ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Puterea dimineții: de ce oamenii de succes se trezesc la ora 4:00

Avînd un stil de viață hiperactiv, poți avea impresia  că nu ai suficient timp pentru anumite lucruri în timpul zilei. Cu toate acestea, cheia pentru creșterea productivității ar putea fi utilizarea orelor de dimineață.

Președintele rețelei Starbucks, Michelle Gass, deja de 15 ani se scoală în fiecare zi la ora 4:30 pentru a se ocupa de treburile sale. Gretchen Reuben, autor popular de proiecte, se trezește la ora 6 dimineața și lucrează o oră înainte ca familia sa să se trezească. Expertul în time-management, Laura Vanderkam, subliniază în cartea sa "Înainte de micul dejun" că, pentru a avea o afacere de succes, trebuie să înveți să te trezești dimineața devreme din mai multe motive.

De ce este important să te trezești devreme?

Concentrare. Ziua oricărei persoane ocupate se umple cu treburi de făcut foarte repede, de aceea dimineața este cel mai productiv și mai liniștit timp pentru a face acele lucruri care necesită multă concentrare și singurătate.

Voință. Dimineața, la om  creierul funcționează la capacitate maximă, de aceea chiar și "bufnițele", își rezolvă mai repede și mai calitativ problemele în prima parte a zilei.

Încărcare pozitivă. Anume orele de dimineață oferi o stare despirit întregii zile. De aceea, trezindu-te mai devreme și făcîndu-ți toate treburile, activitatea va aduce mai multă satisfacție și rezultate în atingerea scopurilor dumneavoastră.

Gîndul de a te ridica din pat la răsăritul soarelui îi face pe mulți să se ghemuiască. Cu toate acestea, există mai multe metode pentru a transforma o "bufniță" într-o "ciocîrlie" pentru a crește productivitatea întreprinderilor mici.

Cum să învățați să vă treziți la ora 5 dimineața?

1. Jurnalul timpului. Unul dintre motivele pentru care oamenilor nu le place să se trezească dimineața devreme este că merg la culcare prea tîrziu. Jurnalul timpului vă va ajuta să determinați cît de productiv folosiți timpul pe parcursul zilei. Majoritatea celor care visează să creeze o afacere de succes descoperă că cheltuie o mulțime de timp pe activități inutile. Acum trei ani, eu mă rețineam la serviciu pînă noaptea tîrziu.

2. Dimineața perfectă. În coninuare, trebuie să vă imaginați că ați face, dacă ați avea cîteva ore suplimentare pe zi. Ați mergem la antrenament în loc de mici exerciții? Ați citi ziarul în locul privirii fugitive a titlurilor? Acest lucru creează o stimulare excelentă, în special pentru cei care desfășoară activități antreprenoriale.

3. Planificarea orelor de dimineață. Pentru a învăța să vă treziți devreme, este important să vă pregătiți pentru reburile de dimineață de cu seară. Adică, dacă ați luat decizia de a merge la alergare, atunci trebuie să vă pregătiți hainele pentru asta și toate celelalte.

4. Înlocuirea lentă a obiceiurilor. Dacă sînteți obișnuiți să vă treziți la ora 7:30, atunci nu ar trebui să puneți alarma la ora 5 dimineața, deoarece o veți opri și veți reveni în lumea viselor despre afacerea de succes. În schimb, puneți semnalul de alarmă cu 10 minute mai devreme pentru a intra în noul regim treptat.

Eu mă trezesc în fiecare zi la 5-6 dimineața. Sînt foarte mulțumit de rezultate și eficiență, ceea ce vă sfătuiesc și pe voi. Folosind orele de dimineață, puteți obține multe succese în afaceri. Vă sfătuiesc dimineața să vizionați videoclipuri motivante și să ascultați muzică bună. Treziți-vă devreme și mult succes.

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 28 octombrie 2020 20:30
Vizualizări: 955

Citiţi de asemenea

Clădirile reprezintă un segment esențial al politicii la nivel european privind eficiența energetică. În Republica Moldo...
45
Ai fost hipnotizat încă din copilărie că ascultarea propriei voci este schizofrenie. Iar să asculți profesoara care l-a ...
166
Cîteva locuri confortabile în pădure, care cu siguranță nu vor dezamăgi:- glamping "Лес", satul Civijepse, Ținutul Krasn...
419
Apa este folosită peste tot – în consumul personal al oamenilor, nevoile urbane, în producerea energiei, în industrie. C...
548