ecology: ru md
Video prezentarea proiectul Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Rodney genericeAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

La patruzeci de kilometri Vladimir în ecovillage mea "nativ" este patrimoniu. Pentru al cincilea an, am luat un hectar de teren, întreaga familie pentru a încerca să aranjeze şi mai puţin frecvent într-un apartament oraş. mulţi prieteni, vecini pe veranda ştiu acest lucru şi sunt întotdeauna interesaţi de întrebările despre recolta, de iarnă şi multe altele. Dar acum, chiar şi a adăugat o întrebare: "Cum ai de gând printr-o criză?" Pune-l a început în toamna târziu, când am avut de masă legume, plante aromatice, fructe de recoltare. Vremea a fost de aşa natură încât, până în decembrie ne-am dus în pădure, de ciuperci, pentru noi aceasta criza - ca vântul, furios undeva deasupra norilor şi nu ne interesează. Ce? Bărbaţi se confruntă cu tensionate, dureros de anxietate. Acestea sunt acum şi mai bine cunosc pe cineva - ca o insultă.

Şi noi suntem foarte bun. În mai 2008, primii şapte ani împreună înflorit pomii fructiferi în grădină. Sezonul trecut, le-am colectat de piese din cele 15 precoce şi 26 mere târziu, roşu strălucitor. Două zeci de fructe de padure a dat cireşe prima dată. Pere înflorit, dar fructele nu sunt în măsură să facă, maruntite. Nu contează - am fost fericit şi culori! Două smocuri mici de dulce-acrişor struguri verzi au un try. De primăvară plantate terasa excavare iaz boabe strica. Acum au seminţele lor. De ovaz este foarte bună, şi grâul. Cum au reusit ceva pe argilă goale altceva pentru a da? S-au surprins. de orz semănat şi hrisca, dar vara era foarte umed, soarele un pic, şi cultură nu este copt. vecinii Mulţi au introdus o stupină, de pui, de capră, iar unele chiar o vacă, dar nu se simt încă pregătiţi pentru acest lucru. A lungul timpului am de gând să achiziţioneze albine. În primul rând, aveţi nevoie pentru a le găti de compensare cu plante miere, aceasta planta cu arbuşti în formă de un gard.

Semnificativ crescut de gard viu si foioase conifere plantaţi de-a lungul perimetrului a site-ului. si mesteacan de mai sus ne copaci creştere de pin, copacii cresc mai încet. Sub brazii au colectat ciuperci: luteus şi Calocybe! Din gradina este mai rău. Fără experienţă, dar vom afla. vecinii Exemplu tuturor celor vii iarna pe legume lor, conserve si muraturi, foarte liniştitor.

În timpul verii trecut, în acest iaz a crescut Karasik: vecinii permis nepotului său să-i prindă şi eliberarea fingerlings cu noi. În toamna anului l-am văzut la păsările de apă aproximativ cincisprezece centimetri lungime şi o mulţime de animale tinere. În acest iaz plin de viaţă, şi nepoţi, care îşi petrec la mine este de vara a cincea, gata de a fi toată ziua despre el, ai grija ca larvele de libelulă accesează cu crawlere şi devine dintr-o minune înaripat. Băieţii au fost capturate horseflies, protap pe un stick şi a oferit o broasca in apa. Aceste nu mai tem de oameni şi a condus la feed semenii noi. Copiii împuşcat un film scurt despre el şi a luat pentru a arăta colegilor mei de la Moscova. Oriunde s-ar vedea acolo un curcubeu triplu, aceasta cerul înstelat noaptea în întuneric de smoală, care rulează în jos o cale de iepure, vulpe, şedinţa de la marginea drumului, sau ca un vultur alungaţi din domeniul în pădure încâlcit într-o turma de ciocârliile?În Ecovillage "Nativ" include sase aşezări planificate:, bine, preţuită, Sunshine, Constellation visele nativ şi paşnică. Suprafata totala teren - mai mult de 500 de hectare. Aproximativ 350 de statii, nu mai puţin de un hectar fiecare, sunt făcute în proprietatea familiei. Din 2001, când a conceput si lansat proiectul, construit de către cetăţeni, membri ai programului de investiţii de mai mult de 10 de kilometri de drumuri, mai mult de 70 de case şi acareturi, aproximativ 7 km de linii de transport, zeci de fântâni. Noi deja locuiesc aici permanent pentru mai mult de 40 de familii, cupluri formate noi, copiii se nasc. Toate acest lucru sa întâmplat fără nici o investiţie publică.

