ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Radiaţii electromagnetice tehnopatogene




 

Acestea cuprind radiaţiile tehnopatogene, concentrate în anumite locuri ale activităţii economice a omului: construirea metroului, amenajarea minelor, a excavaţiilor miniere, pomparea petrolului, a gazului din cavităţile subterane, în toate surse energetice şi de radiaţii create de om, în timpul funcţionării cărora, întotdeauna, este prezentă şi o componentă patogenă substanţială.

Surse de radiaţii nocive

În rândul vechilor surse de poluare a mediului înconjurător, deja cunoscute, intră:

liniile de înaltă tensiune
transportul electric: tramvai, troleibus, metro, tren, etc.
autovehicule: alternatorul motorului, cablaj.
toate tipurile de aparate electrice
cablajul electric în clădiri şi altele.
În această listă s-au adăugat şi cele noi, mult mai periculoase surse de radiaţie electromagnetică patogenă.
— dispozitive si reţele de telecomunicaţii:

telefoane mobile
radiotelefoane
antene GSM
computere personale
televizoare
instalaţiile de radiolocaţie
sisteme de telecomunicaţii
sisteme wireless: internet, etc.
aparate de copiat

— electrocasnice:
cuptoare cu microunde
frigidere
grile electrice
fiere de calcat
calorifere electrice
veioze

— aparate medicale si de diagnosticare:
instalatii Roentgen,
aparate de fizioterapie,
instalaţii dentare cu ultrasunete si altele.

Câmpul bioinformaţional al omului

Din punct de vedere medico-biologic, omul reprezintă un sistem complex cu un câmp de torsiune strict individual, care cuprinde inclusiv datele privind starea de sănătate şi codurile genetice ADN.
Complexitatea câmpului de torsiune al omului este determinată de un număr uriaş de substanţe chimice — surse primare de radiaţii de torsiune din organismul acestuia, de caracterul complex al repartiţiei în spaţiu a acestor substanţe în corp, de dinamica complexă a transformărilor biochimice în procesul vieţii şi activităţii.

Influența nocivă a câmpului de torsiune de stânga

Sub acţiunea câmpului de torsiune stâng, celulele organismului sunt supuse unor anumite modificări structurale şi fiziologice, drept rezultat: dereglarea sistemului nervos şi cardiovascular, sistemului imunitar şi hormonal etc.

Se formează defecte de comunicare în schimbul de informaţii, dezintegrarea legăturilor structurale reciproce, prezente iniţial în modelul genetic al omului. Procesele de antibiorezonanţă apărute în acest cadru dereglează rezonanţa absolut armonioasă între niveluri şi duc la o serie de îmbolnăviri serioase şi greu tratabile.

Într-un asemenea spaţiu informaţional polarizat în stânga, la toate organismele vii se produce miniminizarea treptată a energiei atomilor şi electronilor, ceea ce conduce la încetinirea tuturor proceselor biochimice. Ca urmare a acestui fapt, apar unele dereglări cunoscute în organismul uman, care depind de intensitatea acţiunii câmpului de torsiune şi a duratei contactului cu acesta.

Confirmari medicale

Oamenii de ştiinţă au acumulat deja o masă critică de cercetări şi experimente efectuate care confirmă faptele influenţei negative şi extrem de periculoase a câmpului de torsiune din stângă asupra organismului uman.

De exemplu, cercetări privind acţiunea câmpului de torsiune asupra sângelui au fost efectuate în octombrie 1996 la Centrul de Tehnologii Energoinformaţionale din cadrul Institutului de Stat pentru Mecanică Fină şi Optică din Sankt-Petersburg.

Analiza datelor obţinute a demonstrat că dintre indicatorii analizei clinice a sângelui, cel mai sensibil faţă de radiaţiile de torsiune este indicatorul vitezei de sedimentare a eritrocitelor (VSE).
Valorile VSE s-au modificat, în comparaţie cu cele de fond, de patru-cinci ori, în funcţie de parametrii de iradiere. Pentru cercetările ulterioare a fost utilizat numai indicatorul VSE ca cel mai informativ, adică indicatorul VSE poate fi folosit pentru înregistrarea şi aprecierea proprietăţii radiaţiei de torsiune. Mărirea VSE până la 35-40 mm/h a confirmat acţiunea nefavorabilă a câmpurilor de torsiune stânga asupra organismului uman.

Urmari negative

Utilizarea telefoanelor celulare conduce la apariţia distoniei neurocirculatorii, adică la dezechilibrarea activităţii electrofizice a celulelor creierului, ceea ce, în continuare, în mod cu totul real va conduce sau la aritmie cardiacă sau la dezechilibru hormonal, adică la pierderea potenţei la bărbaţi şi la dismenoree la femei şi, în final, va conduce la procese tumorale.
În raportul Institutului de Cercetare pentru Medicina Muncii se poate citi: "La ora actuală există un număr mare de diferite dispozitive tehnice care emană în mediul înconjurător radiaţia electromagnetică neionizantă... Legat de acest fapt, în multe regiuni, tensiunea sumară a câmpurilor electromagnetice a crescut în comparaţie cu fondul natural cu 4-15 ordine!”.
Potrivit datelor cercetătorilor din SUA, Canada, Spania şi Suedia, la majoritatea femeilor care lucrează la computer în perioada de sarcină, fătul se dezvoltă anormal, cu defecte în dezvoltarea creierului. Probabilitatea de avort spontan creşte până la 80%.

S-a stabilit faptul că radiaţia anomalică a banilor — bancnotelor de hârtie, un pachet de bani ce conţine 20 de bancnote are în jurul său câmpuri fine care acţionează extrem de negativ asupra câmpului biologic al omului, iar acest lucru se produce cu o intensitate similară radiaţiei monitoarelor de calculator.

Radiaţia patogenă a banilor poartă urmele energetice ale aspiraţiilor psihoemoţionale ale oamenilor, prin mâinile cărora aceştia au trecut, deformând câmpurile fizice fine ale noilor posesori. Ne putem imagina în ce stare se află oamenii care lucrează cu bani: în trezorerii, bănci, casierii, magazine.

 

Sursa

ABONAȚI-VĂ
Miercuri, 29 octombrie 2014 12:51
Vizualizări: 2204

Citiţi de asemenea

Complexul megalitic misterios este situat la 700 de metri la nord de satul Anastasievka. Este un tumul cu o înălțime de ...
134
Rețetă simplă și eficientă pentru însănătoșire. Nu creează dependență și curăță eficient mucoasa plămânilor.Beneficiul...
170
Valea râului Hunza (la granița dintre India și Pakistan) este numită "oaza tinereții". Durata de viață a locuitorilor ac...
157
Îmi place foarte mult să încălzesc sauna! Intru în camera cu aburi, stau pe verandă, beau ceai. Dacă merg la saună, rămâ...
169