ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Rusă Cvas salvat mai multe persoaneAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Rusă Cvas salvat mai multe persoane
Salvaţi şi noi, hrana pentru animale, sănătatea va da!


Imaginaţi-vă că sunteţi proprietarul magazinului şi a distribui produsele pentru departamentele.
Deci, BERE

Bere - este produs din cereale cereale germinate, în special de orz, cu adaos de hamei şi apă. Este produsă de alcool fermentaţie ciuperci (drojdie) - este o fermentaţie alcoolică.

Departamentul de Transport al Bere Lichior.
Deci, asta este ceea ce se va întâmpla? - Brazhechka Acasă - citit pe ceea ce produsul este .... băutură scăzut de alcool, bere de casă, concepute pentru auto-consum. Este un aluat fermentat, constând din făină, cartofi, sfecla, cu adaos de malţ sau de drojdie, pregătite pentru distilarea alcoolului, sau vorbe de clacă. Ingrediente: apă, zahăr, drojdie (marsupiale drojdie aparţin clasei de ciuperci) - apare de alcool fermenteaza.
Braga a trimite la Departamentul de vin si vodca.

Ce e aici? - Cvas fermentaţie

Cvas - produs din soiuri diferite de făină şi pâine, apă şi malţ şi este un produs de acid lactic şi fermentarea alcoolică în parte. produse Cvas iniţială şi berea sunt la fel. Principalul lucru care distinge cvas - este modul în care este produs, care este o necesitate pentru o lungă perioadă de timp păstrat la o temperatură scăzută şi de răcire lent. Acest lucru vă permite de a dezvolta acid lactic bacterii, atât de mult asa de puternic că, în ciuda adăugarea de drojdie de bere în fermentarea mustului este doar un grad uşoară.

Astfel, Cvas, cea mai mare parte - este un produs de fermentare a lapte fermentat! Cvas şi berea - sunt produse complet diferite, şi nu să stea pe un raft într-un magazin.

Cvas trimite la departamentul de produse lactate. Suntem de acord cu argumentele pe care acesta nu este făcută din lapte şi el polozhno fi în altă unde. Cu toate acestea, impactul drepturilor de fermentare cvas înrudită cu chefir, lapte de iapa, lapte alte băuturi. lapte acru de fermentaţie - este esenta lor, care determină efectele benefice asupra fiinţelor umane şi setaţi-le într-un rând poate fi un mod legitim destul!

Redzhvelak

Pentru a spune că fermentarea cvas de peste mări complet necunoscut - este imposibil. In magazinele de vânzare cu amănuntul nu este de vânzare. Cu excepţia cazului în domeniul sănătăţii magazine alimentare specializate, precum şi faptul că nu în toate. Cu toate acestea, este bine cunoscut printre oameni, obosit de înghiţit pastile şi de sănătate conştient sub numele redzhvelak (Rejuvelac). Punctul lui de fermentare este acru de cereale sau legume culturi, şi simplu reteta. De exemplu, grâu sau secară germinate, apoi frisca intr-un blender cu apă caldă până la laptele de legume. Adăugată (starter chefir acru sau iaurt, smântână) şi păstrate toate două sau trei zile într-un loc cald. Totul ar trebui să scurgere şi - gata să bea. Prin modul în care, tort potrivit ca aperitiv pentru porţiunea următoare a acestui cvas, sau acre fermentare aluat de pâine. Foarte populare aşa redzhvelak varza (puteţi cu adăugirile de morcovi, sfecla, etc - opţional). Toate aceeaşi - varza tocat + fiert apa calda la rata de puţin mai mult de jumătate din volumul de varză, biciuit într-un mixer, sfărâmarea aproximativ 30 sec. Banca se refugiază cu o cârpă curată şi se păstrează două sau trei zile la temperatura camerei. varză fermentul nu pot adăuga că, după cum ştim, în mod corect bacteriile Estesstvenno live pe foi de varză. Cu toate acestea, în urma banca poate Squashan tort de la ciclul precedent. În acest caz, întregul proces va dura doar o singură zi. Înainte de utilizare, la fel ca băutură ar trebui să verificaţi miros. Dacă este o plăcut, uşor amintind de sodă sau iaurt, apoi, pentru. Dacă aveţi doar îndoielition, desigur, cel mai sigur este să se abţină de la utilizarea acestuia şi a face procesul de reîncărcare alte drojdie. Pentru redzhvelaka, probabil, cele mai bune chefir Aluat este o ciuperca. Apropo, şi pentru propria noastră Cvas probabil aceasta este de pornire poate fi ideal.

