ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Primul magazin Viorica cu un concept inedit, deschis la Chișinău ©

De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul de open space, informează Noi.md.

Punctând o locație nouă, am întrunit aici rezultatul muncii noastre după rebranding. În acest magazin, toți clienții vor avea posibilitatea să testeze produse de îngrijire facială și corporală a gamelor noi Viorica Basic Care și Viorica Vie. La fel, aceștia vor cunoaște gama Sensivio, destinată îngrijirii intime, această gamă fiind recomandată de Asociației Medicilor Obstetricieni-Ginecologi din Republica Moldova”, spune Diana Munteanu, marketing manager Viorica.

Pentru Viorica, rebrandigul a fost un pas spre care a mers mai bine de 3 ani iar în rezultat toate produsele au primit un upgrade pe măsură.

”Am renunțat la peste 1900 CHIMICALE DĂUNĂTOARE, am renunțat la ambalajul de polietilenă, am renunțat absolut la toate ingredientele de origine animală. Produsele noastre sunt testate clinic, iar calitatea și eficiența acestora se datorează extractelor și uleiurilor din PLANTE MEDICINALE cultivate în ECOFERMA VIOPARK, plantație ecologică a cărei obiectiv este cultivarea plantelor eco-pure în conformitate cu principiile permaculturii. O atenție deosebită aș vrea să acord gamei SanWise, linie de produse pentru dezinfectarea mâinilor cu o concentrație de 80% etanol, ce distruge 99,9 % bacterii, destinată inclusiv pentru pielea sensibilă”, a menționat Diana Munteanu.

În premieră, în noul magazin Viorica, situat în Centrul Comercial “Gemeni”, a fost deschis primul punct de colectare a ambalajului cosmetic. Potrivit celor de la ”Viorica”, este responsabilitatea socială a fiecărui cetățean să aibă grijă de spațiul în care locuiește, iar compania a decis să stimuleze reciclarea ambalajului, astfel încât fiecare vizitator al magazinului garantat primește un cadou.

”Invităm cu drag toți vizitatorii să descopere schimbarea prin care a trecut brandul Viorica”, a mai adăugat Diana Munteanu.


Luni, 19 octombrie 2020
Vizualizări: 455

Citiţi de asemenea

Combinația acestor componente face minuni!Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, petele pigmentare se formează ...
221
O prietenă mi-a povestit recent despre o scenă oribilă care a avut loc în casa lor după ce fiica ei a recunoscut că este...
43
Această structură are o vechime de 3000 de ani și este situată în orașul Gonabad. (Iranul modern)Kyariz este considerată...
204
Condorul Andin (lat. Vúltur grýphus) - o pasăre din familia vulturilor americani, singurul reprezentant al genului Vultu...
138