ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Rusă Evul Mediu.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

("Cronologia", Italia)

Marturano, Aldo Aldo (C. MARTURANO), 01.17.2008
Acest material este publicat în cadrul acţiunii "cititorilor Traduceri InoSMI.Ru".


Din interpret: Doamne, cu (a) cetăţenii, tovarăşi, draga mea! I, pe mici şi mari nevoie de a face cu istoria Italiei în profesionale din motive egoiste, a dat peste un articol interesant despre pop-up în mod constant în relaţia noastră cu privire la Europa - Rusia (în cazul în care ciupeste pantof). Trebuie să spun că ştiu limba italiană în calculator interlinear. Acest articol este tradus de mine doar din curiozitate, ci pentru că o literară poloneză pripite (toate forţele aruncat la nevoile mari şi mici) afectează calitatea textului. Şi totuşi, să treacă "trecut" nu a putut.

În 1998, în Franţa şi în 2000 în Italia, casa Einaudi publicarea a publicat o carte de Karl Ferdinand Werner, "Nascita della Nobilita - Sviluppo Lo elitele politiche delle din Europa Nascita" - rezultat al cercetării origine ale aristocraţiei din Europa de cincizeci de ani a avut loc la Institutul de la Paris din Cultură, al cărei preşedinte este Autorul, un proeminent om de ştiinţă în domeniul istoriografiei medievale. Această lucrare a fost ignorată de către "italian Evul Mediu", care nu doresc să recunoască eroare de propria izolare sale privind "istoria Europei de Vest" (care este predată în mijloc şi de liceu), în ceea ce priveşte istoria Europei, care este de fapt mult mai mare decât îşi dau seama. Va prezentam la începutul acestei cărţi (scrise pentru cei care doresc să cunoască mai bine rădăcinile noastre), să comenteze cu privire la capitolul "Istoria originii" rus ".

Când conversa cu persoane interesate în Evul Mediu, se simt întotdeauna în bigotism aer şi lipsă de orizont. Termenul de "Evul mediu", sa nascut datorita cifrelor al Iluminismului, care definesc C "ca era de cunoaştere şi bogăţie materială, pus Europa de Vest în centrul de civilizaţie al lumii Wikipedia. [: Termenul" Evul Mediu "(latină aevum mediu) a fost introdus de umanistul italian Flavio Biondo în "Deceniul de poveşti, de la declinul Imperiului Roman" (1483). Până dominantă pe termen Biondo pentru perioada de după căderea Imperiului Roman până la Renaştere a fost introdus prin Petrarca conceptul de "Evul Mediu", care, în istoriografia modernă înseamnă un segment restrâns timp. În sens restrâns, termenul "Evului Mediu" se aplică numai în vestul Europei Evul Mediu cca. -. interpret.]

Noţiuni de bază consacrate sechestru medievale şi jefuirea de la Roma, liderul vizigot Alaric în 410 AD şi abdicarea ultimul împărat roman (toate în Italia!) Romulus Augustus în 476g. Sfârşitul Evului Mediu este de obicei asociat cu căderea Constantinopolului în 1453 din mâinile Mahomed II Cuceritorul, sau după descoperirea Americii de către Columb în 1492. Toate aceste evenimente şi le termenele sunt concentrate în Occident. Desigur, ele sunt convenţionale şi ideologic confortabil. Dar, uneori, a negat de înţelegere a relaţiilor şi a cauzelor reale. În istorie nu există întrerupere bruscă, atunci când aveţi posibilitatea să mutaţi de la o perioadă la alta, o uşă de închidere şi deschidere altul. Nu puteţi descrie povestea "doar franceza," sau "italian". O parte a poveştii, pe care o numim Evul Mediu, face parte din toate naţiunile europene, inclusiv cele din nord-est, dincolo de Rin şi Elba, în ciuda faptului că "interne" Istoricii cu dispreţ dispreţuitor atribuite aceste nickname populare "barbari ", ignorând complet rolul lor în dezvoltarea civilizaţiei europene.

