ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Propolis în loc de antibiotice: o modalitate ușoară de a lupta împotriva a diferitor boli

Cum se utilizează corect?

Propolisul este un bine cunoscut preparat terapeutic. Acest produs este folosit de mult timp în medicină. Proprietățile sale cheie sînt antioxidante și antimicrobiene. Cu alte cuvinte, propolisul ajută la lupta împotriva neoplasmelor maligne. Trebuie remarcat faptul că produsul poate ajuta numai în stadiile inițiale ale cancerului. 

Metoda lui Dmitri Obgal de folosire a propolisului 

Dmitry Obgal a propus o metodă care este cea mai eficientă în tratamentul multor boli.

În ce probleme de sănătate "funcționează" propolisul?

Produsul ajută acolo unde sînt  folosite antibioticele (îmbunătățește proprietățile acestora). În plus, și propolisul în sine este un antibiotic puternic.

Produsul nu provoacă dependență, spre deosebire de preparatele din această categorie.

Propolisul ajută:

În orice proces inflamator în cavitatea bucală

În orice tip de angină.

Tratează bolile sistemului digestiv (inclusiv ulcerele de stomac).

Reface ficatul.

Singura contraindicație în utilizarea propolisului este alergia. Aceasta este o componentă destul de puternică și poate provoca o reacție alergică, în special la persoanele alergice la produsele apicole. Utilizarea excesivă (depășirea dozei) a acestui produs este, de asemenea, nedorită.

În ce formă poate fi folosit propolisul:

Tincturi pe bază de alcool

Infuzii apoase

Mestecați ca guma de mestecat (cea mai eficientă metodă)

Vă propunem o tehnică care nu a fost încă descrisă nicăieri. Ea are un efect puternic asupra organismului, previne o gamă largă de boli de la cancer la răceli.

Tehnica de folosire a propolisului:

Luați o bucată mică de propolis de dimensiunea unui cap de chibrit (cu cît este mai întunecată, cu atît calitatea este mai mare – mai puține impurități de ceară.

Puneți-o pe limbă, faceți-o moale.

Cu limba lipiți-o de dinți din partea laterală a obrazului (în partea exterioară) la dintele din spate. Se recomandă să faceți acest lucru după masă.

Se  recomandă să-o lipiți după spălarea dinților. Perfect înainte de a merge la culcare.

Tehnica se bazează pe metoda picurătorii, cînd în organism ajung încet substanțele necesare.

Vineri, 02 aprilie 2021
Vizualizări: 553

Citiţi de asemenea

Președintele Comisiei pentru Construcții, Arhitectură și Relații Funciare din cadrul Consiliului Municipal Chișinău, Vas...
98
Ayurveda învață metode foarte exacte de detectare a unui proces dureros înainte de apariția oricăror semne externe ale b...
261
Iahtul electric SolarImpact cu o lungime de 24 m este un concept creat pentru a fi drept primul iaht oceanic de acest ge...
119
Președintele Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare a Consiliului Municipal Chișinău, Vasile Chirt...
99