proprietăţi utile uscate

/ Vizionări: 4120

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

proprietăţi utile uscate
În epoca de piatră, când oamenii au ieşit de vânătoare, femeile angajate în colectarea de plante, rădăcini şi fructe - tot ceea ce poate fi mâncat. Din păcate, colectate ar putea fi stocate pentru o lungă perioadă de timp, dar femeia de resurse a observat că a căzut din copaci, fructe uscate de soare, deşi nu avea o astfel de bogăţie, cum tocmai a fost smuls, dar au existat mai dulce şi depozitate mai mult. Asa ca atunci cand femeia, ruperea rezultatele regulat, le intinde pe roci uscate la soare, poate fi numit ziua de nastere nu este doar un nou tip de activitate de sex feminin, dar în industria alimentară.

Timpul a trecut, şi deja multe dintre exploratori vechi au luat cu ei şi a dispoziţiilor de fructe uscate, cu toate că în acele zile ştiinţă nu a fost încă conştient de faptul că fructele au o fereastră de vitamine, minerale şi cel mai important, proteja de multe boli. de medicul navei nu numai de a utiliza la pacienţii cu ierburi şi poţiuni speciale, dar cresc mereu puterea de a pacienţilor cu fructe uscate - sa constatat că organismul sa lupte cu handicap şi bolnavi puţin de două ori rata a crescut la picioare.

În China antică, darurile cele mai valoroase au fost considerate ca fiind de mătase, vesela si fructe uscate. Şi este de fructe uscate ar trebui să fie un cadou obligatorii la nunta. Fiecare din fructe uscate se înţelege o dorinta pentru soţii viitor: de exemplu, uscate pere simboliza dorinţa de a fi inseparabile; caise cadou a însemnat dorinţa de succes şi prosperitate, aşa cum a avut de caise-portocaliu, galben şi culoarea hainelor purtate numai de către reprezentanţi ai nobilimii (mai târziu - doar împărat ) uscate, cireşe însemnat o mai mare sensibilitate dorinta de relaţii, spiritul primăvara anului tineret, grija pentru celalalt. Nu e de mirare un filozof chinez a declarat: "fructe uscate - un fruct de a învăţa înţelepciunea."

vegetarian.ru

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: file_get_contents(https://viza.md/md/latest.rss/6): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden

Filename: rss-import/function.php

Line Number: 137