Evoluţia culturii umane - un proces lent, infinit şi continuă. Experienţa arată că istorice legăturile cauzale evenimente, cum ar fi la distanţă înwebbings, şi în spaţiu. Este posibil ca azi aceste prejudecăţi, pe care am discutat mai sus, arata mai mult sau mai putin buna. Şi totuşi, cei care sunt interesati de istoria Rusiei, va trebui să se confrunte cu mari dificultăţi în studiul lor. Unul dintre motive este că istoria Rusiei Evul Mediu, pe baza studiilor de istoriografiei sovietice, bazate pe abordarea conceptului de clasa marskistsko-leniniste, care a condus la conflict şi răspândirea "vest" şi "est" istoriografia europeană pe laturi opuse. istoricii noştri rândul său, mai degrabă lucrări "medievalişti" cultura franceză şi germană, mai degrabă decât la sursele de cronici ruseşti în transcriere sau o interpretare de specialişti sovietici. Dar este timpul pentru a se descotorosi de această greutate a aduce atingere, sau istoria de mult din Europa va rămâne întotdeauna pentru noi "şterge", care denaturează în mod semnificativ imaginea de ansamblu de dezvoltare a continentului nostru.

De unde să încep? Un prim pas ar trebui să fie schimbări îndrăzneţe pentru concepte familiare şi metodele de studiu, care, fireşte, se va întâlni rezistenţă foarte mare. Dar totuşi, să încercaţi să se uite la obiectul cercetării noastre, fără prejudecăţi predominante.

Din păcate, se uită la bibliotecile universitare sau librarii literatura istorică gravă, care va permite inovator noastre istorice "traversează Alpii şi trans Rin", - o pierdere de timp. Motivul banal: limba rusă - principalul instrument pentru studiul de lumea slavă, răspândite pe un teritoriu vast de Nord Europene Grand, care deţine nivelul necesar de un număr nesemnificativ de specialişti. A cui este vina? Ideologie? Existente cortina de fier sau alte interdicţii a puterii sovietice, pentru a păstra toate studiile lor intelectuale sub cheie? De fapt, aceste motive sunt mult mai vechi şi numeroase, nu dictată atât de mult ideologice ca momente politice şi religioase din istorie.

Uneori am chiar îndoială dacă a existat o istorie rus înainte de Petru cel Mare sau Ivan cel Groaznic (nu poate pentru ca Ivan, nu şi Giovanni ") şi poate fi la originea statului rus este doar imaginatia comuniştilor sovietici, care au locuit în împărăţia răului?

Acest lucru ar putea fi o gluma dacă nu au fost pentru adevărul amar de vedere al Europei de Vest din Evul Mediu. Lumii academice din Europa, a decis limbii ruse din sfera de aplicare a intereselor lor în motive rasiale şi politice, iar acum nu are istorici, care ar şti acest lucru, şi alte limbi din Europa de Est suficient pentru a citi o cantitate uriaşă de lucrări originale de pre-şi istorici post-sovietice. Interesant, studiul medievale şi entuziaşti, şi studenţi, toate au ignorat studiul limbii ruse, pentru ca istoria Rusiei este incomod, aceasta nu se încadrează în nici existente în Occident "conceptul italian medieval"!

Până acum, "situaţia ciudat" face rus Evul Mediu să rămână pe cealaltă parte a Carpaţilor. Şi faptul că în continuare "rus Evul Mediu" este bine cunoscută în Occident cade sub influenţa Rusiei academice "istorici" care au emigrat în Europa sau în Statele Unite, dintre care majoritatea au fost forţaţi să nu Slavistics pentru că ştia obiect de studiu, dar numai pentru că că proprietatea instrument (în limba) necesare pentru a citi rus numeroase cronici şi interpretarea lor, uneori foarte discutabilă şi tendenţioasă.

Această situaţie ambiguă şi a dat naştere la intenţia noastră să depună toate eforturile pentru a deschide uşile de burse istorice europene în noua lume, pentru a studia istoria fără prejudecăţi politice, fără focuri de artificii măreţ şi strigăte de "Intotdeauna mi-am ştiut!". Dar cu umilinţă interesate, curios şi, desigur, nerevnivyh persoanele care doresc să vorbească în simple şi paieVersiunea ohm a faptelor!

În primul rând avem nevoie să înţelegem că graniţele temporare ale Federaţiei Ruse, "Evul Mediu" nu coincide cu limitele adoptate pentru această perioadă în Occident: la început, poate fi considerat baza dinastiei legendarul Rurik, şi sfârşitul - stingerea dinastiei la sfârşitul secolului al XVI-lea, atunci când fiul lui Ivan IV, known Groaznic moare fără un moştenitor vrednic să coroana lui (aşa-numitele "capac Monomove"). La tron lui Boris Godunov - nu mai Rurikovich.

