ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Rețete de cvas minunat pentru slăbire și purificarea organismului

Strămoșii noștri pregăteau din timpuri străvechi această băutură miraculoasă pentru sănătate, iar în prezent a mai fost descoperită încă o proprietate a cvasului – reducerea greutății și accelerarea schimbului de substanțe.

Vă propunem în continuare cîteva rețete de cvas pentru slăbit. Toate se prepară în condiții casnice, fără drojdii.

Cvas din ovăz

Cvasul se consumă timp de 2 săptămîni. Peste 2 săptămîni se va observa o ameliorare a digestiei și pierderea greutății. Timp de o lună, puteți pierde cîteva kilograme.

Pentru un borcan de 3 litri se iau 0,5 kg de ovăz sau fulgi de ovăz.

Acestea se spală, se adaugă în borcan și se adaugă apă fiartă. Adăugăm 3 linguri de zahăr pentru a începe procesul de fermentare,

Apoi gura borcanului se leagă cu tifon și se lasă 2 zile. După expirarea acestui termen, la suprafața cvasului se formează o peliculă – e semn că băutura e gata. Acum cvasul trebuie strecurat și băut cîte 1 pahar, cu 30 de minute înainte de masă.

Cvas din sfeclă

O sfeclă mare sau 2 mai mici se rad prin răzătoare, se adaugă o bucată de pîine de secară uscată și se adaugă 2 litri de apă rece. Se mestecă cu 4 linguri de zahăr. Se lasă 3-4 zile, apo se pune în frigider.

beneficiile cvasului din sfeclă: elimină colesterolul, ameliorează schimbul de substanțe, ajută în cazul afecțiunilor cardiovasculare, dilată vasele, curăță colonul, este util în cazul obezității.

Se bea cîte 0,5 pahare cu jumătate de oră înainte de masă (nu mai mult de 5 pahare pe zi). Dacă organismul a început să se curețe prea intens, atunci administrarea se încetează sau se reduce cantitatea de cvas.

Cvas din ierburi după rețeta lui Bolotov

Foarte mulți cunosc rețeta cvasului din rostopască cu zer din lapte, inventat de academicianul Bolotov. Această băutură contribuie la curățirea organismului și la asimilarea grăsimilor. Ea întărește imunitatea și este folosită deseori în cazul răcelilor.

Cu ajutorul cvasului din plante poate fi redusă febra. Într-un borcan de 3 l se pune 1 pahar de frunze de rostopască, se adaugă 200 g de zahăr,0,5 l de zer și apă. Acest cvas va fi gata peste 10 zile. Pentru cura de slăbire se consumă în fiecare zi cu 3o de minute înainte de masă.

 

Sursa: vk.com/kedrovoemaslo

Joi, 05 mai 2016
Vizualizări: 1938

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
224
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
158
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
342
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
334