(Dacă nimic, vase nu te superi brosatya - autorul a scris cel mai bun ca el poate! Îmi dau seama că nu este nevoie comentariu profesionale, deoarece skvas ... - o chestiune delicată).

Lactate fermentare cvas

versiunile lor nu a găsit - pe malţ, sau firimituri de paine de secara, menta sau hrean - totul depinde de imaginatia si kvasovara posibilităţi. Principalul punct de aici este una. Pentru fermentarea mustului este permisă utilizarea numai fermentul acrulactică (ciuperca poate chiar chefir). Şi niciodată nu drojdie!

Din nou! Dacă avem nevoie de chefir, care este cunoscut ca cvas este rezultatul unui amestec de acid lactic şi fermentarea alcoolică, este permisă de a simplifica până la produsul coagulat, folosind doar bacterii lactice în timpul fermentării de lapte. obţine totuşi un produs foarte demn! Deci, cvas - pentru lipsă de fermentare drojdii speciale este permis pentru ao simplifica la fermentarea de smantana sau iaurt, ordinare. Folosind aceeaşi drojdie de fermentare a mustului poate obţine doar un singur lucru - BREW!

Dacă ne întoarcem la literatura de specialitate disponibile (modernă sau pre-revoluţionară), am descoperit că reţete pentru prepararea cvas indicat utilizarea de drojdie în reţetă.

Cât de bine ar putea întâmpla? Această explicaţie este, pentru că în orice moment, până în secolul al XIX-lea, cuvântul implicite Drojdie de aşa-numitele Wild Drojdie. separarea lor din mediul natural, şi conservarea lor a fost asemănător cu arta. Principalul lucru pe care le au întotdeauna, împreună cu diferite tipuri de celule de drojdie de lapte au fost prezente şi în alte tipuri de bacterii! Aceste bacterii sunt, fără îndoială, au fost afectate de bere, deoarece oamenii pot strica cu uşurinţă produsului, în cazul de cea mai mică abatere de la tehnologia lor.

Berarii au venit în ajutorul celebrul Louis Pasteur cu lucrarea sa "Eseuri despre bere" în 1876, A fost stabilite în funcţie de procesele de fermentaţie, principiile de sterilizare, drojdie pentru industria berii. El a continuat tema creştin Emil Hansen, care a furnizat-o celulă de drojdie unice şi a creat condiţiile pentru reproducerea artificială în cultură. Curând după aceea, în 1890, Hansen si Culey dezvoltat drozhzherastitelny aparat în primul rând, principiile de bază care sunt utilizate pentru această zi. Pentru bere, a fost o victorie, deoarece ei a lua controlul dorit asupra procesului de preparare prin utilizarea de culturi pure de drojdie.

După cum se ştie, subproduse de la fabricile de bere şi distilerii (18 şi 19-lea), şi folosite pentru fermentarea de paine, dospita must. Cu toate acestea, nevoia de timp în drojdie de bere (în legătură cu dezvoltarea urbană şi extinderea producţiei industriale) a depăşit de departe de producţie de alcool în formularea lor. Din acest motiv, drojdie de noi curate sa dovedit a fi extrem de popular. În plus, dezvoltarea industrială de drojdie au oferit oportunităţi sporite pentru noi soiuri de copt pâine. Eliminaţi din lapte drojdie tradiţionale şi alte componente ale lor denaturat pe deplin calitatea nutritivă a copt pâine de la ea. El sa ales doar farsa lui frumoasă, care este în mare măsură capabil de a inhiba sistemul digestiv al omului.
Modificarea compoziţiei de drojdie de obicei a dus la o reducere semnificativă a utilizării de cvas în Rusia. Este evident că fermentarea laptelui nu a putut obţine un must aluat drojdie inovaţii, şi Cvas deveni o bere.

Nociv pentru drojdie de bere?

Am auzit de mai multe ori că drojdie dăunătoare. Dar ce este acest rău, deoarece acestea sunt folositeovsemestno şi destul de oficial? Ca afacerea asta?