Când Episcopul Nova Roma (pe atunci Constantinopol) ordains si legitimeaza statutul de împărat şi sfinţenia imperiului său, Europa deschide un nou capitol în istoria sa în cazul în care Imperiul Roman a recunoscut posibilă numai într-un univers creat de Dumnezeu creştină. Acest eveniment este de câteva sute de ani a fost reflectat în Kiev, în cazul în care Prinţul Vladimir şi a lui "elita" de la sfârşitul secolului al X a vrut să adopte în cele din urmă creştinismul ca religie de stat! Nu a fost foarte uşor, pentru că au încercat să le boteze patriarh rus de Constantinopol şi de până la 988 ani. Mai târziu, procesul a fost "în jos" încet, dar constant. Asa cum a fost în Occident în statul de franci. Imperiul a acţionat dovedit deja tehnici, extinderea frontierelor sale, în cazul în care "nu este o sabie, asa ca crucea". Motivele pentru care Uniunea a dorit să Constantinopol şi Kiev au fost oarecum diferite de cele care încurajează extins la Roma de mai multe secole înainte.

Odată cu răspândirea creştinismului şi mişcarea de centru politic de la Roma, în Italia, în Roma Nou pe Bosfor creştinismului începe să concureze cu avansarea rapidă a Islamului. Aici este deja pe malul Sicilia şi Gibraltar, Balcani, din stepele dintre Marea Caspică şi Marea Neagră. Fireşte, într-o astfel de situaţie de la Roma, noi utilizări fiecare ocazie cât mai curând posibil să se implice în sfera sa de influenţă din zona următoare.

regi franci ca moştenitorii Romei antice s-au ridicat cererile de descentralizare a puterii. Desigur, Patriarhul de la Roma, un italian, a fost trebuia să încheie o alianţă cu forţe noi "barbari" - rege al francilor. Ideea de un stat laic mare sub conducerea lui Papa. În anul 767 era scris Konstantinov false scrisoare în care Constantin cel Mare, lăsând la Roma, ar fi dat papa legii imperiale. Cu Papa de exclusivitate "Konstantinov cadou" a contribuit la crearea unui nou imperiu universal, gestionarea efectivă a care a fost instruit de către carolingieni. cadou [Wikipedia: "Konstantinov" a fost numit certificat, pretins emise de împăratul Constantin cel Papă, în care el a declarat că Papa trimite putere asupra partea de vest întreg Imperiul Roman, şi el scos la Constantinopol (Diplomă, în realitate, acest lucru a fost fabricat la mijlocul VIII . apărut pentru a justifica autoritatea laică a papilor şi mai ales pentru a susţine supremaţia asupra autorităţilor seculare în Occident) - aprox. Per.]

Pentru a asigura funcţionarea normală a oricărei societăţi necesită surse de existenţă fizică şi materială, care este obligată să apere împotriva ingerinţelor de outsideri. Acesta este format de elita: militar - pentru a proteja şi religioase - pentru a menţine legitimitatea autorităţii, această societate din nou. Elite există într-o poziţie specială, este susţinută de lux si plasat "deasupra" restul societăţii, din cauza caracteristicilor lor speciale.

Desigur, că toate subiectele de un domn creştin, trebuie să credem în acelaşi Dumnezeu. Acest lucru sa întâmplat creştinarea din Europa, începând cu elitele şi se aplică pentru toţi oamenii. În istorie, am fost învăţaţi, a vorbit despre răspândirea creştinismului în Europa de la vest - un călugăr irlandez, Sfântul Bonifaciu, a propovăduit printre popoarele pe Rin. Ca celţii (născut în Devon), el ştia ritualuri păgâne din ţara lor şi a făcut totul pentru oameni înainte de vacanţa de sezonmasa venerat în noi biserici, pe care a fondat aici şi acolo, predicând şi transformarea treptată a oamenilor în fermieri, castiguri pâine "în sudoarea frunţii lor", după Scripturi. Deci, oamenii au fost obligaţi să vină la masă, la sfârşitul zilei şi nu pierde nici de sărbători religioase. În 752, acest episcop, luptîndu-se cu necurat ", forţat să taie lemn de stejar sacru Dumnezeu Donar din apropierea oraşului Geismar în Hessen şi otravă de apă din sursa de sacru, folosit pentru beţie. Şi acest lucru nu este singurul exemplu de o cruciadă "simplu" împotriva "pădure": Sf. Martin Torus (Abbe, un ungur, care au luptat pentru franci) a făcut exact acelaşi lucru pentru mai multe secole înainte de Bonifaciu. Carolingiană în special s-au distins în acest distrugerea sistematică a "pădurii" - la propriu si la figurat.

