinea au fost frumos. Dar poate că nu ar fi trebuit să vină mai devreme. Exact două săptămâni după ce am vizitat-le mai întâi, a găsit prima treapta de viteza. Creaţi o coadă, preţurile au crescut, a schimbat comunicarea cu medicii.

Donat sânge lor, să aştepte rezultatul, care le-a surprins. Produsul cel mai toxic pentru mine a fost varza - şi eu sunt de făcut salate, în speranţa de a pierde in greutate. Carne de pui si porc permis, care, de asemenea, surprins. cireşe Cumva interzis. Şi o serie de produse.

Dupa ce a ascultat povestea de greutatea mea, medicul a dezvoltat un sistem de putere, zicând: Vino în două luni. Total ore a durat două ore, a fost interesant şi util. Dar, două luni mai târziu, după cum am spus, sunt formate de flux.

Mi-a luat la un alt medic, primul lucru pus pe cântar. Cântare a arătat minus 3 lire sterline, şi am început să blestem. Când m-am remarcat că greutatea iniţială a fost înregistrată cu cuvintele (cântărit la domiciliu a doua zi dimineaţă, fără haine, si acum nu mai sunt chiar permis să ridice cizme grele de iarna), un doctor transformat o ureche surdă. Ea a spus că se va schimba dieta mea, şi a dat o copie imprimată. Acesta a fost scris în acea zi ar trebui să aibă salată de varză. Desigur, imediat am spus că varza mea interzise în produsele alimentare. Dar doctorul doar ridică din umeri - Oh, ei bine, dintr-un negru, înlocui. Dieta nou găsit unele produse interzise, cum ar fi supa cu telina. Medicul a luat mînios frunze, pocherkala şi a dat-o înapoi. O altă vizită la endocrinolog pedepsit, şi că numai special pentru acest. În acest moment de primire a durat 15 de minute.

Dar m-am dus la endocrinolog. În biroul SAT femeie Stern, care aproape a mers imediat la locul de muncă. Ea a spus că voi semna contractul, dar ea a luat-mi un cadou. Întrebarea mea este, ceea ce a tratatului, a spus că acum voi fi cu 30% mai ieftin să cumpere unele corali japoneze ca apa face o viaţă simplă. Voi l cumpere, dar dacă veţi face cu contract pe cineva, şi va trebui să mă vândă, va costa, în general, un ban.

Doamne, dr. vparival piramida mea. Când am refuzat să semneze contractul şi să cumpere pentru 80 de ruble o broşură cu privire la beneficiile de corali japoneze, apoi a aflat că nu am nici o cultură de comunicare.

Dar acest lucru nu a fost sfârşitul, după completarea testului, "firmă" în faţa ei mi-a dat 6 cutii de droguri "tenotome" (Indicaţii: nevrotice şi tulburări de nevroza asemănătoare cu manifestari de anxietate sau de depresie anxietate simptome; condiţiile astenice. CNS moderată organice leziune (inclusiv leziuni cerebrale traumatice, fluxul sanguin cerebral), însoţite de instabilitatea emotionala fundal, iritabilitate, apatie, scaderea activitatii, reducerea de memorie, tulburări vegetative). Ea a spus că un apel lună şi cere să completaţi un alt test - cererea şi starea de un cadou de la producător.

Mai la centru, nu am merge, aruncat pastile. Trebuie să spun că endocrinolog a sunat într-o lună, dar ştiind că am aruncat pastile, strigat şi a aruncat în sus.

Cu toate acestea, mi-am pierdut în greutate de 11 kilograme. Un alt lucru este faptul că în ţara noastră, tot ceea ce devine popular, este pus pe inimă flux, rasfatata de calitate, iar altele se deteriorează.

Am fost atât de supărat că am ignorat lista produselor interzise. În primul rând, mi sa promis o intrare treptată a tuturor produselor, dupa ce corpul curăţate şi gata de digerat. Dar bylo clar că, cu materiale tipărite de-a gata model de promisiune imposibilă. În al doilea rând, eu sunt sensibile la orice nedreptate si lipsa de onestitate. Respectaţi regimul de frunze de pocherkannomu a fost dezgustător.

Problema a rămas.

Pierde greutate - in mainile tale

Convingerea mea este că toată lumea care vrea să piardă în greutate (cu excepţia, desigur, nu a ajuns la stadiu al bolii), poate face singur. Nr dieta si o excursie pe jos la un nutritionist pe cont propriu.

După un drum lung şi dificil, care constă de studiu şi de eroare, citind o multime de literatură, ştiu greutate secrete.

Greutatea nu poate câştiga, pauză şi a face, mai ales daca are deja propria poveste. Singura modalitate - discuţii cu organismul. Nu vă faceţi griji, în ciuda faptului că organismul este conştient de inattentiveness si displace, el va merge la orice condiţii. Pentru că el are nimeni altcineva, şi că El te iubeşte.

Toate dieta - doar o misiune temporară. A lungul timpului, modul de viaţă obişnuită va prevala şi a reveni la greutatea.

