ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Produse anti-energetice
Cu siguranță că aţi întâlnit cazuri,  cînd unele produse în loc de regenerare cu energie, provoacă o stare relaxată. Potrivit unui studiu, efectuat pe scară largă de către savanţii americani, unele alimente populare, care sunt prezentate într-o gamă largă în supermarket-uri, pot provoca o stare de neputință sau chiar oboseală. Oare este adevărat că consumul anumitor alimente și băuturi poate afecta în mod negativ capacitatea de muncă?

După  rezultatele studiului, cercetătorii au fost capabili să întocmească o listă de produse, care contribuie la apariţia unui sentiment de oboseală și de greutate. Pentru a atrage atenția cumpărătorilor  de la supermarketuri, în primele poziții se află mărfurile cel mai frecvent cumpărate. Deci, în clasamentul băuturilor, pe locul lider se plasează alcoolul, iar printre produsele alimentare primul loc îl ocupă dulciurile.

Deci, primele cinci produse anti-energetice sunt plasate după cum urmează:

  • Băuturi alcoolice, care  potrivit oamenilor de știință, provoca somnolență, înrudită cu oboseala.
  • Produsele de cofetărie, modificînd nivelul de glucoză în sînge, contribuie la o săturare rapidă, provocînd un sentiment de greutate care acționează în mod obositor asupra organismului uman.
  • Carnea de curcan conţine proteine care contribuie la o scădere a capacităţii de muncă, pentru că proteoliza, necesită o cantitate mare de energie.
  • Pastele făinoase și produsele din făină sunt constituite în mare parte din glucide asimilate rapid, acest proces provoacă dezechilibru  nivelului  de glucoză în sînge. Explozia momentană a energiei și a forţelor potențiale este înlocuită cu o devastare,  care cauzează oboseala.
  • Alimentele prăjite. Organismul le digerează  mult timp. Aceste alimente au  de asemenea, un efect iritant asupra tractului digestiv.


Desigur, alegerea vă aparţine : să vă relaxați sau să acumulaţi energie, important  să știţi care produse şi  pentru ce sunt destinate!

 

 

Sursa: bienhealth.com

 

Vineri, 05 octombrie 2012
Vizualizări: 1907

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
260
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
113
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
158
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
97