Dar de ce în pădure, şi care a dat predicatori creştini, distrugerea de copaci? Creştinismul niciodată, a trăit în pace cu păgânii, a explicat că ei - personificare a diavolului.

zeii lor păgâni nu dispar, ele continuă să ruleze amoc în Iad, acolo, unde acestea au fost conduse de Dumnezeu! pune Dante Satana în Iad în centrul Pământului, unde dominaţia lui. Dar unde sunt ascunse draci, atunci când vin la suprafaţă? Unde locuiesc ei? Răspunsul este evident: în templele păgâne sau în pădure! În pădurile de stejar cu arbori seculari gigantice, care copleşit rituri păgâne! Acesta este motivul pentru distrugerea "europeană" a pădurilor a fost lungă şi a fost făcută cu fervoare fanatic şi ecstasy a triumfului lui Dumnezeu!

predici regulate, susţinute de acţiune, întipărite în viaţa cotidiană a oamenilor, nu numai noi ritualuri şi obiceiuri noi, îmbrăcămintea necesară. Jobul ideal, plăcut lui Dumnezeu, Biserica consideră agricultură, pentru care doriţi câmpuri nesfârşite. Extinderea Imperiului Roman împingând limitele lor, prin distrugerea pădure densă Europene. Desigur, Hristos însuşi nu crede că învăţăturile sale vor cauza astfel de prejudicii naturii, a condus în munţi şi păduri incomod, şi lipsind aproape Europa de importanţa de materiale de constructii. Literalmente!

Să ne uităm în jurul lui: Orasele antice, sate, drumuri, poduri ... Monumente ale trecutului, care ne dau posibilitatea de a evalua măsura de politeţe şi de informaţii de strămoşii noştri. De obicei, toate acestea ruina piatra naturala sau piatra facute de om (caramizi!). Dar noi nu-şi amintesc de multe ori că o dată frumos ruinele antice nu au pereţi, ci doar acoperişuri, care au fost făcute din lemn şi, prin urmare, nu sunt păstrate! Şi cum construit catedrale, manastiri si palate? Fără o poarta de lemn, macarale, forestiere şi a punţilor care ar fi imposibil! Şi arme şi unelte? În plus faţă de sfaturi şi palete din metal, totul era facut din lemn! Să doar o armată de 10.000 de soldaţi cu suliţe ... Cum de a dobori copaci pentru a face poli? Cât de mult lemn de foc pentru a topi metale, arde cărămizi? Da, pur şi simplu se încălzi? Pentru a construi o mare râu sau nave, evaporat sare, pentru a construi case pentru ţărani?

Acum, întrebaţi-vă: în cazul în care este din lemn de calitate? În pădure ... Doar câteva numere, pe care le datorăm german explorator H. Kyuhnelyu (H. Kuehnel), poza risuyuschemu oribil de utilizare a lemnului în XIII - secolele XIV: pentru a topi 10 kg de sticlă nevoie de 2 metri cubi de lemn de foc, în timp ce pentru aceeaşi cantitate de metal este acordat Arborele de până la 15 chintale ... (sic - aprox. fiecare).

Pădure oferă nu numai lemn, dar de asemenea, alte, produse la fel de importante, care, în acea epocă, vom face este fundamentul societăţii în ansamblul său şi a elitelor sale, sakralizovannyh creştinism. Pentru a începe, puteţi apela aceste daruri ale naturii, cum ar fi ciuperci, fructe şi plante aromatice, şi reamintească faptul că pădurea era un loc în cazul în care agricultorii ar putea paşte liber turmele, şi în cazul în care se dezvoltă o varietate de plante şi plante care au fost incluse în dieta de sateni. Tot ce ai nevoie pentru producţia de locuinţe, produse alimentare, textile, unelte şi obstanoki oameni obişnuiţi ar putea găsi în pădure. Astfel, defrişările continuă a creat problema, şi nu doar cei mai săraci dintre săraci: anii de foame din cauza eşecurilor cultură a dat naştere la revoltele ţărăneşti.

Aici este necesar să se amintească celor trei ordines sau straturi sociale, a descris episcop Lana în secolul XI: "Cei care guvernează, cei care solicita şi cei care lucrează". Elite, care include regi, imparati, curteni şi aşa-numitele "Nobili" (aristocraţie), aparţine Ordo primul. "Cei care cere", Ordo a doua: toate slujitorii Bisericii, cu patriarhii bisericii aparţin aristocraţiei, ca sunt rude de regi şi împăraţi. În cele din urmă, există o masă mare de oameni pe care Dumnezeu a rânduit să lucreze pentru a menţine viaţa a două ordines altele.

