ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Proiect sau sursa principală de informaţii şi de mediu …Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Într-o epocă a crizelor sistemice la nivel mondial se nasc noi proiecte la nivel mondial. Acesta a fost întotdeauna şi întotdeauna va fi. Proiectul actual la nivel mondial (vest) este în criză. Red sine practic sa prăbuşit.

Vest se bazează pe construirea piramidei de consum. De dezvoltare se datorează creşterii consumului.
Red Proiectul se bazează pe egalitatea socială. Cu toate acestea, experienţa arată acest lucru este imposibil de realizat, pentru că toţi oamenii sunt diferiti, dar o încercare de a re-educe oamenii, le-am o mărime se potriveşte nicăieri şi a dus la represiune şi războiul pe disidenţă.

În proiectul de Vest devine protagonistul - consumator, dar consumatorul, mai ales avere. Proiectul protagonist Roşie devine un om pe strada, care este în concordanţă cu standardele de egalitate socială. Proiectul West suporterii de prospectare prin creşterea disponibilităţii de beneficii pentru consumul de materiale. Red suporterii de prospectare prin ridicarea bare de egalitate socială. Dezvoltat societate - se ridică şi curea prestaţii sociale la dispoziţia tuturor.

Proiectul West a venit la un impas, deoarece dimensiunea de consum au fost limitate şi ar putea duce la o catastrofă ecologică la nivel mondial. Proiectul Red a venit într-un impas, deoarece gater sociale a crescut mai lent decât beneficiile de a deveni mai accesibil în cadrul proiectului de Vest. Roşu nu a putut oferi acest nivel de consum de Vest.

Proiectul Red prăbuşit. West a început războiul, războiul de imagini pentru dominaţia lor şi el caută energic dispoziţii pentru întreţinerea lor. Lui privesc acum doar unul - de auto-conservare. Iată o astfel de prag am venit. Ca urmare, devine clar că era timpul pentru un nou proiect global.

Partajaţi-vă gândurile şi să se descrie cu el.
1) Proiectul trebuie sa fie informativ, din secolul 21 este secolul al schimbului de informaţii şi transformarea sa într-un produs final. Internet revoluţie a făcut aici. Informaţia este acum motorul şi dezvoltarea de acceleraţie şi multe procese, dar există probleme. Această abundenţă de informaţii şi denaturarea acesteia. Cum de a elimina informaţii false de la adevărat, ca să nu ceda la trucuri de publicitate şi să nu obstrucţioneze creierii imagini false. Aici şi există o nevoie în partea a doua a proiectului la nivel global şi a treia.

2) A doua componentă este de mediu. Natura poate fi salvat doar printr-o întoarcere la ea. Omul este acum divorţat din natura, pentru el, deoarece numai un element de consum. Componenta spirituală a naturii este pierdut. Dacă o persoană este de a oferi o oportunitate pentru a reveni la pământ, să-i dea şi urmaşii săi de 1-1.5 ha de teren, şi că acest teren a fost moştenit din generaţie în generaţie, aşa că ar putea construi acolo propria bucata de patrie si gradina sa. (Interesul în acest syazi astfel de link-uri aici una , două , trei )

3) aş numi-al treilea element ca sursă primară. Care este sursa primara, aceasta este lumea spiritelor, care inspiră îndepărtat strămoşii noştri la cunoaşterea şi creativitatea. Ceea ce ne inspiră astăzi, dar practic nimic, numai bani, nevoia de a le câştiga. popor vechi gandit diferit. Bani nu a fost acolo, a vrut să cunoaştem pe Dumnezeu şi să se compare cu el în frumuseţea şi perfecţiunea creaţiile lor.

Construirea unui proiect global, pe baza acestor trei componente Cred că putem rezolva problema de proiect global nou, care va avea ca un construct social şi spiritual.

Într-adevăr, putem oferi acest nou proiect.

