ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Probleme crească …Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Poluarea este în creştere. Dar nu numai asta. Cultivarea şi a poluării informaţii. Mass-media devin luminoase şi zgomotoase, şi de a beneficia din lectura aceste informaţii, sau de la ceas mai putin la TV.

Fiabilitatea viaţa şi siguranţa tuturor scade. Ce-ar putea intampla acest lucru pentru locuitorii satului o sută de ani în urmă, a simtit ameninţare la adresa vieţii sale? Şi astăzi, telefon dezactivarea poate paraliza întregul oraş. Întreruperile de energie vor să-l punem pe genunchi. Opriţi căldura pus doar oameni la un pas de supravieţuire. Şi în plus, nu există încă apa, de care depinde viata orasului. Nu există canalizare - off, care va duce la dezastru, dar asta nu e tot. crizelor valutare sunt de cotitură milioane de oameni din cei săraci, care piaţa de capital are un impact global asupra vieţii a milioane şi chiar miliarde de oameni.

Şi adăuga că armele nucleare, chimice şi biologice - care, în cazul unui singur om ar putea ucide milioane de oameni.
Şi tendinţa generală este că fiabilitatea întregului acestui sistem complex cu dezvoltarea sa nu creşte, şi cade.

Şi în funcţie de modul în care noi mergem? Nu este o greşeală dacă tehnocratic fel? El nu ar avea în aceste perspective oribile care sunt reprezentate în ficţiune moderne - electronice de control total, kibertruschoby, oameni - organismul care nu se vedea soarele şi ceva natural?

Imaginea strălucitoare a viitorului pot fi găsite doar în operele de ficţiune, ştiinţei sovietice, în cazul în care întâmplător, este întotdeauna o mulţime de natura şi de creativitate, dar pic de muncă de rutină. Şi creşterea productivităţii, care pare să fie în creştere de secole duce la faptul că oamenii nu trebuie să lucreze mai puţin! Paradox? Poate există undeva o greşeală?

Şi unde este altă cale? Ce este? Cum de a ieşi din această lume, unde consumul este în creştere, toate pastilele, şi de sănătate (se arată nivelul de sănătate a recruţilor), populaţia este în scădere. Şi mai civilizată societate - este mai mică rata natalităţii şi mai multe cazuri de infertilitate. Toate aceste tendinţe arată clar că necesitatea de a înţelege ce se întâmplă, şi nu fugi mindlessly pe drum tehnocratic.

Şi unde e răspunsul? Eu personal am răspunsurile la aceste întrebări au ajutat pentru a găsi cărţi de Vladimir seria Maigret Cedrii din Rusia.

Repovesti carte - este o sarcină thankless, dar rezultatul încă exemple care demonstrează că trebuie să se gândească la strategii de dezvoltare şi care vin în viitorul apropiat lipsa acută de resurse, este.

De exemplu, ai crede că ecologia planeta Pamant pur si simplu nu poate sta, în cazul în care toate celelalte ţări, care în prezent sunt în curs de dezvoltare lume numit, va fi modul de viaţă occidental. Este cunoscut faptul că SUA consumă acum 40% din petrol din lume.

Cu alte cuvinte, aceasta înseamnă că uleiul rămas atât de mult să facă, şi pe de altă parte, dezastrul ecologic va avea loc rapid şi garantate - în cazul în care alte ţări încep să consume mai mult ulei, şi alte materii prime.

Deci, hai sa cred despre aceste întrebări. Şi răspunsuri, puteţi căuta cărţi de Vladimir Maigret.

Iuri Moroz
moroz@onego.ru
autorului sistemul unic de formare a antreprenori - Scoala de afaceri

Luni, 22 octombrie 2007
Vizualizări: 2610

Citiţi de asemenea

Locurile abandonate, împrăștiate în diferite colțuri ale planetei noastre, sperie și fascinează în același timp. Datorit...
219
Copacii nu numai că sînt capabili să îmbunătățească bunăstarea, capacitatea de concentrare și viteza de reacție a omului...
186
Brandul „Viorica”– temelia celei mai mari companii de produse cosmetice și parfumerie din Republica Moldova – a fost rem...
125
”Studiile oamenilor de știință arată că acest volum de fitoncide este capabil să distrugă cel mai mare număr de microbi ...
193