În 90 ani terenul a apartinut ferma de stat Il'inskii "Sudogodskoye regiunea Vladimir. În anii perestroikăi, el a încetat să existe, terenuri abandonate prea mare reciprocă de Apărareodym pădure. sate parasite, bătrâni au murit, tinerii au dat drumul spre oraş sau ruina de sine bea în loc de lene şi de frustrare. În timpul verii, cateva case prind viata, transforma într-o cabana. În unele sate vecine nu au fost niciodată drumuri pe tot parcursul anului. In timpul iernii şi în afara sezonului au fost, în general, nu sunt disponibile. Solurile în domeniile puternic epuizate, argila. Cine sunt ei dor de non-Black Earth, când numărul în judeţele vecine din regiunea Vladimir, şi a terenurilor mai bine, iar perspectivele pentru mai multe?

Deci, de oameni au venit - un grup de oameni cu viziuni similare din diferite orase din Rusia, care a vrut să se conecteze viaţa în ţara aceasta în eternitate, pentru a crea acest case de rudenie, gradini stabilesc, pune jos rădăcini de acest gen. drumuri pavate cu pietriş de suprafaţă, ruta obligat de la sate îndepărtate, şi au început viaţa cu o vigoare noua. Exemplu de proiecte de construcţii nostru a fost contagioase, în satele vecine, de asemenea, a început construcţia. Adesea localnicii pe şantierele noastre au avut un singur loc de muncă şi hrăni familiile lor, atunci când în satele de munca nu a fost găsit.

În fosta ferma conac centrale, satul Ilyino, zece anul şcolar a planificat deja să se închidă din cauza unui număr mic de copii. Şi-ar fi închis dacă nu pentru copii de colonişti. Condiţii de viaţă cu vecinii vrut în pace şi armonie, aşa că a fost decis la şcoală pentru a organiza manifestări comune. Începând cu anul 2004, a adus colonişti copiilor cadouri de Craciun, şi atunci când şcoala în iarna din cauza accidentului, aproape îngheţate, colectate de bani pentru reparaţii, şi modul de scoala nu este deranjat. În 2008, sumele colectate pentru reparaţii drumuri şi raionale, dar aşa cum sa dovedit, muncitorii rutiere au fost în imposibilitatea de a învăţa şi de faptul că aceste fonduri alocate de stat.

Timp de cinci ani, a avut loc festivităţile, care a invitat oameni din satele vecine. Craftswomen se coase haine, soţi, copii, să participe la concursuri pentru cel mai bun costum. Fiecare familie are o persoana creativa, placuta vecinii poezie ordinare, dans sau cântec. Pentru a efectua colinde de Crăciun şi de fiecare familie pentru a trimite cele mai bune urări pentru noul an, pe săptămână nu a fost suficient. Zgomotoase şi trupa veselă a lui Carol a trebuit să meargă kilometri de drumuri, otplyasat aproape de casa maestrului, unde oaspeţii au fost trataţi bogat toate delicioase, dar uita-te la lauda imobiliar maestru. Fiecare reuniune - un spectacol de improvizaţie.

