ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Recipienti în cântec parcAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/26jun07_vodoem_park/1.jpg rezervoare mari sunt elemente parkoobrazuyuschimi. În plus faţă de natură pur funcţională (îmbunătăţirea condiţiilor de microclimat de dezvoltare a vegetaţiei, etc), iazuri au o valoare estetică, precum şi parcuri decora şi de a afecta pozitiv emotiile de vizitatori. Prin urmare, parcuri noi sunt create de obicei în jurul organelor de apă naturale (râuri, lacuri, iazuri) sau în acele locuri, unde puteti avea o surse artificiale decorative, fantani si cascade.
Cele mai multe parkostroiteli utilizarea râu, care curge prin parc sau în apropierea acesteia. peisaje riverane ar trebui să fie plasate de-a lungul canalului, ca axa centrală. Principiul de organizare a peisajelor - alternanţa de spaţii închise şi deschise. În special, crearea unui sistem de spatii deschise de-a lungul lunci a extinde optic canal ingust. Acest efect poate face, de asemenea, un dispozitiv pe băncile unei oglinzi de apă artificiale mici.

/ Articles/26jun07_vodoem_park/2.jpg În cazul în care terenul permite, puteţi crea un sistem de cascade cu mici diguri si baraje. Când apa aparatul cascade necesar să se analizeze modul în care acestea vor fi uşor de înţeles, cu piese şi platforme şi va deveni punctul central al unei perspective parc.
Cu o scădere semnificativă de relief de spaţiu parc a recomandat crearea de cascade. Cascadă şi spaţiu adiacent poate deveni centrul compozit al parcului. Efect decorativ, rece, peisaje ionizirovannost atrage mulţi vizitatori la cascada. Efectuarea peisaj cu o cascada solicită o naturaleţe maximă. Apa este o cădere de apă se poate face fie prin albia pitoresc, sau pe un canal rectilinie; de furnizare a apei în lacul de acumulare trebuie să fie alimentat constant.

Dam un râu, puteţi crea un lac pitoresc şi grupate în jurul principalele domenii de parc. Elementele esenţiale ale compoziţiei iaz este dimensiunea sa şi de configurare. Big Pond, o zonă de hectare mai multe sau mai mare cu maiestuos punctul său de vedere şi insulele - un decor minunat parc. Chiar şi iazuri mici, cu pricepere plasat printre vegetaţia, parcul pot deveni centre de compoziţie zone individuale şi terenuri zona de parc. axei principale de rezervoare este oportun să se sublinieze instalaţii sau elemente arhitecturale sculpturale care sunt instalate pe malul departe sau de pe insula. / Articles/26jun07_vodoem_park/3.jpg Insulele cu pavilioane, pergole, punctul de vizualizare este un loc perfect pentru a relaxa de metri, plus ca a crea o diversitate de perspectivă. Poduri conectarea insule reciproc şi cu mal, ar trebui să fie organic în peisaj, aceştia le pot efectua o varietate de materiale: lemn, metal, beton, piatra. Aspectul de poduri este determinată de peisajul inconjurator. Cel mai convenabil de cazare pentru insulă - nu departe de mal, la o distanţă. Insula poate fi orice formular simplu, cuplată cu litoral. Vegetaţie, amplasat în apropierea apei, de asemenea, serveşte ca funcţii de protecţie: reglementează doilea tur de scrutin, a preveni blocarea cu aluviuni a rezervoarelor, indeparteaza excesul de umezeală zonele de coastă. Pe malul rezervoarelor de banda ar trebui să fie pus de teatru, omogene grupuri mari de mesteacan alb Lacy, pin, cu trunchiuri de culoare roşie, carpen, tei, paltin, Norvegia molid. Pe malul de nord a crea reţele de mare, la sud - un grup de copaci sau unic, pe ţărmul de est se lasă pe posibilitatea de a deschide. Pentru accente şi aripile verde, puteti folosi salcie plângătoare, alb şi piramidal plop, Thuja. Răspândirea de stejar rosu coroana este, de obicei un mare "raSfios "pentru un peisaj de apă. Pante de coastă sunt plantate cazaci ienupăr, alun, agrişă, Hawthorn. Abilă plasarea de vegetaţie subliniază de relief de pe coasta, creează o varietate maxim de peisaj şi panorame pitoresc silueta şi ţărmurile îndepărtate. Peisaj monoton poate fi eliminat printr-o alegere specială de vegetatie in ton frunziş Glow apa ierburi şi flori frumoase luminos: gradina irisi, crini, narcise.

/ Articles/26jun07_vodoem_park/4.jpg loc special în compoziţia parc ocupa iazuri mici artificiale - piscine decorative, care sunt din beton armat ceasca de forma geometrica sau imagini. Aceste boluri sunt pe picior de egalitate cu alei acoperire, pasarele, sau să crească, deasupra lor, la 10-15, a se vedea fundul piscinei decorative, uneori, decorate cu picturi murale de glazuri mozaic sau ceramică. Pentru părţi cu care se confruntă din bazinul folosind materiale naturale sau artificiale piatra: granit, marmura, ceramica, cărămizi, ţigle smălţuite. În bazinele pentru producţia de plante acvatice, în partea de jos trebuie să fie intensificate formular. În apă gradini cultivate nuferi, nuferi, obligeană Marsh, strelolist irisului ordinare de apă. Inotul este, uneori, decorat cu o fantana. Fântâni cu zgomotul lor liniştitor de apă care se încadrează, susură şi spumante, în soare fluxurile - unul dintre elementele cele mai spectaculoase decorative. Figura ape curgătoare, sculptura, arhitectura, piscina, incadrand vegetaţie face posibilă pentru a crea o melodie bogat, molipsitor, un accent puternic în peisajul din parc. Cu piscină ornamentale cu o fantana pentru a selecta aranjamentul link-ul principal: suprafaţă orizontală liniştită din care ţâşneşte apa de pe un dispozitiv de dimensiuni mici sau un jet puternic de apă verticală.

/ Articles/26jun07_vodoem_park/5.jpg Formarea a peisajului atunci când se construieşte rezervoare într-o mare măsură, depinde de structura walkways parc. Dacă un iaz sau râu este mare, este necesar să se stabilească cateva piese pe diferite niveluri şi pentru a creşte lăţimea acestora, precum şi trasee montane aproprierea corpurilor de apă atrage atenţia turiştilor. Amenajate, apa bine echipate îmbogăţi peisajul parcuri, gradini si piete.

Marţi, 26 iunie 2007
Vizualizări: 3582

Citiţi de asemenea

Nadejda Mazurova, doctor în psihologie, despre influența desenelor animate asupra psihicului copiilorDe ce astăzi copiii...
72
Dacă nu ați auzit niciodată cuvîntul "Dolmen", atunci probabil că veți întreba: "Ce este aceasta?”Dolmenele sînt una d...
60
Natura a înzestrat cu o încredibilă longevitate baobabul african - se cunosc exemplare, a căror vîrstă este mai mare de ...
79
Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
306