--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Proprietățile magice ale plantelor în grădină

Toate plantele, ca și animalele, au o energetică foarte puternică, pe care o putem folosi în avantajul sănătății noastre și pentru bunăstarea tuturor membrilor familiei. Pentru aceasta este suficient să aveți un teren și timp liber, precum și să cunoașteți regulile de bază pentru amplasarea plantelor și copacilor.

Construim un sistem de protecție cu ajutorul plantelor

În aceste scopuri sînt foarte potrivite: zmeura, cătina, nucul, iedera și alte plante cățărătoare. În afara aspectului minunat, veți putea savura și fructele delicioase ale acestora.

Aproape fiecare sector are gard. Vă recomandăm să plantați în apropierea lui arbuști pitorești sau plante cățărătoare. De exemplu, tufele de zmeură vor fi ca un scut împotriva energiei negative (conflictele cu vecinii, cu membrii familiei, dispoziție proastă etc.). Zona favorabil – partea de sud sau de est.

Intrarea pe teren și partea de nord a grădinii sînt perfecte pentru cătină. Ea are proprietăți de protecție, va ajuta să disperseze influența zonelor geopatogene de pe sector. Totodată, fructele de cătină sînt foarte utile, ele restabilesc și întăresc imunitatea, sporesc tonusul, contribuie la tămăduirea rănilor.

Numaidecît să faceți loc și pentru nuc (de dorit un număr par de copaci). Nucul ce crește sub ferestre sau în fața intrării va aduce dragoste și înțelegere în casă, va spori tonusul energetic.

Fiți atenți cu plantele conifere, deoarece ele sînt simbolul singurătății și dezvoltării spirituale departe de ochii lumii. Dacă vă convine acest mod de viață, plantați pe sectorul Dvs. un brad sau un pin. În caz contrar, sau dacă aveți copii necăsătoriți, evitați acest lucru.

Copacii fructiferi

Copacii fructiferi sînt o modalitate perfectă de a îmbina plăcutul cu utilul, de a vă proteja energia, dar și de a savura un desert delicios. Iată principalele tipuri de copaci și influența lor asupra sănătății și stării spirituale:

Caisul – este perfect pentru tinerii însurăței, deoarece contribuie la sensibilitate;

Cireșul și vișinul – vor alunga gîndurile negative, depresia;

Mărul – va aduce dragoste și armonie în familie;

Părul – restabilește sănătatea fizică și sporește tonusul, ajută la descoperirea posibilităților ascunse ale organismului;

Prunul – ajută la combaterea oboselii fizice și morale, a melancoliei;

Smochinul – aduce bunăstare

Rodia – sporește stabilitatea relațiilor în familie.

Țineți minte că toate plantele și copacii trebuie iubiți, îngrijiți și respectați. Iar drept răsplată veți beneficia de toate proprietățile lor magice.

Citiţi de asemenea

„Ei bine, a dispărut burta sau a rămas?”A fost prima întrebare pe care mi-a pus-o cea mai bună prietenă când am sunat-o ...
93
Una dintre cele mai înalte statui ale lui Buddha de pe Pământ și, timp de mai mult de un mileniu, cea mai înaltă lucrare...
105
Am mers să arunc gunoiul și am văzut pe zăpadă jumătate de pâine. Am ridicat-o, dar pâinea era uscată și semăna mai mult...
101
Tatăl nu este o sperietoare în familie, el nu este o forță cu care să sperie și să intimideze copiii. Tatăl este mândria...
92