ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Răspândirea de pace şi de vindecare a Pamantului.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Conceptul de vindecare biotopurilor globale.

(Globalizarea de pace şi de vindecare a Pamantului.. CONCEPTUL DE VINDECARE GLOBAL biotopurilor)

Apocalipsa este cuprinsă în nucleele celulelor noastre,
încorporate în codul genetic al umanităţii,
şi este - rezultatul a cinci mii de ani de istorie, umplute cu
divizare şi război, brutalitatea si frica.
Sarcina noastră - cu un nou cod de viaţă pentru a schimba asta.


Umanităţii în dezvoltarea sa a atins un punct mort, astfel că dacă vom continua să se deplaseze în aceeaşi direcţie, catastrofa devine inevitabilă. Şi dacă chiar acum 40 de ani, oamenii au fost plin de iluzii că totul este aşa cum ar trebui, dar astăzi aceste iluzii nu este plecat. Dovada este în creştere zi de zi numărul de persoane şi animale, nu mor de moarte naturală. Pentru a menţine viaţa pe Pământ şi privesc spre viitor cu speranta, trebuie să găsim un nou punct de plecare, o nouă stare de spirit, un nou sens mai profund al tuturor lucrurilor. Avem nevoie de ceva, astfel încât să schimbe acest organism a umanităţii ca un întreg. Dar, în scopul de a schimba orice sistem viu, este necesar să se modifice centrul de operaţiuni, de centru, care conţine informaţii în codul de operaţiune. Şi dacă puteţi face un nou set de informaţii în principalul centru, întregul sistem este în schimbare. Pamantul este un astfel de sistem. Prin urmare, încetarea proceselor distructive la nivel mondial - nu este o chestiune de echilibru de forţe externe, dar informaţiile genetice introduse în organism ca un întreg. În lumea de viata organice, principiul homeopatiei, potrivit căreia cele mai mari schimbări nu sunt macro-şi mikrovozdeystviya. eforturile rezonabile pentru o vindecare comună nu are nimic de-a face cu mania caracteristice consumului de timpul nostru. Viitor, fără război este o posibilitate reală.

Şi de această ocazie este conţinută într-un dispozitiv ascuns în lumea noastră. Pentru a urmări această oportunitate (de a traduce din formularul de latente în clar), noi trebuie să creeze condiţii interne şi externe necesare. Relativ grupuri mici de oameni distribuite în întreaga planetă, în măsură să ofere evolutia complet nouă direcţie.

Stadiul actual de brutalitate şi violenţă poate fi oprit, şi depăşită doar printr-un nou, mai puternic val de pace şi cooperare. Cu toate acestea, prevalenţa de evoluţiile de pace în scară globală va necesita schimbări fundamentale în modul nostru de viaţă, în abordările de a iubi, de a economiei, a vieţii rurale, gândire şi religie. Aceste noi abordări ar trebui să fie mai întâi testate pe proiecte pilot mici şi centre de cercetare, şi abia apoi să înceapă să se aplice pe scară largă. Deci, lucru pe lumea are nevoie de recuperare în astfel de centre. Noi le-a numit "biotopurilor vindecare". Aceasta nu este o super futurological majore, dar modelul planetar mici în care să funcţioneze problemelor critice natura umană comune, necesare pentru schimbarea globală viitor.

Vindecarea biotopurilor - sunt locuri de pe planetă, în cazul în care toate entităţile - oameni, animale, plante, spirite ale naturii şi cosmosului vor trăi într-o stare de cooperare şi dezvoltare comune. În cazul în care starea de lungă durată de frică şi de control pentru a schimba starea de încredere şi cooperare. Şi de o importanţă deosebită este increderea ca bază pentru renaştere a planetei. Sere pentru cultivarea de încredere - astfel încât să puteţi apela biotopurilor vindecare. Cooperare fără violenţă, unitatea de oameni din toate creaturile vii este fundamentul erei viitoare.