În timpul verii, în Ecovillage este de 3-4 de vacanţă. Toţi locuitorii se adună în pădure pe o pajişte mare pe malurile râului Vysokushki. De-a lungul anilor am reuşit să restabilească dansuri vechi, jocuri şi cred că de ceva nou. Director al teatrului pentru copii orăşeanul Sudogda Contra Irina sa demonstrat de dansuri populare tineri artisti sat Vladimirschiny. La sarbatorile vor întreaga familie, imbraca in costume populare, aduce ceva delicios. lunca de vacanţă într-un spectacol plin de culoare, aromate. atribut obligatoriu - un incendiu. Vârsta participanţilor nu a fost distinse: toate sunt copii! Astfel de sărbători unesc o familie, reuni vecini. Orice talent este dezvăluit şi sprijin prietenos. Barzi cu cantece, poezie si chitara. Şi când stelele sunt luminate - sar prin foc si mersul pe carbuni. Bărbaţi şi băieţii încearcă în special: după ce se uită la ele femei, ca daca nu o gafă! Discuţiile sunt, de obicei, despre lumina, draga. Copii de toate părţile implicate pe picior de egalitate. Netezi ridurile în zâmbetele persoanelor în vârstă. Ce crezi că va merge un copil dintr-o familie să trăiască pe staţie, fura, sau încercaţi droguri? Va recrut dintr-o astfel de familie "a face o scuză" din armată? El a fost sufletul si pielea se simte toate trepidaţie a bunurilor familiei sale - o ţară mică, care trebuie să fie protejate.

Copiii noştri cresc sănătos şi puternic. Ele respira aer curat, bea apă curată, auzi discursul nebrannuyu liniştită. Şi alături de părinţii lor, care sunt mândri. Împreună, pune viitoarea prosperitate a cuibul lor. La vecinii zile de naştere şi acorde reciproc alte plante, seminţe saumâncăruri speciale din fructe de gradina sa. Recent, Ira Hanina de la ziua de nastere a dat Ladny Molchanova Tanya un dovleac imens. Ea felii şi se consumă crudă - neobişnuit de ea a fost atât de dulce. Pentru seminţe format o coada de aşteptare, dat fiind că seminţele de dovleac sunt multe, de ajuns pentru toată lumea.

