ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Puterea vindecătoare a energiei feminine care se acumulează prin fuste și păr lung


Lumea modernă uimește cu viteza sa de dezvoltare și de îndepărtare a poporului rus de cultura lor inițială! Dar dacă e să chibzuim asupra acestui  lucru, devine evident că suntem îndepărtați în mod intenționat de surse pentru a ne autodistruge din interior.

Să luăm, de exemplu, esența feminină. Întrebare – de ce există acum atît de multe fete singure și fete și femei nesatisfăcute de viață?! Ba aici, ba acolo pe forumuri poți citi comentariile femeilor precum că sexul masculin a fost zdrobit și că relația nu merge…

Știți că uneori noi înșine sîntem implicați în această situație?! Totul este foarte simplu și complicat în același timp.

DAR EXISTĂ O CALE DE IEȘIRE: Revenind la istoria și originile noastre culturale, putem rezista forțelor întunecate, extinzînd și înmulțind lumea viselor și faptelor pozitive.

Dragi femei, începeți cu cele mai mici și mai simple lucruri – schimbați-vă garderoba!

Potrivit Vedelor, femeie a fost creată astfel încît să-și primească puterea și energia feminină de jos, de la pămînt. Pentru a extinde acceptarea energiei este important să purtați o fustă lungă.

Fusta pînă în pămînt ajută la adunarea energiei, iar conul pe care îl formează contribuie la formarea unei forțe nutriționale speciale care ajută și susține femeia în maternitate, iar fetele radiază atracție și feminitate înainte de concepție.

Rețineți că tivul larg, care se învîrte și se răsucește la mers, formează cîmpuri de torsiune care sporesc energia Pămîntului. Pentru o femeie, este important ca energia să vină în jos, deoarece fluxul de energie descendent este asociat cu funcția fertilă, iar hormonii feminini se producîn partea inferioară a corpului.

Și aici devine evident că, dacă vom scoate fusta pe la picioare, fluxul de energie se risipește împreună cu mișcare complet neelegantă atunci când fusta cade pe podea și se murdărește. Prin îndepărtarea fustei pe la picioare, rămînem fără cîmpul energetic, devenim complet neprotejați, pierdem puterea magică pe care ne-o dă fusta lungă.

Iar dacă vom dezbrăca corect fusta maxi, pe sus, pe la cap, atunci energia va trece prin întregul corp și va rămîne pentru a ne oferi o stare de spirit bună și a ne umple cu putere interioară și fericire.

În timpurile moderne, sîntem arătate goale pe toate afișele și, prin urmare, femeia modernă, luînd niște linii directoare greșite în modă ca punct de referință, devine adesea săracă în energie și nu are nimic de oferit bărbatului, de aceea ea devine puțin observată și neinteresantă pentru el.

Se pare că fusta mini, care a venit la noi din alte țări împreună cu blugii, a jucat un rol fatal în scăderea natalității. Astfel de haine dispersează fluxul, iar puterea psihică a femeii cade și rezultatul este dispariția "bărbaților puternici ruși".

Căci, dacă e să ne gîndim la asta, în Rusia obiceiurile și tradițiile existau nu pur și simplu, totul avea o semnificație uriașă și propriul său sens sacru!

Autor: Olga Rogojkina

Așezarea ecologică "Новая волна"


Целительная сила женской энергии, идущей через юбки и длинные волосы

Целительная сила женской энергии, идущей через юбки и длинные волосы

Целительная сила женской энергии, идущей через юбки и длинные волосы

Целительная сила женской энергии, идущей через юбки и длинные волосы

ABONAȚI-VĂ
Joi, 09 septembrie 2021 11:35
Vizualizări: 1004

Citiţi de asemenea

Uau! Jacqueline Berrido Pisano – cea mai frumoasă bunică din lume, conform ediției engleze The Sun. Este uimitor că ac...
78
În Marea Britanie a fost publicat un raport în urma unei anchete de cinci ani privind infectarea a mii de pacienți cu HI...
99
Războiul nu poate fi câștigat cu arme. Dacă dorim să nu avem vărsare de sânge între popoare, trebuie să lucrăm pentru un...
86
Se înalță în mijlocul pădurilor mlăștinoase nesfârșite ale tundrei din nordul Iakutiei.Pe lanțul muntos se află coloane ...
235