ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Puterea unei îmbrățișări. Motive științifice pentru a îmbrațișa pe cineva astăzi
 

O imbratisare face lumea mai buna! Specialistii sustin ca efectele au loc daca imbratisarea are loc cu o persoana la care tinem cu adevarat!

Iata numai cateva motive pentru care merita sa ii imbratisam in fiecare zi pe cei dragi

1. Imbratisarea construieste incredere intre doi oameni, sadeste sinceritatea si creste senzatia de siguranta, de ocrotire. Studiile arata ca cei care se imbratiseaza des prezinta relatii deschise si oneste.

2. Imbratisarile pot duce la descarcari instante de oxitocina, un hormon care alunga sentimentul de singuratate, izolare si furie.

3. Imbratisarile vindeca depresia si cresc nivelul de hormoni ai fericirii (serotonine). Imbratisarile ne fac mai fericiti.

4. Imbratisarile activeaza chakra Timusului si plexul solar, ceea ce activeaza sistemul imunitar si ajuta in cresterea capacitatii de aparare a organismului in fata bolilor. Imbratisarile ne fac mai sanatosi.

5. Imbratisarile cresc stima de sine, alunga tensiunile interioare si previn bolile mintale. Imbratisarile ne ajuta sa ne simtim iubiti, importanti, fericiti.

6. Imbratisarile relaxeaza muschii si pot alunga sau diminua durerile din organism. O imbratisare stransa cu cineva drag opreste sughitul.

7. Imbratisarile regleaza tensiunea sangelui in vase.

8. In timpul imbratisarii, cei doi oameni interactioneaza puternic. Studiile au demonstrat o schimbare a temperaturii si umiditatii pielii persoanelor care se imbratiseaza sincer, precum si shimbari la nivelul electricitatii tisulare.

 

Sursa: garbo.ro

Citiţi de asemenea

YMCA Moldova are două HUB-uri care prestează servicii pentru refugiații ucraineni, unul din ele este amplasat în cadrul ...
454
YMCA Moldova a acordat pachete cu produse alimentare pentru 70 de refugiați ucraineni care sunt adăpostiți de familii de...
456
Primele produse cu canabis fabricate pe teritoriul Republicii Moldova fac senzație la nivel mondial.Crema cu canabis pen...
623
Organizația Particulară de Pază CHESTOR - Security a devenit cîștigătoarea Concursului Național al Mărcilor Recunoscute ...
284