Un bine apa? Ea vrea să bea din nou şi din nou. Şi ceai din ierburi domeniu sunt ceşti de suflet dulce. Organismul se simte aparent necesitatea de a purifica şi solicită o mulţime de apă. Este incredibil de gustoase. Unele sunt norocos în oraş pentru a bea si gatiti, cineva frecare fata de exfoliere. Pentru mine ştiu că în oraşul cu apă de la robinet sau băutură, sau nu vor să se spele. Pielea sensibilă a fost şi simţi imediat diferenţa. Şi nu numai pe piele. Bucăţi discurs brane ureche grosier, hit-uri pe străzile tristeţe ochi, persoane beznă. Iritant fum de alcool la autobuze şi de evacuare a congestiei. Mai degrabă, acasă la imobiliare: pentru a se arunca cu capul în iaz, să ia o respiraţie profundă miros de flori sălbatice. Bun acasă.VIAŢA ÎN Ecovillage tot timpul ocupat, chiar dacă acesta poate exterior, şi nu sunt vizibile. Amintiţi-vă mai ales a plecat, în 2008, un eveniment foarte important. Copiii a doi vecini efectuate ritualuri de nuntă, aşa cum sa întâmplat în strămoşii noştri la distanţă. Sasha si Dasha întâlnit în cadrul acordului, s-au îndrăgostit şi a început să se pregătească pentru vacanţă pentru mai multe luni înainte. Ei au ales zona în care vor trăi o nouă familie, cu atenţie prevăzute de plantare, gradina si tipuri de plantaţii forestiere, plasarea de clădiri şi structuri, au calculat numai favorabile pentru ziua nuntii - 18 august. Mult timp înainte de ceremonia de cuplu a făcut lista de plante necesare şi runde de toţi vecinii moşii, invitând pe toţi la nunta lui. Pentru a ajuta oaspetii alege cadouri, fiecare selectat dintr-o listă a ceea ce el a plantelor ar putea da. În fiecare baieti imobiliară salutat cu mare bucurie, pentru ca feţele lor aprinse o lumină specială Dragoste si fericire. Au plecat, dar acest lucru lumina pentru o lungă perioadă de timp de încălzire sufletul tuturor celor care l-au văzut. La ora fixată, dimineaţa devreme la 18 august în apropierea site-ului au fost aproximativ o sută de tineri cu plante tinere, lopeţi în costume populare de sărbătoare. De vară a fost umedă, iarba este mare, proaspăt, pentru ca baietii în avans pe toate căile brazdă plantări. La site-ul de fiecare răsad planificate atent bătut cuier cu numele de plante. În centrul a site-ului construit un mic deal. Anterior, în primăvară, el a plantat flori. La deal, până la bluza rus festiv creatorul tineri, lumina stralucitoare emoţie extraordinară. Clienţilor a crescut la prokoshennym căi pentru a noshami preţioase în mâinile sale. Alexandru a mulţumit tuturor celor care au venit, a declarat ca planul lor de moşii viitor, şi toată lumea a amintit în vizită la locul unde am da darul său. Ne-am plimbat în sus pe deal la părinţii lui Alexandru, rude. Ei cer, care a ajutat la crearea a crea acest frumos. Creaţi aceasta nu este una cu el despre inspiraţia - Dasha lui. Deci, ea a mers la deal, jenat şi radiantă într-o rochie albă, pe care ea cusute. Acum vin la părinţii deal Daria cu familia ei. Ei au întrebat dacă este de acord cu planul de cuib şi care este, care este ea încoronat. Dasha spune că este de acord cu faptul că examinarea a fost atât de mult timp sunt impreuna si pune pe un aplaudat generale florale cununa pe cap de soţul ei. Acum, rudele de mireasa si mirele felicitări şi îmbrăţişând reciproc. Oaspeţii dispersate pentru tinerii răsaduri de conceput, plantat. Deci, câteva ore au fost plantate toate Estate - cu dragoste si entuziasm speciale toate. Cu fiecare plantă veşnic dragoste selilas aici. Şi în această acţiune este fracţiunea din toată lumea care au participat la sărbătoare. Acesta nu este uitată. Apoi, au fost dansuri, cantece, jocuri, de masă bogată şi, din nou distractiv fără alcool, fără toate artificiale şi inutile.

Cu aterizare în primul rând pe parcela lui strămoşesc, m-am simtit acest model magice. Aici siYan, importate şi cultivate de către prietenul meu de la Nadia cireşe iată Novocherkassk - vecinul meu, Tanya ei a adus un cadou, care este arbuşti coacăze negre de la un alt vecin, Nadia. Ocolind pământul pe perimetru, salut la plante, cunosc istoria din fiecare, voi trimite un cald salut prietenilor, lor actuale, şi, deşi eu mă număr printre ei. Ori de câte ori credeţi că ar putea arunca pe scurt - oriunde amintiri placute si sentimentul constant de bucurie. Aici este - Spaţiul de Iubire. Este o viaţă, în creştere, devenind mai puternică. Aceasta va da sănătate şi bucuria de a posteritate.

recunoştinţă la infinit Anastasia, frumoasa siberian femeie, care a ajuns la noi sunt ritualuri înţelept de strămoşii noştri mare. Multumesc VN Maigret, care a scris despre această carte din seria "Cedrii din Rusia". Acum suntem în realitate, în măsură să vă simţiţi şi spun altora cum putem în timpul nostru de a trăi cu bucurie şi fericire, fără falsitate şi murdărie. Desigur, noi suntem doar de învăţare încă acest lucru, dar este doctrina fructe se fac deja simţite.