Pentru a atinge acest obiectiv, avem nevoie pentru a crea o viaţă fără frică şi violenţă. La baza crizei a timpului nostru constă tocmai aici, în relaţia dintre oamenii care au fost denaturate profund milenii de războaie şi de sângevoprolity. suferinţă masive ne-au lasat cu o ordine mondială bazată pe neîncrederea, ura, teama şi o tendinţă de violenţă. Acesta blochează orice se mişcă în direcţia păcii. Multe mii de leziuni a lăsat amprenta adânc în conştiinţa colectivă a umanităţii. Prin urmare, progresul spre pace în lume datorează în principal ştergerea traumei globale a conştiinţei colective, oferind un nou impuls, viaţa-susţine. Acesta nu este individual terapie, dar transformarea cele mai profunde ale arhetipuri şi imagini în mintea noastră. imagini arhetipale de tot felul de greutăţi, persecuţii şi separarea de oameni mii de ani a domnit în lume, trebuie să fie convertite în imagini de reunificare, abundenta si iubire. Matrice de separare ar trebui să fie transformată într-o matrice de comunitate şi un sentiment de proprietate. Marea transformare, care este doar începutul, nu se va întâmpla până când energia reuniunea cu toate fiinţele nu uscat în noastre mentale, organismele spiritual si fizic, mintea noastră şi în cele mai multe nuclee de celule noastre. Omenirea are nevoie de un cod nouă viaţă. Material genetic trebuie să se schimbe în direcţia păcii, dar nu prin manipularea genelor, ci prin noi experienţe în spaţiul mare al existenţei noastre pământeşti şi cosmice.

In centrul biotopului vindecare este noua relaţie dintre sexe. Că această relaţie este deosebit de puternică atins o traumă colectivă. Consecinţa de dragoste nepotolită şi dorinţe neîmplinite erotice devin latente sau de război explicite care apare între sexe şi luând în mai multe vieţi astăzi mai mult decât accidentele rutiere. Omenirea este profund afectat de lipsa de dragoste. Milioane de dragoste şi cuplurilor căsătorite ar da orice pentru a re-experimenta sentimente care au fost cu ei la început. fatade prospere ale timpului nostru de foarte multe ori ascunde o sete nemulţumit de dragoste, sex, adevărul şi un sentiment de securitate. Nu poate exista pace pe pământ, încă în război, dragoste domneşte. Prin urmare, eliminând interacţiunea leziuni între sexe şi de restaurare a relaţiei reale şi trăiesc fericiţi împreună, bărbaţi şi femei poate fi privită ca, probabil, principala sarcină de a crea o nouă cultură. Numai atunci, când o viaţă în comun merge orice ură subconştient, copiii noştri vor lua parte la crearea unui nou viitor, mai luminos. Oamenii trebuie să aibă curajul de a crea noi perspective în domeniul conştiinţa colectivă în ceea ce priveşte relaţiile dintre sexe. În cazul în care vindecare "biotopurilor" a face acest lucru şi acest lucru, cea mai mare provocare va fi rezolvată, cel puţin în intenţie, este deja posibil pentru a vorbi despre succesul lor.

Vindecarea biotopurilor - acest unic puncte de acupunctura pe corpul planetei. Fiecare va fi numai câteva sute de locuitori - cei care sunt dispuse şi capabile să participe la punerea în aplicare a noilor forme planetare de aşezări rurale. De la succesul de astfel de modele va depinde de speranţele noastre pentru viitor, fără război.

noi centre va fi un sistem multilateral. Şi este o abordare integrată este cheia succesului. Acele domenii care sunt prea lungi fost separate una de alta, ar trebui să fie unită din nou: Eros şi religie, ştiinţă şi spiritualitate, constiinta arhaice, şi cosmologiei moderne, cultura locală tribale şi organizarea moderne. Creativitate şi ritual găsi sursa lor comună şi unească. abordare integrată la nivel înalt duce la sinergie, astfel încât efectul de vindecare de noi centre nu a fost creat prin orice metodă, ci o sinergie a întregului.

viitor O regulă esenţială a comunităţilor de cercetare este o lucrare interdisciplinară bazat pe transparenţă şi cooperare. Etica, fiind punct de vedere moral obligatoriu al comunităţii umane, re-primit gratuitII adevărată sursă de adevăr şi încredere şi va servi interesele comunităţii. Necesitatea de a trăi într-o acţiune comunitară - este cel mai important lucru de înţeles. Treizeci de ani în urmă, această problemă a fost cel mai important pentru proiectul nostru, şi rămâne astfel la această zi.

