ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Pune usturoi în gură și ține-l acolo timp de 30 de minute. Rezultatele sunt incredibile!

Usturoiul este folosit pentru multe afecțiuni legate de inimă și sistemul circulator. Aceste afecțiuni includ tensiunea arterială crescută, nivelul ridicat de colesterol, boala ischemică a inimii, infarctul și ateroscleroza.

Usturoiul poate fi de fapt eficient în încetinirea dezvoltării aterosclerozei și poate reduce moderat tensiunea arterială. Unele persoane folosesc usturoiul pentru a preveni cancerul de colon, cancerul gastric, cancerul de sân, cancerul de prostată și cancerul pulmonar. De asemenea, este folosit pentru tratarea cancerului de prostată și a cancerului vezicii urinare.

Usturoiul produce o substanță chimică numită alicină. Alicina conferă și mirosul caracteristic usturoiului. Usturoiul este un condiment minunat, poate adăuga aromă și gust mâncărurilor tale.

Unele persoane folosesc usturoiul mărunțit sau zdrobit în multe preparate pentru a beneficia de proprietățile sale. Dar ați auzit vreodată că unele persoane folosesc usturoiul ca „dulciuri”? Da, este adevărat. Chinezii pun usturoi în gură și îl țin acolo timp de 30 de minute. Ei practică această metodă ancestrală devreme dimineața.

Rezultatele sunt incredibile.

Substanțele nutritive sănătoase ale usturoiului intră în corpul tău prin salivă și curăță vasele de sânge. După 30 de minute, trebuie să scuipi usturoiul. Îți periezi dinții și apoi poți mesteca cafea sau frunze de pătrunjel.

Aceste „dulciuri” de usturoi au multe beneficii utile pentru organismul tău, cum ar fi:

- curăță corpul tău,

- promovează sănătatea rinichilor,

- curăță pielea ta,

- acționează ca un stimulator al sistemului imunitar,

- tratează bronșita,

- controlează pofta de mâncare etc.

De asemenea, luptă excelent împotriva tusei cronice și elimină calculii renali.

Deci, dacă experimentezi oricare dintre problemele enumerate mai sus, aceasta este o remediu casnic potrivit pentru tine.

ABONAȚI-VĂ
Luni, 15 aprilie 2024 9:01
Vizualizări: 192

Citiţi de asemenea

Din Seninătate... dintr-o claritate cristalină... și vezi oamenii care aleargă mereu undeva, grăbindu-se să „apuce al lo...
86
Călătorul a întrebat un bătrân:— Spuneți-mi, ce susține boala cronică?— GÂNDURILE... — a urmat răspunsul.— Dar de ce oam...
67
În timpul nopții, deasupra Portugaliei a avut loc o explozie puternică. Acesta este asociată cu căderea unui meteorit, c...
226
Mahabalipuram se află la 60 km de Chennai, un mare oraș din sudul Indiei. În secolul al X-lea, locuitorii au părăsit bru...
525