După ce la un moment dat femeile noastre visat că iarna va fi serile lungi de a face lucruri pe care le iubesc: de cusut, brodat, tricotat, de gând să vizitaţi. Dar alte evenimente sociale importante se suprapun, necesită o atenţie urgentă, şi de iarnă se execută neobservate. Iarna trecuta a avut loc pe clase de tesut si cusut scoarţă de mesteacăn. Ca iarna, dintr-o dată un autor necunoscut din comunitatea noastra de Kazan V. Miroshnikov trimis poveste script-ul în versuri "printesa, care trebuie să trăiască în paradis." Povestea a placut, a avut loc ei. Premiera a fost pe majorete. În timp ce repetitii, costume pregătirea, a învăţat cuvinte, participantii insisi, adulţi şi copii bucurat de proces. Joc va fi afişat prinarodno, în club sat. Autor a invitat şi a promis să vină.

În iarna a decis să părinţilor de două ori pe săptămână pentru a colecta copiii lor in casa general şi preda ştiinţa vieţii. Pe care le predau parintii lor. Un tată este puternică în matematică, altele - în pregătire fizică. O mamă dă ştiinţă universal analfabeţi. Din fericire, acest nivel de învăţământ în aşezările este mare. Multe educaţie au mai mare, iar unele nu sunt una. Vizitaţi aceste clase este voluntară. Uneori, ele cresc în şedinţe generale de copii şi adulţi. comune de comunicare, cultura deschide strămoşii, adevarata istorie a naţiunii noastre, este fericit. Uneori, în calitate de invitat vizită care are cunoştinţe valoroase, de asemenea, ia parte la ea.

Primăvara şi toamna, fiecare familie încearcă să deţină pe site-ul său: îmbarcare, facilitati, contact cu animale sălbatice - gânduri Mare a Creatorului nostru. Desigur, nu anotimpuri neiubit, tot ce e bun în felul lor, dar, în vreme caldă au o multime de exerciţiu planificat, doar gestioneze. Zile sunt difuzate, unele lucruri sunt înlocuite de altele, de urgenţă. Anunţurile Toata lumea care lucreaza in mosia familiei este întotdeauna vesel. Aceasta nu este o povară. Chiar dacă te plictiseşti fizic, acesta este încă într-o buna dispozitie. Prin urmare, în aşezările de la oameni de cele mai multe ori, sunt într-o dispoziţie bună şi zâmbitor.

Pentru un vecin a venit pentru a vizita un prieten. El a privit surprins şi a adus mai mult de o cunoştinţă - un celebru saxofonistul Serghei Ivanidze. Maestrul a dat un mic concert in club sat, şi sa aşezat apoi noapte la o masă mare în intervalul de mai multe familii de colonişti noastre. El a fost tratată pentru pâine de casă, murături, cartofi, a cântat cântece spirituale cu o chitară fără el. Serghei zâmbit şi sa uitat în jur, şi a recunoscut că nu văzuse niciodată atât de multe persoane împreună la o dată inspirat. Apoi a fost sauna, piscina in gaura, dormind în tăcerea de spaţiu cu ideea necruţător departe. Iar dimineata - teza finală cu speranţa de noi numiri.

Aceasta este rutina noastră. Uneori, el va veni pentru cineva pentru a vizita o persoană interesantă - chemat imediat vecinii, iar actiunile clienţilor cunoştinţele sale şi oamenii lui s-au mulţumit cu atenţie. Si ca pentru astfel de lucruri ca iarna sau vara ciuperci saună în pădure pentru a onorat clienţilor trebuie să fie organizată. El vine din nou si din nou, uneori stânga în săptămânayolki sau două, şi apoi decide să facă parte sa ia mosia familiei. Cine refuză să bun?Desigur, oamenii vin diferite. Cererii principale - să ia ideea de mosia familiei, descrise în cărţi, VN Maigret şi contribuţia iniţială a împărţi costul total de achiziţionare a terenurilor, documente de proiectare, parcele de divizat, fântâni construcţii de drumuri şi publice. Teren de investitorul trebuie să se acorde în proprietate privată şi a terenurilor publice şi drumuri - în proprietatea obschedolevuyu. Prin urmare, îngrijire şi întreţinere a drumurilor - Total Care.

