ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Purgația cu lei de ricin

 

Purgaţia terapeutică este cea mai eficientă modalitate de purificare a organismului. Elimină toxinele din intestinul subţire şi colon, având efect de purificare asupra ficatului şi pancreasului, întregul tub digestiv este spălat şi odată cu aceasta sunt antrenate şi toxinele din sânge, ficat, vezică biliară, pancreas şi splină pentru a fi eliminate. Este posibil să apară din această cauză o uşoară stare de slăbiciune, care este normală şi va trece în ziua următoare.

Administrare: se iau 3-6 linguri de ulei de ricin după care se aşteaptă 30-60 minute pentru a se produce efectul purgativ. După primul scaun se consumă în 2-3 ore 3-4 litri de ceai de ghimbir.

Apa absorbită pe gură ajunge in stomac de unde, datorită purgativului, parcurge rapid tot intestinul până la ieşire. Se continuă ingestia ceaiului până ce apa iese prin anus aproape tot aşa de curată şi limpede ca şi la intrare. Procedeul nu prezintă nici un fel de dificultăţi majore, nu implică nici un pericol şi de aceea este recomandat oricui, cu condiţia ca tehnica să fie corect executată. Se face de 2 ori pe an primăvara şi toamna, în perioada de lună în descreştere.

Indicaţii: constipaţie, tuse cu expectoraţie, acnee, sângerări nazale, diabet zaharat, dureri articulare, chisturi ovariene, anexită.

De tinut cont! Pentru detalii, de preferinta ar trebui sa va adresati unui medic specialist in tratament ayurvedic, care va sti sa va detalieze pasii.

 

Sursa: health-andthecity.ro

Duminică, 14 februarie 2016
Vizualizări: 1367

Citiţi de asemenea

Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
64
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
85
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
71
Ce-i unește pe Arnold Schwarzenegger, Jennifer Aniston, Chris Evans, Charlize Theron și alți actori?Toți au luat cîte un...
176