Biserica şi aristocraţia au fost nevoiţi să cheltuie sume imense pe menţinerea statutului propriu, "ales": luxuriante sarbatori crestine, decoraţiuni de lux de biserici şi castele, banchete şi recepţii, costurile de război şi de apărare ...

Dar ce înseamnă pădure, te întrebi? Aici sunt doar câteva exemple:

: 1. Sclavi. Deşi religia creştină a recunoscut egalitatea tuturor oamenilor în faţa lui Dumnezeu, cu toate instanţele din Europa sclavi frumoasă tânără, slavii erau încă foarte mult în cerere şi a continuat să întreţină ştiu. De obicei, acestea au fost fii şi fiice de ţărani care au venit din pădure Rusă. gospodăriile populaţiei musulmane prea iubitoare de slavi tineri, dar a preferat să băieţi, care erau foarte scumpe. Ar fi o nebunie să nege acest comerţ, deoarece în timpul Evului Mediu, tinerii luate în captivitate nu este atât de mult "ocupaţie militară", aşa cum a fost în cele mai vechi timpuri, deoarece, în conformitate cu voia lui, sau va familiile lor.

2. Valoroase blană. Serveşte pentru a distinge bogat de la cei săraci, precum şi gradul de Domnul eminenţă umbra. Hermină, samur, jderul, veveriţa, vulpea ras si decorate costume şi pălării, mănuşi şi încălţăminte, iar costul este incredibil de scumpe. De lux de a refuza era imposibil!

3. Med. În Europa de Vest, dulciuri făcute din miere, a fost prezentă numai în tabelul de masterat ", deoarece cele mai mari preţuri. În plus, mierea a fost folosită pentru producerea de bauturi alcoolice - mied.

4. Ceara. Este acordat în cantităţi mari şi a fost foarte scumpe. Timp ce fermierul a fost îndeplinită lampă, care a fost arderea grasimilor, milioane de elita consumate de lumânări, în special în biserici. În plus, ceara a fost esenţială pentru o medalie de bronz pentru turnarea modelelor de lut.

5. Răşină. Cel mai important produs pentru întreţinerea flotei - râu sau mare - în condiţii bune "flotabilitate". Aceeaşi valoare a fost, şi cânepă.

Puteţi continua această listă de plante, peşte şi vânat ... De altfel, acesta din urmă destinate exclusiv pentru elita. Revenind la istoria de "cruciada" împotriva lemn de câmpie, putem vorbi de o mare responsabilitate istorică a creştinismului de natura europene: în cazul în care a fost Papa, a fost padure!

Deci, ce, cere cititorului nostru, de ce îmi spui mie toate astea şi cum aceasta se referă la declarat in titlul temei? Pentru a fi corect să spun că consumul de păduri în Imperiul Roman de Răsărit - pe Bosfor şi zonele înconjurătoare - au fost nu mai puţin, dar politica Bisericii Ortodoxe a fost mult mai puţin agresivă decât Biserica Catolică. oameni noi, este creştinismul treptat şi în mod voluntar ei înşişi de a guverna economiilor lor proprii, fără interferenţe religioase inutile. Rusă Kiev, ortodocsi, a fost punct de vedere economic stat independent, oferind bisericii un tribut anual sub forma de zeciuiala.

Aici, din nou, se pune întrebarea:

- În cazul în care terenurile ruşi au fost cei mai mari furnizori de lemn, ceară, blănuri şi miere pentru gospodăriile din Europa de Vest, de ce este aceasta nimeni nu stie?

- Poate pentru că nu vreau să ştiu? Documente există şi sunt disponibile ...

De exemplu, E. Perroy (E. Perroy) în lucrarea sa "Il Medioevo, L'Espansio dell'Oriente e la Nascita della Civilta occidentale "ia act de tranzacţionare activă în nordul Europei în secolul al XII-lea, cand vede rezultatele a celebrului" Drang nach Osten "Otto de Mainz, dar subliniază importanţa pădurilor în economia şi comerţul cu partea de nord. Că, aparent, se subînţelege. În contrast, C. Gerke (C. Goehrke) în lucrarea sa "La Vita d'ogni giorno Nella Rusia Antica" (Viaţa cotidiană în antice Rusia) arată importanţa unei cantităţi suficiente de lemn pentru viaţa de zi cu zi.