1) Extinderea a cunoştinţelor, prin integrarea prietenos dintre om şi natură. Suntem deja vorbim despre dezvoltarea capacităţii de drepturi de interne,carne de a utiliza în viitor telikineza etc Şi este imposibil de a face, fără a pentru a nu intelege cum mii de ani, strămoşii noştri a trăit în armonie cu natura. Ştiinţa trebuie să se ocupe de integrarea dintre om şi natură, şi nu modul cel mai eficient de utilizare şi a consuma.

2) Educaţie. Educaţia va fi bazat pe o platformă diferită, şi anume crearea, în recunoaştere a valorii sale supreme. Notă nici o sumă de cunoştinţe va fi important, dar abilitatea de a crea.

3) de sănătate şi de sănătate, oamenii vor consuma alimente care au crescut ei înşişi să fie libere de Genetică şi îngrăşăminte, va respira un aer mai curat, va fi mai puţin rău.

4) Nutrition. În primul rând va merge la produsele alimentare, care este produs de către om şi 1 ha de teren vor avea posibilitatea de al produce la fel de mult pentru a alimenta intreaga familie. Deja există o buna dezvoltare pentru crearea şi cultivarea de culturi care nu va necesita îngrijire de o persoană. Acesta va fi important numai pentru a le pune în mod corespunzător şi asupra ecosistemului în sine va genera şi de a reglementa.

5) Locuinţei. Construiesti o casa, în cel mai rău oricine se poate sape săpate pe terenurile lor. Stat poate declara nats.proekt aceleaşi locuinţe individuale. Permite oamenilor să-i elibereze mai multe opţiuni de modelul de clădiri rezidenţiale, construi, te rog, aici e documentaţiei de proiect. Scrierea bani de ridicare, dacă ai de gând să sate abandonate, iar statul este gata să ia o anumită cantitate de alimente cultivate în zona lor.

6) Cultura. Atunci când se ocupă cu natura omului nu poate fi culturale, vindecă natura şi inspiră. Disponibilitatea de case şi terenuri pentru a ajuta la crearea de familii, la o starnesc in oameni de încredere în viitor.

7) Ocuparea forţei de muncă şi de şomaj. Puteţi cultiva culturi şi prelucrării lor ulterioare, precum şi Internet-ul poate lucra cu software-ul şi dreptul poporului tău şi trimite rezultatul din nou pe internet. plimbare zilnic în oraş odată cu dezvoltarea de Home Office nu este necesar. Există un telefon mobil, internet şi puteţi fi prodazhnikom, puteţi fi proiectantul, un programator, poti fi altcineva şi toate acestea fără a lăsa acasă. Şi imaginează-ţi că, în momentele de relaxare ai iesi din casa si sta pe calul lui, doi, trei kilometri de la magazin sa te simti o plimbare de neuitat. Cine călare pe cal, el ştie cum să se bucure de ea.


Vedea cât de uşor este, în principiu, pot fi rezolvate probleme importante la nivel mondial: ecologie, sanatate, produse alimentare, casa, familie, nu este de ajuns.
Faptul că am scris o lungă discuţie pe internet, cineva este chiar pusă în aplicare. Ce vreau? Acest lucru este atât de crezut că mai multe persoane ca mine, aşa că mai multe persoane au contribuit la un nou proiect pentru Rusia şi în lume.

Pavel Chistyakov.


Joi, 15 noiembrie 2007
Vizualizări: 3063

Citiţi de asemenea

Locurile abandonate, împrăștiate în diferite colțuri ale planetei noastre, sperie și fascinează în același timp. Datorit...
218
Copacii nu numai că sînt capabili să îmbunătățească bunăstarea, capacitatea de concentrare și viteza de reacție a omului...
185
Brandul „Viorica”– temelia celei mai mari companii de produse cosmetice și parfumerie din Republica Moldova – a fost rem...
123
”Studiile oamenilor de știință arată că acest volum de fitoncide este capabil să distrugă cel mai mare număr de microbi ...
192