ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Produse de mare — depozit de minerale naturale.



Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Compoziţia apei de mare este foarte complex, care conţine aproximativ 3,5% din substanţe anorganice dizolvate. Creşterea alge apă de mare face ca aceste compuşi anorganici sub formă ecologică.

Ocean, situat la cel mai scăzut nivel de pământ de suprafaţă, serveşte ca un rezervor, care se acumulează toate substanţele chimice care intră din nou sub influenţa diferitelor forţe naturale. Materiale gratuite sunt transferate în mod direct şi rapid, sau indirect, ajunge treptat la mare. particule de diferite sunt efectuate de vânt, debitul de apă, gheţari. Alte substanţe dizolvate în apă, sunt transportate în mare, în cazul în care acestea sunt, ca şi cum într-o capcană şi pot ajunge acolo. Ocean, care se acumulează bogăţie nespusă a produselor chimice, se pare că gigantul în comparaţie cu resursele naturale pe suprafaţa pământului.

Probabil doar pentru a generaţiilor viitoare este dat să cunoască toate bogăţiile inepuizabile de ocean, şi să înveţe nepretuita a tuturor gamă completă de produse chimice, prizonieri în ea.

Compoziţia primitiv mărilor primul necunoscut. Cu toate acestea, ştim că sub influenţa diferitelor forţe naturale într-un ocean de secole au fost produse chimice din spaţiu, din partea interioară a terenurilor şi a scoarţei terestre. În meteoriţi sau praf cosmic la căderea lor la pământ avut o şansă în şapte cazuri din zece merg la ocean.

În partea de jos a mării găsit piatra meteoriţi numeroase, împreună cu meteoriţi de fier şi nichel. În multe scăpat în ocean roci vulcanice sau calea cea dreaptă, sau sub formă de praf emis în atmosfera superioară, vântul şi vine, şi apoi în ocean cu precipitaţii. Din partea interioară a globului, diferite produse vin cu un curent de apă în formarea de fisuri. Gheţarii fină de rock, care transportă diferite fragmente, pietre, iar apoi, dacă ajung la mal, toate acestea sunt facute cu iceberguri în ocean. Când iceberg minerale de topire sunt în ocean.

Omul însuşi este diminuarea drastica a pământului. Primeval pădure cu frunzele sale, rădăcini şi liane, într-o anumită măsură a contribuit la prevenirea eroziunii directe. In zilele noastre, oamenii sunt reducerea păduri, stripping terenului, şi levigarea solide este mult mai rapid decât în vremurile primitive, atunci când a efluentului, gunoi, excremente din nou a revenit la sol. Acum, oamenii purifica terenul de la deşeurilor şi a apelor reziduale şi toate produsele de deşeuri în cele din urmă ajunge la ocean.

Omul produce fier, staniu, cupru, zinc si alte minerale din interior de Pamant, folosindu-le în producţia de diferite structuri, echipamente, materiale şi echipamente necesare la nivelul actual de civilizaţie.

În final, toate acestea se uzează, defalca, fac obiectul unui dumping în mormane de gunoi, în cazul în care acestea sunt supuse unor procese diferite - coroziune, degradare, de ardere, dizolvarea - şi se spală la mare. Un număr uriaş de substanţe distruse prin ardere drept combustibil, sau de eliminare a deşeurilor. Toate cărbune, cea mai mare parte de petrol şi cantităţi mari de lemn de-a lungul timpului, sub rezerva de ardere, fum şi particule de praf generate in aceasta toamna in aer, frasin dizolvate de ploaie, particulele sunt transportate în mare.

Flora şi fauna din mare nu doar smulge şi de a acumula substante nutritive necesare pentru tesut, acesta a fost, de asemenea, rezerve stocarea acestor substanţe, cu asigurarea drepturilor la compoziţia produselor alimentare naturale îndeplineşte cel mai bine nevoilor lor.

Chimistii au mult timp cunoscut faptul că sunt dizolvate în ocean aproape toate elementele chimice importante. Se estimează că pentru fiecare mile cubi este de aproximativ 20 000 0000 de tone de compuşi chimici, inclusiv elemente cum ar fi aur, argint, magneziu, aluminiu, radiu, bariu, brom, iod, sulf, si multe altele.