Noi nu va face apel mulţi alţi autori doar să spun că cel mai faimos dintre ele, Goff, SIC et simpliciter neglijează importanţa pădurilor de nord în dezvoltarea civilizaţiei occidentale. În opinia noastră, omisiunea de importanţă istorică şi politică a Marii Nordului este cu siguranţă, în vederea eronată a tranzacţionare medievale. Dar el vorbeşte foarte mult despre târguri şi pieţe, în cazul în care comercializate vinuri, cereale, şi, mai presus de toate ţesăturile! Dar tesatura - nu principalul lucru, şi este bine cunoscut negustori venetieni si genovezi, care, în plus faţă de depozite in Marea Neagra, iar Hansa a avut reprezentare în Novgorod, Poloţk, Smolensk şi Pskov, unde au cumpărat bunuri, care sunt o valoare mult mai mare, ceea ce înseamnă şi Volumul mare de produse şi materiale!

Nu există documentaţie de mult, care descrie fluxurile de materii prime si produse semi-finite exportate în Europa, ci pe baza de cercetare (M. Lombard, J. Favier, B. Lewis şi, mai ales, Schechter, care, în secolul 19, cu rabdare uimitoare si meticulozitate in catalogul toate Cartea Cairo Geniza), putem concluziona că comerţul cu mărfuri de cea mai mare valoare şi, prin urmare oferta de case regale şi aristocratice din Europa, care au fost în măsură să plătească sume mari de ordine de plată, implicate în rabbanity evreieşti. Fiind frumos "logistică", au deschis drumul lung şi foarte fiabile. Este rabbanity adus la Bagdad şi Constantinopol, tehnologia de producţie de mătase (şi nu de călugări legendarul rătăcire, secretata de viermii de mătase în bastonul!). De asemenea, el este creditat cu apariţia de orez pe malul Mării Caspice ... ci pentru că rutele lor şi contacte, au fost ţinute în secret, fabule şi diverse inventii absurde au fost mâna numai. În plus, acestea au fost răspândirea de zvonuri teribile despre marile dificultăţi întâmpinate în ţinuturile din Rusia şi relaţiile complexe de afaceri cu slavii, ne inducă în eroare cu privire la realităţile istorice din Evul Mediu! "Ignoranţa artificiala" este susţinută de mult timp: chiar şi în secolul al XVI-lea Istorie autorului suedez "a popoarelor nordice" Olaf Magnus, a ignorat locaţie din Novgorod-la-Grande!

Fie că s-ar putea, locuri de la "de producţie" (ţinuturile ruşi din Nord), bunuri de valoare în condiţii de siguranţă a călătorit în martie Nero (Marea Neagră - aprox Per..) Şi apoi la Roma, Akvisgrany (Aachen - aprox. Per.) , Cordova şi în alte oraşe, spre deliciul clientilor si mai multe venituri pentru rabbanitov intermediari. Cordova am menţiona un accident. Acesta este un exemplu excelent al uneia dintre stereotipurile sunt încă în vigoare, că Europa de Vest a fost doar un creştin, în timp ce în fapt, Spania a fost aproape în întregime musulmană, şi floarea apogeul din Cordoba a fost la secolul X, sub conducerea lui Abd ar-Rahman III! Sicilia a fost, de asemenea, arabo-musulmane şi se bucură de sclavi importate din Rusia. Blanuri, miere, ceară, şi sclavii: Toate cele furnizate Mare Nord-Vest, astfel cum a spus să ne musulmane autori care ştia cele mai bune terenuri din Rusia.

Un alt stereotip: slavii de est a fost o cultură înapoi, sub restul Europei, iar acest lucru nu este suficient să fie interesate în istoria lor. Una dintre cele mai ciudate prejudecăţi, care sunt relativ uşor să risipească. Doar câteva exemple:

1037. Kiev dezvaluie doua cea mai mare biserică creştină din Europa (a se vedea H. Dittmar "La Lotta delle Cattedrali, Politica, Potere e Costruzione di Chiese, în Lotta fra Est e Ovest" şi Storia Massimiliano Mandel "dell'arte Bizantina e Russa")! Ştiaţi despre toate acestea?

Novgorod-la-Grande, din secolul al XV-lea a fost cel maioraşe mari şi bogate în Europa de Nord, una dintre republicile cele mai vechi europene. Şi cel mai important, Novgorod a fost oraşul cel mai ştiutori de carte europene! Acest lucru nu este neîntemeiat afirmaţia: în timpul săpăturilor arheologice în 1951 la Novgorod găsite aproximativ o mie de documente birchbark! Mesaje scrise pe coaja de mesteacan - până în prezent, toate citite si decriptate - indică în mod clar faptul că locuitorii săi, de la cei bogaţi şi nobile, la un artizan simpla, capabil să citească şi să scrie! Călugărilor din Mănăstirea Sfânta Treime, a venit la ştiinţă de carte de Nord, în secolul al XIV-lea, a inventat alfabetul pentru Zyryan (fino-ugrice trib - Per cca..)? Ce crezi? Nu este prezenta dovezi suficiente de Cultura a terenurilor din Rusia?

