ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Revoluţia locale de energie din Marea BritanieAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Odată cu apariţia şi dezvoltarea rapidă a producţiei locale de energie alternativă de energie electrică nu este doar cerere, dar, de asemenea, profitabile. În ţările avansate, cum ar fi Japonia, este deja o experienţă de cumpărare de energie electrică de la populaţie. Pregătit să se alăture acestui domeniu promiţător de energie şi de Marea Britanie.

În această săptămână Ed Miliband (Ed Miliband), Marea Britanie secretar al energiei şi schimbărilor climatice, a prezentat un plan de proiect pentru începerea revoluţiei energetice locale "în Regatul Unit.

Planul prevede dezvoltarea, simplificate nou sistem de generaţie locale şi vânzare de energie electrică în sistemul energetic generală a ţării. Care va permite organismelor de conducere locale a asista persoanele fizice şi firmele mici să pună în comun în producerea de energie electrică din surse regenerabile, compania.

Acest plan se bazează pe-asteptatul salariul achiziţiile scară lungă de energie electrică de la producătorii mici, care ar trebui să le încurajeze să dezvoltarea rapidă.

Planul prevede, de asemenea pentru crearea un serviciu special, care va ajuta consiliile locale, cooperative, organizaţiilor sociale şi comunităţilor să investească în producţia locală de energie din surse regenerabile.

Consiliile locale din Marea Britanie aparţin unui număr imens de clădiri publice, inclusiv şcoli, biblioteci şi clădiri administrative, în acelaşi timp, conducerea organelor de conducere locale este sarcina de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră dăunătoare. O modalitate de a asigura astfel de clădiri vor fi energie electrică prin utilizarea surselor alternative de energie, peste care pot fi vândute la sistemul energetic generală a ţării.

Oficial, noul plan pentru a stimula utilizarea surselor locale de energie este de aşteptat în această săptămână.

Sursă

ABONAȚI-VĂ
Duminică, 14 martie 2010 12:00
Vizualizări: 2562

Citiţi de asemenea

Un copac frumos banyan pe plaja Waikiki, Hawaii...
77
Nu există oameni care nu au nimic bun în ei, la fel cum nu există oameni absolut răi. În fiecare suflet există și bune ș...
80
Lansarea incitantă a Inițiativei pentru antreprenoriatul feminin la începutul lunii octombrie a oferit femeilor o ocazie...
84
Doar că majoritatea oamenilor nu știu despre acest lucru, motiv pentru care apar toate nenorocirile lor. Și primul mirac...
78