Cineva a venit în program să ia pe umerii lor de probleme comune, cineva mi-a facut dachku sub masca de idei (în comunitatea de vara este furtul, iar oamenii locuiesc aici, iubito). Cineva a luat măsurile de precauţie pentru 2-3 parcelei: după ţara devine mai scumpe, şi complot de prisos - o capitală adevărată. Nu sunt cei pe care noi nu ştim, chiar şi în faţă, doar nu am văzut de ani de zile. Inregistrare teren, şi să-l fi, atunci când ceva rău. Nu uită contiguitate între site-uri, prea mare cu pomi tineri. Acest lucru - atitudinea faţă de vecinii săi. Modul în care oamenii vor să trăiască aici pentru totdeauna? Pentru că memoria umană este prea lung. Deci, nu e în direct, ci mai degrabă vinde. Să vin la cei care doresc cu adevărat să trăiască pe pământ!

Raportul a terenului, ca subiect de vânzare, Ecovillage perceput durere. Teren - vii. Nu este uşor, dar puteţi obţine de către sentimental cu ea, aproape de contact intim. În această a face vă că toată lumea care trăieşte pe pământ. El a venit şi a spus cu dragoste, pe care le zemelyushka - acum a mea, şi ea răspunde cu bucurie la toate cerere. Ei bine, dacă aşa şi aşa a crescut în peretele de mesteacăn arbori - vă rugăm să da. Ei bine, dacă aici, la casa sa dus Convolvulus şi ocultate pridvor - get. Şi, iată, aici vreau să primăvară - pentru sănătatea ta! Pentru a trăda această iubire - este ca pentru a aduce un iubit-o. Exploit-l pentru mediul de afaceri - prea blasfemie.

Am observat că în fiecare vară, numărul de flori sălbatice. Acesta este motivul pentru ca noi să încercaţi! Lung nu a mers la zapada, a fost în zilele calde până la mijlocul lunii decembrie în 2008. Langa casa inflorit margarete, pe alei, - buttercups aprilie şi violete. sentyabrinki convenţională deja "oktyabrinkami", "noyabrinkami" şi "dekabrinkami. Şi acum, când scriu un articol, uita-te pe fereastră - lipirea capetele lor din zăpadă uscată şi ridica starea de spirit.

Doi copaci identice mesteacan aproape de intrarea am plantat în 2004. Pentru experiment, un lăudat şi mîngîie, precum şi prin alte pasaje. Primul este mai mult de trei metri şi o grosime de braţul meu, şi al doilea ca ea a fost, şi rămâne: un mic, slab, cu un top înclinat. Eu zic ca e crud. Dar eu le vom lăsa pentru nepoţi lecţie. Care a adus până responsabilitatea pentru toata viata de pe pamant. Am venit aici din oraşele cu nici o amintire ancestrala fără cultură naturale de comunicare cu solul, cu oameni într-o familie cu copii. Suntem aici pentru acest studiu. Contactul direct cu gândurile a Creatorului, fără intervenţia sunete artificiale, mirosuri, obiecte excita memoria genetică şi, brusc, începeţi să vă simţiţi mai încrezător, sensibil, liniştită. Un număr de vecinii similare cu viziuni similare. Acum, ei sunt preocupaţi de un total de logare de pădure din jur, apoi vor dori pentru a dota şi purifica pomoek naturale din zona de securitate zona de cinci kilometri în jurul ecovillage. Şi de mâine ...