Dar faptele justificative orbire deliberată la versiunea de vest a istoriei cu privire la Rusia:

În Evul Mediu timpuriu la nord de Caucaz nu a existat un puternic Imperiul Khazar. Atil de capital a fost situat pe Volga. (Oraş nu poate fi găsit pe cauze geografice şi naturale, dar un alt Sarkel, acelaşi bine-cunoscut, construit Bizanţ - da!). Imperiul Khazar profesat iudaism şi dominat Mării Negre, cu Constantinopolul concurente pentru influenţă în Kiev. Imperiul Roman a încercat să convingă elitei conducătoare a Cazărilor la creştinism, în acest scop a constat adesea împăraţi căsătorie a Imperiului Roman, cu fetele din familia imperială Khazar. Astfel, împăratul roman Leon al IV-a purtat porecla Khazar, datorită mamei sale, printesa Cicek Khazar (care înseamnă în floare turceşti "). În acelaşi timp Imperiul Khazar, care a avut legături de rudenie nu numai cu împăraţii romani, dar si cu prinţi ruşi, este parte integrantă a istoriei Rusiei. A fost aici, în oraşul rus capturat hazarilor Chersonese, Kiev Prinţul Vladimir a decis, la botezul său. Dar istoricii occidentali ignorat aceste fapte în totalitate!

În carte, Robert Marshall (un scriitor american - aprox. Per). "Raging Est", publicat în 2001 de către editura "Neri Pozza", datorită autorul experţi grave academice care au citit şi revizuite cărţile sale despre invazia mongolă din Europa. Şi acum, că am citit primele pagini: "Mongolii au ... 24 martie 1241, duminică. Oraşul Cracovia jefuite şi arse. Pentru restul Europei, a ruina din Cracovia a fost un teribil şi neaşteptat semn ", etc etc

Cum? Aproape o duzina de istorici şi experţi citi textul, şi nici unul dintre ei "nu observa", care este complet "uitat" mult mai important eveniment care a zguduit cu adevărat Europa şi papalitate în cele patru luni înainte de jaf din Cracovia! 06-12-1240 sub impactul armatei mongole au căzut oras este mult mai mare, important şi celebra decat Cracovia. Şi a fost ... Kiev! Câţiva ani mai târziu, nu va fi trimis Papei Ioan Calugarul Carpini, care, în jurnalul său confirmă daune teribil de făcut pentru a mongolilor! Ce pot sa spun? Rămâne de istorici doresc să scape de "gag mentale" şi timbre, ca parte a Kievului la invazia Rusiei de tătari şi mongoli, desigur, a fost unul dintre cele mai importante, şi trebuie să fie luate în considerare pentru a înţelege istoria întregii Europe:

Un alt exemplu elocvent. Acum, vine un număr uriaş de cărţi pe Cavalier, Cavalerii Templieri şi cruciaţi. Aceste cărţi promovat istorici notă, cu toate acestea, numai prezintă ca atare, de cruciaţi. Acţiunea lor are loc numai în Orientul Mijlociu, în cazul în care campania a treia şi a pierderii de la Saint-Jean d'Acre în 1291 ... povestea se termină! Din păcate, această interpretare este istoria cruciadelor se retrage din istoria Europei este o alta, probabil cruciadă cel mai important, o campanie de Ordinul Cavalerilor Teutoni, care a început în 1226 cu sprijinul Frederic al II şi sa încheiat Bătălia de la Grunwald în 1410! Împotriva cui? Împotriva prusaci şi lituanienii, este considerat păgâni ultima din Europa, darrezhde toate, împotriva căpeteniilor Rusă - "eretici"! Trebuie să spun că Teutones a jucat un rol crucial în dezvoltarea a Mării Baltice. Ele au adus in aceste zone de producţie de artizanat, secară răspândit în loc de grâu, care este în climatul Baltică a fost dificil să crească, au intrat tribunalelor poporului, drept civil, un nou concept de suveranitate absolută, şi aşa mai departe! Dar cine spune asta? ... Şi cine dintre europeni auzit despre Alexander Nevsky? În 1248, Papa Inocenţiu al IV-a scris o scrisoare de la Lyon sa cea mai lungă, care convinge prinţul Alexandru de a renunţa la Biserica Ortodoxă Rusă şi supuneţi-l, Papa. De acord cu această propunere, prinţul a decis să aibă o mulţime de probleme cu cavalerii teutoni şi livoniană. Dar el nu a făcut acest lucru!

