ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Rating lume băuturi cele mai utileAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Rating din lume au fost cele mai folositoare bauturi oameni de ştiinţă de la Universitatea California din Los Angeles. lista stabilită de conţinutul de antioxidanţi în băuturi.


Acum, cuvântul "antioxidante" buzele tuturor, mai ales prin publicitatea produselor alimentare. Aproape fiecare producător de ceai sau iaurt, se angajează să livreze produsele pictograma contine antioxidanti, dar ce înseamnă asta, ei ştiu foarte puţine.

În primul rând, antioxidanti - acest lucru nu este o specie separată a unor substante nutritive, precum şi denumirea comună pentru elementele care au capacitatea de a lupta împotriva radicalilor liberi. Radicalii liberi, la rândul său, constituie o moleculă specială, care poate distruge alte molecule şi chiar şi celulele corpului vostru. În mod normal, ar trebui să lupte împotriva viruşilor şi a bacteriilor, de a participa la formarea de hormoni, producţia de energie şi de alte procese vitale. Cu toate acestea, cu vârsta de radicali liberi în corpul devine mai mult şi mai mult, organismul nu le poate de control, şi ei încep să-l distrugă from interior. Cu formarea de radicali liberi asociate medici de dezvoltare pentru multe boli (inclusiv cancer, artrita, bolile de inima, ulcer peptic), precum şi procesul de imbatranire.

Asta e din acest necazuri şi vă puteţi proteja antioxidanti. Acestea includ vitaminele A, C, E, precum şi alte elemente, cum ar fi de zinc, seleniu, glutation, şi altele. Individual, ele fac parte din foarte multe alimente, dar a găsit toate împreună, si da, chiar şi în cantităţi destul de mari - nu atât de uşor. Acest criteriu, precum şi a servit drept cheie pentru clasamentul din cele mai utile băuturi. El arată după cum urmează:

1.. Suc de rodii În plus faţă de aceste elemente, calciu, fosfor, magneziu, fier, sodiu. Foarte bun pentru sistemul cardiovascular, este prezentată în hipertensiune arterială, anemie, şi anemie. Nu bea pentru persoanele cu ulcer peptic şi aciditate.

2 Vinului. Roşie. Mai multe dintre proprietăţile de vina pentru ultimul an a arătat favoarea sa în prevenirea cancerului. Mulţi nutriţionişti sunt de asemenea sfătuiţi să ia de vin pe zi, cu mese, dar expertii avertizeaza de droguri: "doza nu trebuie să depăşească 30 de grame pe zi.

3 suc. Struguri. Există multe vitamine B, sunt utile pentru par si unghii, precum şi de acid ascorbic, care va va ajuta sa lupta germeni. În plus, sucul de struguri ajută să menţină o memorie puternic, luptîndu-se cu cancer de sân şi sprijină rezistenţa şi elasticitatea pielii.

4. Blueberry. Suc de afine Oamenii cunoscut faptul că întăreşte viziunea şi salvează de la diaree. De fapt, utile proprietăţile sale este mult mai largă - afine ajută diabet zaharat de lupta, previne bolile de mestecat şi ţine de tineret a întregului organism.

5 suc. Cherry. Acesta conţine vitamina A necesare dinţi şi ochii, fier si vitamina C (lupte infecţie). de asemenea, reduce riscul de multe tipuri de cancer, a preveni apariţia unor boli ale tractului urinar, ajută la păstrarea memoriei în perioada adultă.

6 suc. Acai. Acest boabe în Rusia nu este foarte popular, dar îmi pare rău. Acesta conţine pigmenţi de plante speciale, de hidratare si anti-imbatranire. Acai fructe este, de asemenea, o mulţime de acizi graşi necesari pentru funcţionarea normală a creierului si a sistemului nervos.

7. Suc de afine. Ea are efect antipiretic, acesta ajută cu tuse şi secreţii nazale abundente, elimină toxinele din organism, creste activitatea creierului si indeparteaza oboseala. El este, de asemenea, un diuretic puternic, fără a spăla din organism are nevoie de potasiu.

8. Suc de portocale. Excelent mijloc de prevenire de frig şi de gripă. De asemenea, ameliorează oboseala, activeaza creierul si intareste vasele de sânge. PLehsen în hipertensiune arterială şi ateroscleroza. Contraindicat la persoanele cu aciditate ridicată şi cu conţinut redus de calciu.

9. Ceai. Soi are o valoare mică. Ceea ce contează este că a fost un ceai reală, nu se concentreze în flacon. Ceai reîmprospătează nu numai şi sporeşte şansele, dar se lupta cu bolile de inima si diverse infecţii.

10 de suc. Apple aterosclerozei. Aplică în, ficatul, vezica si rinichi. De asemenea, normalizeaza toxinele intestinale din organism şi recupera rapid după efort fizic.

Detalii despre materiale newsland
http://vedrussa.org.ua/reiting-samykh-poleznykh-v-mire-napitkov


Sâmbătă, 13 decembrie 2008
Vizualizări: 2358

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
7
Atunci când procesul de producție este organizat corespunzător, fiind bazat pe echipamente și materii prime de calitate,...
23
Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
99
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
278