Deoarece oceanH este un fel de baterie gigant de elemente minerale spălate de pe suprafaţa terenului, plante marine si animalele nu sufera de lipsa de lichidităţi. Continuarea plante şi animale marine, minerale, transformabile în compuşi organici, sunt necesare pentru a acoperi locuitorilor din minerale deficit de pământ şi tratarea bolilor asociate. Oceanul de viaţă a reprezentat o mare diversitate de specii de plante si animale: de la creaturi microscopice, invizibile cu ochiul liber, infestări roi într-un centimetru cub de apă, la balene uriaşe. Din partea de jos până la suprafaţa oceanului locuite de creaturi de plante şi animale.

forma florale din ocean, ca animalele sunt abundente şi variate - de la microscopice la mare, cum ar fi "copaci" alge de mare maro.

Alimentele pe plante marine, animale marine sunt abundente şi o masă completă, care contribuie în mod semnificativ mai intense reproducerea lor în raport cu specii care trăiesc pe suprafaţa pământului.

Cum se explica o astfel de viaţă magnifice la mare înflorire în toate manifestările sale? De ce sunt oamenii mănâncă fructe de mare este practic nici un bolnav? Motivul este că astfel de alimente este îndeplineşte cel mai bine necesitatea de a persoanei în elemente minerale necesare pentru o sanatate buna. plante marine crească în minerale bogate mediu. Acestea creează prin această sursă de rezerve abundente de substanţe minerale în corpul dumneavoastră.

În cazul în care consumul de produse marine de origine vegetală sau animală, mineralele sunt absorbite din nou şi îndeplinească funcţiile directe şi indirecte în funcţiile vitale ale organismelor.

Unul dintre cele mai importante elemente care alcătuiesc trofic marin - iod - are un rol în procesele care au loc în organism. Cele mai valoroase elemente minerale, care este parte a unui organism viu, în importanţa lor descrescătoare includ iod, cupru, calciu, fosfor, mangan, sodiu, potasiu, magneziu, clor şi sulf.

Toate, cu excepţia primul de iod, o componentă de animale marine şi plante găsite în sol. O persoană care acţionează în contradicţie cu legile naturii, reducând pădurilor şi distrugerea vegetaţiei naturale, creând astfel condiţiile pentru eroziunea solului, scurgerea de elemente minerale valoroase, levigarea cu apă şi râuri în mare. Ca urmare, a creat treptat condiţiile de deficit de minerale, care cauzează, la rândul său, lipsa mineralelor din hrana pentru animale şi produsele alimentare. Toate acestea, la rândul său afectează corpul uman, reconstituirea rezervelor de minerale în detrimentul produselor alimentare.

La anumite persoane ori au o nevoie puternica de anumite substanţe, cum ar fi de zahăr, amidon sau grasimi. Organism, deoarece dă semnale pe care putem determina cu precizie lipsa de orice substanţă ar trebui să fie completate. În domeniul sănătăţii normale care alegem să ne gustul produselor alimentare, în care corpul nostru simte nevoia. lipsa prelungită a unor elemente importante de putere în cele din urmă poate provoca un dezechilibru în special de organism.

Faţă de generaţia care a trecut a apărut o serie de "boli de deficienţă." Se crede că motivul pentru fiecare dintre acestea este lipsa de elemente de alimentare este de o importanţă vitală.

Glandei tiroide are nevoie de iod. Paratiroide şi pancreasului - cobalt şi nichel. glandele suprarenale - magneziu. Anterior hipofizei - mangan; clor posterioare hipofizare -. Gonade - fier.

Necesară o abordare cu totul nouă la nevoile organismului în fier, cupru, mangan, zinc şi aluminiu, ca a descoperit că aceste elemente minerale joacă un rol important ca catalizatori de diverse procese in organism, şi, în special, formarea deplin de sânge.

Fierul este inclusă direct în componenţa hemoglobinei a celulelor roşii din sânge, sânge, transportatorii de oxigen. Anemia - un deficit de boală, care poate fi cauzat de o lipsa de fier în sânge.

Din pacate, organismul uman nu poate crea rezerve mari de fier. În fiecare an, în fiecare zi, ca epuizarea resurselor de sol, minerale îmbogăţit mare.

De aceea, vă vom arăta un interes clar în produsele de mare, dar cu mai moderată noastre de consum, nu putem compensa lipsa aparentă de minerale în organismul nostru numai pe cheltuiala lor.

Marţi, 11 septembrie 2007
Vizualizări: 3710

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
882
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
280
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
396
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
317