Desigur, ai toată viaţa mea să se aşeze pe un regim alimentar rigid, care au încheiat stomac într-un fel de lagăr, dar acest lucru nu este o opţiune.

Crede-mă, nu există miracole. Scădere în greutate - o lucrare lung, dificil, dar realizabil. Şi cultura alimentare numai o reţetă -, sport şi dragoste cu ea.

Ce este o cultură alimentară? Este foarte simplu.

Amintiţi-vă de regula principală - nu trebuie să existe mai puţin de 4 ori pe zi, cu un interval de 3-4 ore, nu mai mult de 300 de grame pentru recepţie. Mai mult de 300 de grame de stomacul nu poate digera. 300 de grame - asta este ceea ce este pus într-o singură ceaşcă. Şi totuşi, produsele alimentare ar trebui sa mananci, mai degrabă decât o invenţie a omului. Carne - produse alimentare, mezeluri - nu alimentare. Masa poate fi mâncat orice!

Şi acum, să fie clar, am comparat la nivelul stomacului, cu unele obiceiuri umane şi a punctelor slabe.

Credeţi că puteţi mânca, cum şi ce vrei, au doar o săptămână pentru a stabili o data de descărcare de gestiune? Imaginaţi-vă că aveţi cinci zile pe săptămână de lucru 16 ore, şi să doarmă doar pentru 3-4 ore. Când week-end, în prima zi, te-ai culcat pana la pranz, apoi a doua zi este împărţită, astfel încât sâmbătă elimină. Puteţi dormi în largul toată săptămâna viitoare? Nu Luni, veţi dori să doarmă din nou. Trebuie să dormi în fiecare zi în mod egal, atunci locul de muncă va fi mai uşor, şi de ieşire în beneficiul de a nu pierde o singură zi pe otsypanie. Acelaşi lucru cu alimente - mânca în fiecare zi uniformă.

Trezesc de dimineata, iti place sa te ridici lent, expunând în special alarma timp de 5-15 minute înainte de ora de dorit să se întindă şi întinde? Sau imediat a sărit trei minute obtinerea îmbrăcat şi a fugit afară din casă? Dă stomacul "întinde şi se culca! Pentru el, la fel de rău, dacă zapihnete imediat pentru micul dejun, sau invers, prima dată, merge de 3-4 ore la locul de muncă, se ascund de la seful. Trezeşte-te, bea un pahar de temperatură cald camerei () apă, sau chefir. În timp ce se spală şi se va imbraca, se trezeşte în cele din urmă de stomac şi este gata pentru micul dejun.

Nu aveţi timp la fiecare 3-4 ore? Te-ai muri de foame o jumătate de zi, şi apoi mănâncă? stomacul tau face acelasi lucru - cat de mult a deşeurilor producătoare de suc gastric şi otrăvire a corpului, apoi el cu nerăbdare grăbit să cumpere produse alimentare şi o pune în rezervă, care este, în grăsimi. Nu prea multe situaţii când nu puteţi mânca mere, un morcov, o bucată de brânză sau nuci. Zaim obiceiul de a avea aceste minunate "gustari" cu ele în loc de prăjituri şi cafea fără sfârşit.

Principala întrebare - dar ce zici de părţi, zilele de naştere şi alte forţă majoră? Da, la fel! Fiecare parte este de cel puţin 3-4 ore, sau mai mult. Aici veţi matematică simplă. Mănâncă un singur lucru, aproximativ 100 de grame. După 50-60 minute, se repetă. Apoi, într-o seară faci 3-5 abordări la produsele alimentare. Puteţi încerca şi o mulţime, dar nu încărca stomacul. Şi nu-ţi fie frică că este contrar la toate cele de mai sus - în continuare concediu intampla in fiecare zi, şi dacă nu supraîncărcaţi stomac, el va intelege.
R> Tu nu au vointa de a începe un alt fel de mancare? Chiar dacă aveţi de gând să aud despre stilul de viaţă pentru bani, va puterea de a nu mai mulţi bani. Nu va fi doar primul efect: "Oh, am plătit banii, trebuie să plătească înapoi. Odată instalat pe o rentabilitate a activelor interne consideră că a petrecut de achiziţie egal, nu aveţi cum să observaţi tratament alegerile anticipate Rada este necesar. Si asta e ceea ce nu este în valoare de economisire - este de a vizita un club de sport sau de masaj.

Nu este nevoie să aşteptaţi pentru luni pentru a începe. Desigur, dacă nu aveţi în frigider şi iaurt sau brânză, aveţi crupe şi morcovi. Începeţi acum.

Rescrie istoria din greutatea lor cu buretele.

chaskor.ru

Sâmbătă, 25 iulie 2009
Vizualizări: 2117

Citiţi de asemenea

Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
133
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
130
Studiile efectuate în diferite țări ale lumii au infirmat mitul precum că copiii răspîndesc virusul COVID-19 și au demon...
165
William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
505