Revoluţia pentru vehiculele electrice din Marea Britanie

/ Vizionări: 5460

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Sursa: www.eco-way.org
Toţi cumpărătorii de vehicule electrice din Marea Britanie vor fi compensate printr £ acum, ca parte a unui guvern de strategie a anunţat prin 5000 (~ 7 36, mii de dolari). Ecologic de transport şi crearea de "verzi" de oraşe, în cazul în care vor fi utilizate exclusiv electrice, a devenit parte din planul britanic de a reduce emisiile de CO2.

Programul de la 250 milioane de lire sterline (368 milioane dolari SUA) au fost furnizate de către ministrul Transporturilor Geoff Hoon şi a ministrului de stat pentru afaceri, Lordul Peter Mandelson, a declarat The Guardian. Ca parte a programului susţinut va reduce emisiile de CO2 în atmosferă cu 26% la 202, şi 80% până în 2050.

Ministrul a spus că "60% din toate excursii sunt mai puţin de 25 km, care permite utilizarea de vehicule electrice pe o bază permanentă, pentru a merge la şi de la locul de muncă şi de reîncărcare la domiciliu."

"Vrem să transmită oamenilor ideea că utilizarea vehiculelor electrice este o practică normală, şi nu este nimic neobişnuit. Nu este nimic extraordinar, şi ele pot fi folosite pe o bază de zi cu zi în loc de masina de obicei" - Geoff Hoon a spus.

Douăzeci de milioane de lire sterline din suma solicitată va fi utilizată pentru a construi infrastructura pentru taxarea vehiculelor electrice din orasele mari. De asemenea, este planificată să utilizeze aproximativ 200 de vehicule electrice în centrele urbane, pentru a permite oamenilor de a face cunoştinţă cu modele noi sau de a participa la test-drive.

Ecologice de transport