Noi centre ar trebui să fie stabilă în toate privinţele. Aceasta se aplică atât la economia cu un grad ridicat de auto-încredere, şi a noilor tehnologii în domeniul energiei, informaţii, furnizarea de apa si produse. Toate cunoştinţele necesare pentru acest există deja şi sunt disponibile publicului, metodele de utilizare a lor de pe testate şi perfecţionate, avem nevoie de selecta numai cele mai bune şi să le pună împreună mai eficient mod. încercare de integrat în această direcţie a fost satul solare, cu sediul în Tamer (Portugalia). Acesta utilizează noile tehnologii solare Jorgen Klyaynvochtera (Juergen Kleinwaechter) coroborat cu Aqua-ecologice şi permaculture sub conducerea lui Sepp Holzer (Sepp Holzer). Proiectul este în curs de dezvoltare în continuare, care depinde, inclusiv finanţare suplimentară.

Vindecarea biotopurilor sunt centre mondiale de cercetare de cercetare în care se desfăşoară la lumea adevarata comunitate de oameni. Prin urmare, numele lor alte - "sate de pace", unde pacea este cuvântul de importanţă globală. În consecinţă, o forţă specială ar trebui să fie îndreptate către crearea de astfel de modele, care pot fi aplicate universal. Odată găsit caracteristicile de bază şi principiile de bază ale aşezări noi, efectul global al muncii de teren. Motivul este că în total planetare va include aceste informaţii. Vom lua în sferele culturale şi sociale în domeniul biologiei Rupert Sheldrake (Rupert Sheldrake), numit "crearea de câmp morfogenetic". centre similare vor fi stabilite în multe părţi ale Pământului, crearea unei reţele globale comune. Din această reţea apar noii civilizaţii planetare.

Lume nouă poate apărea doar ca rezultat al schimbărilor fundamentale în cadrul persoanei. Acesta nu va fi rezultatul de dezvoltare tehnică de mega-sisteme, crearea de colonii pe Marte sau care arborează oraşe. Dimpotrivă, avem nevoie de a schimba structura genetică a biosferei, care pot veni din oraşele mici - modele de viitor, din cauza structurii lor complexe şi de integrare, precum şi energia de activare a vieţii şi introducerea ei în ordinea lumii. biotopurilor Vindecarea va acupunctura puncte ale corpului de pe Pamant, iar dacă se întâmplă o schimbare pozitivă, aceasta devine posibil, pe intreaga planeta.

În numele iubirii,
În numele copiilor,
De dragul de toate creaturile vii.


Doom Dieter (Duhm Dieter)
Tamera Ecovillage, Monte do Cerro, Portugalia
Tel: 484 +351-283-635
Fax: 344 +351-283-635
Email: info@dieter-duhm.de

Traducere: Lazutin Fedor
Sursa: eco-kovcheg.ru

Marţi, 08 decembrie 2009
Vizualizări: 2638

Citiţi de asemenea

În Chișinău sînt tăiați mai puțini copaci sănătoși, dar această problemă încă există, deoarece Asociația ”Spații Verzi” ...
133
"Pădurea este mult mai mult decît vedem", spune omul de știință, ecologul Susan Simmard. Studierea pădurilor pe parcursu...
150
Tenul tânăr, indiferent de vârstă, este visul oricărei femei, dar și preocuparea nr. 1 în industria mondială a frumuseţi...
212
Inginerii italieni au dezvoltat o tehnologie accesibilă de "construire de locuințe din pămînt" împreună cu imprimarea 3D...
319