ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Reuniunea fondatorii case ancestrale din CrimeeaAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

În Ucraina, intr-un colt frumos din Crimeea, la poalele muntelui Chater-Dag, în aşezarea de Paşte 21-25 iunie 2009 va avea loc reuniunea internaţională a fondatorilor de case de rudenie. Cazări în tabere de corturi permanent cu (saci de dormit).

Scopul reuniunii:
1. şi cunoaştere a stabili contacte personale între localităţi.
2. Deţinerea în comun de vacanţă "persoană care face baie".
3. Tema "Educaţie şi educaţie într-o localitate,
4. Discuţie greu de rezolvat probleme cu care se confruntă creatorii de case strămoşesc şi pentru a găsi cele mai bune moduri de a le aborda.
5. Discuţie de unele interpretări ale cărţii Maigret (persoane au înţelegerea diferite, inclusiv erori perioada figurativ)
6. Modalitati de dezvoltarea în continuare a ancestrale case (propuneri).
De asemenea, planificate pentru acest târg, unde puteţi realiza seminţe de înaltă calitate, un naţional de îmbrăcăminte şi alte produse.

Cazare Bright are experienţă în efectuarea de seminarii în perioada 2007-2008 (a se vedea site-ul http://www.svetloe.com ). Pentru a aranja o întâlnire ne-am dus la dispoziţie, toalete, sala de mese pentru 90 persoane, un amfiteatru natural. Lângă un lac (300 metri). Există un loc de parcare pentru autoturisme.

Mesele în sala de mese nu este folosit pentru carne şi mâncăruri din peşte (poluvegetarianskoe). Pentru prepararea poate fi folosit ouă şi produse lactate. Cei care mănâncă numai alimente proaspete, vă rugăm să ia în considerare imediat si mananca independent.

Directii la soluţionarea cu autobuzul Simferopol feroviar d_vokzal-Krasnolesye de miere. Universitatea (aproape de gara) la ultima oprire cu. Krasnolesye. Plecarea cu autobuzul de la 7-15, 9-00, 11-00, 14-15, 16-15, 18-00. Sau alte mijloace de transport pentru a-Alushta Yalta autostrada in satul de bună şi cu navetişti. Krasnolesye. La final cu. Krasnolesye te cunosc. În cazul în care transportul acestuia la locul de desfăşurare a seminarului este mai uşor pentru a obţine prin intermediul cu. Marmara.

Taxa de înregistrare de 100 de grivna fără alimente. Costul estimat al 3-ori masa pe zi - 75 UAH. Pentru a înregistra un participant trebuie să pre-pay 50% din putere şi taxa de organizare (timp de cinci zile pentru a obţine ~ 280 USD) .. Cererile sunt acceptate până la 1.06.2009g Apel. (Şi clarifica orice întrebări în orice moment înainte de reuniune).

Pentru a transfera taxei de înregistrare în următoarele moduri:

• Pentru poştale (Ucraina, Simferopol, 95034, Ermolaev, Konstantin Vladimirovich, la cerere) - durează aproximativ 3 zile.

• transfer bancar, fără a deschide un cont prin UkrSibbank (după nume: Konstantin Ermolaev, asiguraţi-vă să-i spuneţi traducere codul pentru v. 8-067-650-56-69). - Această traducere instantanee, în Ucraina.

• carte de reîncărcarea contului Ermolaeva Konstantin Vladimirovich în UAH № 26251000635654 în UkrSibbank, costul serviciilor de 5 UAH.

• transfer de bani prin orice bancă, în funcţie de "Anelik», «Contact» în dolari, ruble, euro intrarea Ucrainei, Crimeea, Simferopol Konstantin Ermolaev şi asiguraţi-vă că pentru a permite transferul de date prin telefon şi e-mail

• Transfer de sistemul de plată electronică U Webmoney pungă (grivna): U326683747584. Comentarii de traducere, vă rugăm să precizaţi numele şi oraşul, luaţi în considerare de 5% pentru incasare.

A lua legatura cu numerele de telefon ale organizatorilor:

+38-096-226-42-17, +38-050-808-80-55 - Paul
+38-067-650-56-69 - Constantin

e-mail: poselenie@svetloe.com, acest site http://www.svetloe.com

Miercuri, 13 mai 2009
Vizualizări: 2352

Citiţi de asemenea

ONU a aprobat miercuri una dintre cele mai importante schimbări din ultimele decenii ale politicii sale privind droguril...
42
Compania Sanabul a fabricat primele din lume mănuși de piele din cactus.Potrivit companiei, materialul produs pe bază de...
64
Retailerul britanic ASDA și-a deschis următorul său magazin în formatul "fără ambalaj".Se spune că acesta este cel mai m...
60
Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
715