ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Războiul cu dragosteAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

domino Lumea a dezvoltat-o situaţie ciudată: Scopul nostru nu este realizat pentru a produce umplere dorit si satisfacatoare. Umanitatea a îmbrăţişat nihilismul universal - nu încurajarea sau un cont bancar, nici minunile ştiinţei şi tehnologiei. În ciuda standard material cu grad ridicat, de tresărire de viaţă s-au deteriorat. Şi ca o consecinţă - depresie la supratensiuni, alcoolismul şi abuzul de droguri. Conversatia se incheie cu sinuciderea, procentul de care în ţările dezvoltate este enormă. Lumea părea încheiat la un perete anumite, o fundătură în dezvoltare.

Ce dacă motivul ascuns pentru a merge?

Acum lumea vrând-nevrând, ca urmare a fazei de dezvoltare sa blocat într-un sistem global unic, şi a devenit o societate de consum la nivel mondial. Au atins unitate, am devenit la fel ca la nivel global şi inclusiv alt sistem - natura. Dacă aţi desena o diagrama, vei primi doua sisteme cu care se confruntă reciproc - umanitate si natura - un sistem similar, dar în formă de conţinut diferite. Egoiste şi altruiste. Natura, dătătoare de viaţă şi condiţiile pentru ca aceasta la toate nivelurile existente - în continuare, vegetativ, animale şi umane. Şi omenirii, care distruge treptat toate aceste niveluri, care a condus la o varietate de, sociale şi financiare dezastru ecologic.

Între cele două sisteme au apărut opoziţie. Dar lumea noastră este una, nu se pot edita două forţe opuse. Un sistem trebuie să absoarbă de altă parte. Si din moment ce omul este parte a naturii, şi nu invers, atunci este de natura obliga pe noi să trăim prin legile sale.

Anterior, toţi am fost împrăştiate, mai mult sau mai puţin izolat în propria ţările lor. Noastre egoiste, dorintele consumatorilor au fost mici. Ei nu reprezintă o mare ameninţare pentru univers. Şi natura, dacă ajustate pentru noi, face aceasta la nivel local. Dar, după unificarea de oameni din lume globală, impactul natura a devenit universal pentru omenire. Acesta nu este doar "efectul fluture", o epidemie generală şi încălzirea globală, dar, de asemenea, toate sentimentele negative ale vieţii, în ciuda bunastarea financiara. Ne pare să sugereze că, în dezvoltarea sa ne îndreptăm în direcţia greşită. Cu consumatorilor noştri, faţă de fiecare dorinţele egoiste care nu poate aduce placere. Prin urmare, oboseală de viaţă, precum şi toate depresive - manifestări suicidare la om.

Natura inca ne ofera o, dar care economisesc semnale grave. Dar mai bine este relaţia de umanitate, pe baza egoismul enorm, mai mult vom deveni periculoase pentru mediu, ceea ce poate răspunde la impactul global.

Nu putem câştiga lupta cu natura, aşa cum este doar o parte din ea. Natura - Este miroase a universului. Tot ce a fost creat de natura - toate forţele, sistemele, componentele - toate proiectate cu certitudine absolută, că fiecare nivel este urmatoarea, cu feedback şi vzaimovklyucheniem. Tot ceea ce este creat - creat cu o dragoste imensă pentru creaturi. Un barbat distruge un spaţiu de dragoste şi răsplată.

Şi singura şansă de supravieţuire în această confruntare - este de natură similară. Schimbarea atitudinii noastre de a reciproc, pentru a crea homeostazia a relaţiilor umane, în cazul în care nu va exista nici dorinţa de a folosi celelalte se referă la persoanele cu ură unreasoning. Şi apoi sistemului uman va fi similar cu substanţe naturale. Opoziţie persistă, greve înceteze. Cele două sisteme vor fuziona într-un singur, unde oamenii se pot controla cu adevărat univers, se vor simţi complet confortabil, spatii de susţinere, oferindu-senzaţie de plenitudine şi sensul vieţii.

01.11.2009 Marina Fateeva
kabmir.com

Miercuri, 04 noiembrie 2009
Vizualizări: 2093

Citiţi de asemenea

Locurile abandonate, împrăștiate în diferite colțuri ale planetei noastre, sperie și fascinează în același timp. Datorit...
220
Copacii nu numai că sînt capabili să îmbunătățească bunăstarea, capacitatea de concentrare și viteza de reacție a omului...
188
Brandul „Viorica”– temelia celei mai mari companii de produse cosmetice și parfumerie din Republica Moldova – a fost rem...
125
”Studiile oamenilor de știință arată că acest volum de fitoncide este capabil să distrugă cel mai mare număr de microbi ...
194