Drojdie Estesstvenno fel prezente în microflora de o persoană sănătoasă, împreună cu sute de soiuri de alte microorganisme. În sistemul digestiv (din nou, o persoană sănătoasă), unul dintre celulele sale au un milion de bacterii folositoare. De obicei, celulele de drojdie nu mai sunt competitive, numărul rămâne stabil. Dar este în valoare de se întâmple nimic, şi că numărul ar putea creşte rapid. Acest echilibru delicat al microflorei intestinale poate fi perturbat de stres prelungit, alimente rafinate, tulburări ale sistemului digestiv, precum şi utilizarea unor anumite medicamente. În cazul în care numărul de celule de drojdie intrerupt bariera dintre alimente digerate şi fluxul de sânge.

(În cazul în care oricine este interesat în mecanismul acestui proces, esenţa este că celulele din culturi de drojdie încep să germineze în stratul de siguranţă principale ale intestinului. Sistemul imunitar produce un atac asupra structurii străin, rezultând în diferenţele destul de mari, rămân Ne pare rău pentru toate simplificările de mai sus., Dar ele nu denaturează esenţa cazul)

Ca urmare, sângele începe să pătrundă particule mai mari, cum ar fi bacterii, celule de drojdie, particule de alimente nedigerate, toxine ...
În limba engleză, aceasta se numeşte Leaky Gut Sindromul, sau încălcarea de permeabilitate a intestinului. Există indicii că prevalenţa de probleme în rândul populaţiei, impactul său sub acoperire şi în detrimentul semnificativ subestimată.

Este logic să presupunem că, în acest caz, nu sunt condiţii pentru diverse boli şi tot corpul său puterea de a trimite pentru curatirea lui, condamnând oamenii să slăbiciune şi oboseală cronică. În plus faţă de slăbiciune fizică, există o încălcare gravă a activităţii sale intelectuale.

În cazul în care transferul care decurg din această problemă pentru organism, şi lista lor ar fi imens, poate pur şi simplu de anvelope cititor. Este mai uşor şi mai intuitiv explică totul de contradicţie, şi anume:
Pentru a restabili echilibrul microflorei - omul începe să se bucure de viaţă, pretuim fiecare secunda din ea. mai puţin timp necesar pentru somn - un om se trezeşte uşor, odihnit şi somn. Sentiment de uşurare şi de spirite bune - de luptă, provocator - îl face mai activi fizic de timp. În acest oameni de stat se poate porni uşor în sus şi începe să danseze! (Ei bine, spune - şi nu aveţi posibilitatea de viaţă, dar tango pură.)

Vrem să trăim în timp ce dansezi? Asta-i drept - ne pasă de sănătatea florei nostru natal! După cum ştim deja - numărul de celule de drojdie este îngreunată de numărul de bacterii prietenoase şi logică îi va sprijini prin alimentare corectă. Singura putere de bacterii drept este fibra comune incluse într-o masă grosier. Nr fibre - bacterii mor, tango este de peste.

Este foarte important pentru menţinerea echilibrului microflorei înainte de fermentare de alimente consumate. În grosier de cereale sale componente - coajă - conţine partea principală a substanţelor chimice nocive, astfel cum a fost scris in articolele precedente. Prin urmare, dacă vom folosi faina alba de copt, numărul de produse în acid fitic şi alte elemente chimice dăunătoare (ruperea de lucru ale enzimelor nostru), este semnificativ redusă, care este foarte bun. Bad pentru aceasta este că lipsit de bacterii de acid lactic şi produse alimentare de drojdie sunt alimentate de ură, deoarece este un aliment de dorit pentru ei. Dacă utilizaţi aceeaşi pâine din cereale integrale - cu fibre necesare pentru a ne - creşte în mod semnificativ numărul de care să ne chimice nedorite. Acestea încalcă procesul digestiv, care creează premisele componentă câştig de microflorei drojdie. Ceea ce pare afară?

Pentru a avea echilibrul corect al microflorei intestinale nel nevoie de utilizarea suficiente fibre. Este foarte de dorit ca acesta a fost pre-prelucrate pentru noi sau cum înnobileze proprietăţile sale nutritive ale procesului - fie că este vorba de lapte sau de fermentare nikstamalizatsiya (pentru porumb)!