Rolul femeii în Evul Mediu - este un alt decalaj mare. Cine a auzit vreodată de la Kiev Printesa Olga sau Euphrosyne de Polotsk, sau Marfă Boretskaya (soţia Marfă-Governor's)? Cifrele din aceste femei ruşi au fost cruciale pentru poveste. Poate tot ce va fi discutat mai jos, veţi găsi fapte foarte specifice să fie cunoscute de istoric non-profesionale, dar chiar şi editorii majore italian, suficient de calificaţi în acest domeniu, nu veţi găsi informaţii despre faptul că, printre membrii fondatori ai dinastiei figura Capeţienilor este fiica Kiev Cneaz Iaroslav, Anne frumoasa de la Kiev? Mama lui Filip I (ea, fiind ortodocşi, a introdus o listă de nume generic al regilor germanice din Franţa şi numele grecesc biblică a lui Philip). Anna învaţă fiul său secretele de farmece tradiţionale slave, răspândirea gloria de vindecare punerea mâinilor de rege. Este capacitatea de a vindeca a fost începutul unei ceremonii speciale, în care Filip i-am luat bolnav şi suferinţă şi vindecare:. Scrofula! Este cunoscut faptul că în Europa, femeile vrajitoare au talentul remarcabil, persecutaţi şi chiar ars pe rug. Dar nimeni nu cred că în tot ceea ce Rusia a fost invers! "Quack", care au fost medici doar în mediul rural din Rusia, un foarte respectat si venerat. Biserica Ortodoxa a uitat la munca lor printre degete, pentru ca vrăjitoare urmărirea penală ", similar cu ceea ce se intampla in Europa de Vest, ar putea provoca o revoltă de masă împotriva bisericii. De altfel, aceasta a fost empirism, a adus în Franţa de către Anna, a pus bazele unor noi domenii ale ştiinţei medicale - homeopatie si farmacologie, timid s-au declarat în Europa abia in secolul 16. (În 1585, în Padova, Universitatea a fost deschis Europei prima gradina botanica, unde a studiat proprietăţile medicinale ale plantelor - Per cca..)

Cand ai citit povesti despre vikingi, normanzi şi Rusia pot fi uşor confundate, şi nu doar pentru că fiecare autor tratează istoria felul lor. Majoritatea autorilor nu stiu de unde numele tribului, şi în cazul în care cuvântul pentru o bandă de tâlhari, venind la nemaiauzită de densitate în declaraţia sa că vikingii "deschis" pământul Rusiei! Aici putem ridica şi se referă doar la cititor la articolul nostru pe Varegii şi parţial publicate pe site-ul www.mondimedievali.net.

A lansat recent cartea ultimul nostru, "Viata smerd", în care am încercat să prezinte o lume mare est-slave, care este încă păstrat în poveşti, obiceiuri, costume şi ţăran rus bucataria, lituanienii, estonienii şi a rezidenţilor din stepele Ucrainei. Ce facem? Doar pentru ca cel mai bogat patrimoniu folcloric rusesc în Europa!

Întrebare pentru cei care au citit până acum: Ştiţi de Est slavă sfinţi creştini? Cât despre Sfântul Nicolae? Acest lucru cel mai faimos personaj de Craciun in America de Nord, Boomer Coca-Cola - este cel mai popular sfânt popular în limba rusă, a cărui cult răspândit în vastul teritoriu al Rusiei. New yorkezii nu sunt chiar conştienţi de faptul că obiceiul de a da copiilor dulciuri bune şi rele cenuşă originea departe de America. Grand noioraşul în care piaţa principală a fost o biserica Sf. Nicolae, a fost dedicată să-l pentru două de vacanţă: Nicola Nicola Veshnii şi de iarnă. Şi dacă vrei să verifice acest lucru, sau doar pentru a simţi strânsă legătură Sf. Nicolae cu Rusia, du-te la Bari italiene, în cazul în care catedrala de pe statuia puteţi vedea inscripţia în limba rusă.

http://www.inosmi.ru/translation/238976.html

Vineri, 01 februarie 2008
Vizualizări: 4971

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
131
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
110
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
219
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
83