Cred că este un criteriu prin care să împartă colonişti noastre în două grupuri: în primul rând gândit: "Cum pot fi utile pentru comunitate, pentru toată lumea şi familia mea, inclusiv, viaţa a devenit mai fericit?" În al doilea rând gândit: "Ce voi avea de la faptul că, în cazul în care locuiesc aici?" Pot spune cu încredere că primul grup este mult mai mult. Şi fericit.

Astăzi, toată lumea a început propria şi depunerea de viaţă confortabil. casa Big necesită o mulţime de curăţare şi o sursă de mare de lemn de foc. În cele din urmă, atunci când cresc în copaci Break, lemnul va avea propriile sale, şi în timp ce maşinileşi lemn - 4,5 mii de ruble. Pentru cei care s-au mutat permanent de a trăi într-un conac, problema salariilor abordate diferit. Cineva chirii apartament in oras, cineva construieste casa unui vecin, cineva este sabotat iazuri lor - totul depinde de persoană. Când am întrebat despre care oamenii, în principal ca răspuns la zambetul pe buze. Ei au încercat să aleagă Consiliului, dar mai târziu retras. Pentru trecerea de la mine pentru altcineva povara responsabilităţii - înseamnă să te fi fără responsabilitate, că este iresponsabil. Prin urmare, orice vitale pentru toate cauză a decis de către adunarea generală, ca şi în vremuri în adunare.

În timp ce vom merge în continuare la magazin şi să cumpere anumite produse. Cu toate acestea, lista acestora, precum şi volumul scade în fiecare an. Da, şi toate viaţa pe pământ este scump. copacii cresc, creşterea fertilităţii terenurilor în fiecare Manor - şi nu va fi culturile excedentare. Aceste ecologice, cultivate cu legume şi fructe iubire umple natural pe pieţele din ţara noastră şi ţările învecinate, aşa cum a fost de mai multe ori în istoria Rusiei. În ţară şi în fiecare familie va fi un venit stabil. În acest caz, fluxul de bani - nu un scop în sine, ci un efect secundar al mosia familiei. Banii vor fi capabil să efectueze îmbunătăţirea eco-decontare de drumuri, de finanţare pentru programele de mediu şi mult mai mult.

Un exemplu de ţările occidentale care s-au bazat pe agricultura, astăzi arată că acestea nu sunt eficiente, chiar dezastruoase. Agricultorii, al cărui scop este de a profita de cultivarea de produse agricole, luptă unii cu alţii. Pentru a câştiga, de care au nevoie de a utiliza pesticide, erbicide, cultiva produse nocive modificate genetic, şi astfel pun în pericol viaţa oamenilor şi naţiuni întregi. Sunt insecte moarte, animale, om bolnav. Ai familiei care locuiesc într-o proprietate de familie, o relaţie fundamental diferite de teren, a surplusurilor alimentare produse în moşii, va compara favorabil cu toate celelalte produse.

Deci, se dovedeşte că prosperitatea case ancestrale va conduce inevitabil la prosperitatea ţării. Oricum, avem la acest demers şi aduce acest moment. Deci, ce vă întreb despre criza? Nu există nici o criză! Efectuaţi oricare dintre vecinii mei cere.

Irina Volkova
Ziar "Maine", numărul 14 (802) de la primul aprilie 2009
zavtra.ru
Joi, 09 aprilie 2009
Vizualizări: 3230

Citiţi de asemenea

Stația interplanetară NASA/JPL Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) continuă să lucreze în numele științei pe orbita planet...
35
O pasăre isteață. Nu întotdeauna oamenii văd în păsări creaturi inteligente. Poate că ei nu cunosc prea bine păsările? A...
40
"Cel mai bun lucru din faptul că sînt vegetarian este că știu că nu fac rău animalelor. În al doilea rînd, am mai multă putere. Sînt mult mai puternic decît atunci cînd mîncam carne...
134
"Mi-ar fi plăcut să fiu vegan de la naștere. Este uimitor cît de nebun am fost în toți acești ani"...
140