Efectele sale benefice asupra microflorei de om, produse fermentate au în mare parte nu direct, prin creşterea numărului de bacterii benefice, cât şi indirect, prin crearea unor condiţii mai favorabile pentru procesele digestive. Tu nu trebuie să se bazeze pe faptul că, folosind o ceasca iaurt mic sau de a lua o pastila cu drojdie dreapta, pot afecta serios procesele în intestin şi reduce astfel numărul lor în celule de drojdie. Până folosite alimente rafinate şi de dulce - care este substrat nutritiv pentru celule de drojdie, - este drojdie vor face sistemul sa se simta bine, si suntem cu tine viata nu va fi!

Surprinzator, aceste celule sunt capabile de a influenţa omului, care cauzează un îndemn puternic sest ceva dulce. După această doză, de regulă, nu există pierdere sensibilă a puterii. Eşti la curent cu astfel de sentimente?
Deci, acesta va fi dăunătoare pentru drojdie de bere? Pentru strămoşii noştri, cu ţiţei şi acidifiat alimente, dar posturi regulate (ne ştie că a avut loc în mod corect postul de restabilire a microflorei intestinale, este important doar pentru a mânca în mod corespunzător şi apoi menţinerea), nu ştiu de antibiotice diferite - o drojdie puţin în cvas a avut absolut nimic de el. Prin contrast, omul modern, cu alimente sale rafinate şi dulce, dar cu un sistem imunitar slăbit, stresul nu este foarte favorabil condiţiile de mediu şi apă clorurate, antibiotice - din zahăr şi drojdie este mai bine sa fie evitat. Da, şi ce are sens de a folosi drojdie de bere, poate cineva scrie despre acest lucru simplu şi uşor de înţeles? În plus, ei sunt obligaţi să bea cu bule, modul în care acestea îmbunătăţi produs? Cum functioneaza acest beneficiu se poate referi la riscurile pentru sănătate? Toate utilitatea produselor fermentate produse de bacterii prietenoase - prieteni adevăraţi şi salvatori! Ei o fac ca şi cum masă predigestion grosier.

Numărul de publicaţii ştiinţifice cu cuvintele - probiotice, prebiotice, simbiotiki, creşte ca o avalanşă asupra lumii. Procesul de apreciere, este simplu alimente fermentate că strămoşii noştri au mâncat. Nu este vorba doar cuvinte frumos! Nimeni nu ştie ce se poate întâmpla situaţia. Competentă este procesul deţinerea de fermentare a produselor alimentare, fabricarea de medicamente Cvas - are o importanţă critică. Cvas mulţime de oameni cu adevărat salvat. Să fim înţelepţi în pregătirea acesteia, atunci el ne poate salva, de asemenea.

Să mergem din nou înapoi la magazin, dragă cititor. Chiar acum există un nou produs este încheiat, iar eticheta este foarte frumoasa.
Acest lucru va Cvas bautura racoritoare - Este un produs de amestec, şi anume amestecarea Mash dospită concentrat şi acid citric cu apă - şi, desigur - există indulcitori si arome ...

Dar acest cvas (acum au devenit ştiutori de carte ..)! - Un produs de fermentare de lapte fermentat! Deci, acest lucru nu este fermentarea Cvas. Acum, înţeleg că dacă este scris în mici de imprimare de băuturi răcoritoare (mici la cumpărător nu au prea multă atenţie la el) - este pur şi simplu limonadă. Poate ca aceasta bautura un soft şi va fi mai bine decât acasă-brewed bere sau un Pepsikola foarte dulce, din cauza compoziţiei sale pot fi concentrate dospită mustului (CSC). Dacă nu CSC - ceva rau, asa ca atunci cand este utilizat numai pentru fabricarea de arome. În orice caz, aceasta bautura trebuie să găsească un loc printre gazirovok altă parte, şi ar fi mai bine să-i spunem Kolakvas (nu Kvasokola, Drugayakola, Limokvas) - pentru a fi confundat cu blagorparteneri Kwasi en fermentare.de afaceri de succes, prieteni, şi sănătate!
Alexander Soldatov, Canada, 12.20.2007
Dacă aveţi întrebări,
sugestii sau comentarii pe acest articol -
scrie autorul: Lactobac@mail.ru

http://skazka.nsk.ru/article.33/id, 180 /

Vineri, 04 aprilie 2008
Vizualizări: 4663

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
217
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
409
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
292
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
419