ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Roua – energia divină a Pământului
 

Strămoșii noștri spuneau: "Creștem toți sub soare, și pe roua lui Dumnezeu."

Sebastian Kneipp scria: "Un mare beneficiu pentru sănătate e să te plimbi desculț dimineața pe iarba acoperită cu rouă."

"Roua îl învia și pe cel muribund. Când soarele începea să încălzească iarba, pe cei bolnavi îi scoteau afară. Îi spălau cu rouă. Strângeau roua în sticle, și-i dădeau să beie pe stomac gol. Bolile și rănile se vindecau miraculos, vederea devinea mai clară. "

Când un om stă desculț pe pământ e ca și cum mama ține copilul în brațele sale. Energiile subtile și invizibile pătrund în corpul omului și întăresc toate celulele sale. Aceste energii sunt divine, parentale, pentru că Pământul este cu adevărat părintele nostru.

Plimbarea pe rouă e un cadou pentru organism. Se vindecă bolile picioarelor - edemele, inflamațiile, durerile. După ce mergeți desculț nu trebuie să vă ștergeți picioarele. Lăsați roua să se usuce singură.
Plimbarea pe rouă este benefică și seara, înainte de somn, și dis-de-dimineață. Dacă începeți să vă plimbați pe la începutul verii, atunci până toamna organismul va fi deja destul de călit.

Omul, călcând cu picioarele goale pe Pământ, devine conectat cu întregul Univers, începe să-l simtă. Dacă are boli - acestea îl vor lăsa, chiar și mintea i se va schimba – va deveni mai calm, mai încrezut în sine.

Roua este o energie vie a Pământului și a Cosmosului, pe care o elimină iarba, fiind un organism viu din acest spațiu. Roua este foarte lecuitoare, fiind folosită regular pe piele, o scapă de boli. Un copil care merge cu picioarele goale pe Pământ de la o vârstă fragedă – crește bun la inimă și sănătos.

Antoine de Saint Exupery, după ce a suferit un accident, și-a aterizat avionul într-un deșert african. Suferind de sete, de dimineață el colecta roua de pe aripa avionului său, după ce a scris: "Roua! Nu ai nici gust, nici culoare, nici miros! Tu nu poți fi descrisă! De tine ne bucurăm, neștiind ce ești de fapt. E puțin de spus că de tine avem nevoie pentru a trăi, căci tu ești însăși viața!"

Роса

Роса

ABONAȚI-VĂ
Luni, 02 februarie 2015 9:11
Vizualizări: 5993

Citiţi de asemenea

În iunie 2020, în Naryan-Mar din permafrost s-a dezghețat o corabie antică cu o lungime de aproximativ 10 m. Despre fapt...
423
„Viorica-Cosmetic” lansează în premieră pentru Moldova produse cosmetice inovatoare cu unt de canabis, care promit un ef...
529
Moldova este supusă unei catastrofe ecologice fără precedent. Zilnic, pe rețelele de socializare apar imagini cu păduril...
430